וגבוה חדש בין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ת תותח מטח New member 28/11/13 #3 מה אני אוהב אצל הדוסים תשובה כלןם אבל יש להם פטנט לא להראות ביצועים אין הברכה שורה אלא בסמוי מן ה ז זה הטריק שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אני אוהב אצל הדוסים תשובה כלןם אבל יש להם פטנט לא להראות ביצועים אין הברכה שורה אלא בסמוי מן ה ז זה הטריק שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P poap New member 28/11/13 #9 אני מודה מודה מודה טרייד מפגר חתכתי בזמן, לא הייתי צריך בכלל לחשוב עליו אין בו הגיון, אם אני אגיד לך למה נכנסתי אליו אני אהייה נושא היום שלך בפורום
אני מודה מודה מודה טרייד מפגר חתכתי בזמן, לא הייתי צריך בכלל לחשוב עליו אין בו הגיון, אם אני אגיד לך למה נכנסתי אליו אני אהייה נושא היום שלך בפורום
ת תותח מטח New member 28/11/13 #7 אתה לא פןאפ אבל אין לך מה לדאוג גם הסטופ שלך יעלה ויבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ת תותח מטח New member 28/11/13 #10 רק שקר עצמי לא מחט לא תחת זה עולה ואתה בשורט אין פה מה לחשוב בכלל מה יקרה אחר כך אללה ועכבר
ת תותח מטח New member 28/11/13 #12 זה למה אצם אוהבים ין דטלר זז לאט כל כך נותן לכם הרבה זמן לשקר לעצמכם נסה את זה פעם בסטרלינג יין
ת תותח מטח New member 28/11/13 #13 ומה הכי כיף להיות בטרייד מורווח 10 פיפס נניח להחזיר הכל לשוק וגם ךתת סטופ זה למדתם מעוגג שולל
ת תותח מטח New member 28/11/13 #15 יכול להיות גם פי 500 אבל לרוחב אם יש לי 10 דולר בטחונות אני אפתח מלא מלא טריידים של 10 דולר אבל על נכסים שונים כל נכס טרייד 1 בדיוק של 10 דולר בדיוק
יכול להיות גם פי 500 אבל לרוחב אם יש לי 10 דולר בטחונות אני אפתח מלא מלא טריידים של 10 דולר אבל על נכסים שונים כל נכס טרייד 1 בדיוק של 10 דולר בדיוק
ת תותח מטח New member 28/11/13 #17 שיטתיות אם יש לי טריידים טובים סטטיסאית ואני רוצה לנצח אז אני רוצה כמה שיותר טריידים ככה ההסתברות לנצחון עולה
שיטתיות אם יש לי טריידים טובים סטטיסאית ואני רוצה לנצח אז אני רוצה כמה שיותר טריידים ככה ההסתברות לנצחון עולה
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #18 הבנתי בעצם לא הבנתי - אם ניתחת אוזי דולר לעליה,אז תפתח אוזי דולר לונג,בריטי אוזי שורט,יורו אוזי שורט,ואולי אוזי קיווי לונג וקיווי דולר לונג? אתה קורלטיבי או כל נכס בפני עצמו?
הבנתי בעצם לא הבנתי - אם ניתחת אוזי דולר לעליה,אז תפתח אוזי דולר לונג,בריטי אוזי שורט,יורו אוזי שורט,ואולי אוזי קיווי לונג וקיווי דולר לונג? אתה קורלטיבי או כל נכס בפני עצמו?
P poap New member 28/11/13 #20 20+ נכסים במכה תאמין לי אם הייתי מצליח לעמוד בקצב של 20 נכסים עם שיטה שאפשר לעבוד איתה בצורה שיטתית ומהירה, המצב היה טוב.
20+ נכסים במכה תאמין לי אם הייתי מצליח לעמוד בקצב של 20 נכסים עם שיטה שאפשר לעבוד איתה בצורה שיטתית ומהירה, המצב היה טוב.