וגם אני חוזרת...

tiptip308

New member
וגם אני חוזרת...

הי,
נעים מאוד, קוראים לי טיפטיפ, אמא למתוקי בן שנתיים ובדרך לטיפולים לילד שני.
שאלה, קבעתי מחר תור אצל הרופא שלי...
לא עשינו שום בדיקות שנדרשות לצורך פתיחת תיק באסותא (שלחו אותי לדם כללי, איידס, פרופיל הורמונלי, אקג (נדמה לי), פאפ ובדיקת שד. אותו - לדם וזרע). אני יודעת שחלק מהבדיקות בעיקר האיידס לוקחות זמן.
צריכה לקבל מחזור בסופ"ש ולא רציתי לפספס את החודש.
אני לא מצליחה להחליט אם זה לו"ז שפוי או שאני סתם מכניסה את עצמי ללחץ מיותר.
מה קורה אם אני מתחילה טיפול ואין לי את הבדיקות? באיזה שלב פותחים תיק? כמה זמן בכלל לוקח סבב עד שיש שאיבה?
אני לא זוכרת כלום!
ומה הפרצדורה בקופ"ח. ועדה? מה מגישים?
במישור הנפשי, אני ממש לא בטוחה שאני בשלה לחזור לטיפולים, לריצות, לבדיקות, לבטא השלילית. ואם אנחנו לא ממהרים מדי לטיפול (בלי גלולות חצי שנה, מנסים באמת (יחסים סביב ביוץ) רק חודשיים).
אשמח לתשובה מהר כדי לדעת אם ללכת מחר לתור.
שיהיה לנו בהצלחה!

ברוכה השבה :)

לגבי הלוז- לדעתי החודש זה כבר לא תספיקי כי אם מדובר בIVF ולא בהזרעות- אצלי לא הסכימו לעשות כלום עד לבדיקת כירורג שד. כל השאר היו מוכנים להתפשר, אבל בתל השומר אמרו לי שבדיקת שד זה משהו שלא מתפשרים עליו.
&nbsp
לדעתי אפשר לפתוח תיק, אבל עדיין יחכו להשלמת הבדיקות.
&nbsp
בהצלחה!

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
בד"כ יסכימו לפתוח תיק ולהגיש טפסים עוד לפי שהבדיקות מגיעות אבל לא יתחילו ממש לפני שהן מוכנות.
שיהיה בהצלחה

onemorechild

New member
בהצלחה...

לדעתי לא תספיקו החודש, בדכ לא יתנו תוכנית טיפול בלי שיש לפחות את הבדיקות דם הבסיסיות הכוללות פרופיל הורמונלי (לנו ויתרו על איידס שהגיע למזלנו בבוקר של השאיבה...)..
לא צריך להיות בלחץ.. תנסו לתזמן לבד ומי יודע אולי תיכנסו לסטטיסטיקה של אלו שהצליחו לבד כשכבר הכל היה מוכן ל IVF... (-:

tiptip308

New member
תודה לכולן, בסוף ...

הלכתי לרופא שהציע ללכת על מוקפא בלסטוציסט שנשאר והחלטנו לזרום עם זה.
במקביל עושים את הבדיקות.
האמת שעד עכשיו השתדלתי לקחת את זה בקלילות אבל עכשיו הגיעו תוצאות של הפרופיל ההורמונלי שלי והן לא טובות.
זה ממש מבאס אותי כי אנחנו מהלא מוסברים ובסבב הקודם היו שאיבות ועוברים יפים אבל לקח הרבה זמן להגיע להריון
ועכשיו יש עוד פקטור שעלול לעכב. אמאלה...

למעלה