וגם במרוץ הכביש - "מגיע"...

וגם במרוץ הכביש - "מגיע"...

בטיני - ללא ספק הרוכב מס' 1 במירוצים חד יומיים, כזה שבאליפויות העולם הוא לא מצליח שוב ושוב להעביר את הגלגל ראשון על הקו, כי הוא מסומן עם צייני לייזר של כל הקבוצות בעולם. דווקא בגלל זה, הוא עשה לכולם נא באוזן, וברח בדיוק כמו שבטיני בורח. זאת לא הייתה הפתעה ודווקא בגלל זה מגיע לו פעמיים גבר בפנקס מילואים עם חותמת ואישור נוסף לכך ש"כמו שארמסטרונג הכי טוב בטור דה פראנס, מרוץ חד יומי זה שמי האמצעי" לפי בטיני. פרצוף הליצן שלו וקומתו הנמוכה לא מסתדרים אולי במאה אחוז עם העובדה שמדובר באחד הרוכבים הטובים שידענו, עם אפשרות די סבירה לגביע עולם שלישי ברציפות! אכן, "צייד קלאסיקות" אמיתי, כפי שהוא מכונה בפלוטון. פאוליניו הפורטוגזי היה הסינדרלה של המרוץ - כמו שצריך. בכל סיפור טוב צריך סינדרלה. הוא הפסיד לבטיני בספרינט אחרי שהוא הפסיד לעצמו בראש. התת מודע שלו הכשיל אותו והרגליים שלו כל כך רעדו מעצם המעמד כך ששום תסריט אחר לא היה לו בראש. לבטיני היה רק תסריט אחד בראש - זה שבו הוא מניף ידיים באוויר. ניסיון הוא דבר חשוב חשוב אבל ניסיון בלנצח עוד יותר חשוב. וכמובן מרקס. אהההה סוף סוף! מגיע לו! אחרי מקומות מעצבנים כאלה של עשיריה ראשונה, רביעי באליפות עולם, ניצחון קטע ב... ג'ירו, התקפות במאסיף סנטרל עם וירנק עד "שפיכת לאגר" והנה, סוף סוף משהו מוחשי להביא הביתא לאבא אדי - מדליה אולימפית אמיתית! כזאת שנושכים מול המצלמות. בראבו!

יש לי הרגשה (ואני מאוד מאוד זהיר)..

שדאמיינו קונאגו יהיה הפייבוריט האיטלקי באליפות העולם. זה המגרש הבייתי של הילד (הוא גר בורונה או נולד באזור). אבל בעיקר מסיבה אחת, הוא משתתף בוואלטה. והיו כבר כמה מקרים בעבר שרוכבים הגיעו לוואלטה כהכנה לאליפות העולם, אחד מהם אפילו זכה בוואלטה באותה שנה. אבל אני מסכים איתך, שאין כנראה רוכב ראוי יותר לתואר ממיקלה בארטולי. בערך כמו צ'יפו ב-2002.

אני חושב כמו בועז ואפרת - הדבר:

אני לא מאמין שבארטולי מגיע כפועל של קונאגו. למה? תזכורת למה שבלריני אמר על אי זימונו לקבוצת התמיכה של מלך האריות בולדר 2002: "לא נותנים לסוס אציל עבודה של פרד" לכן אני חושב כמו בועז ואפרת. לבארטולי מגיע והוא יגיע בהרגשה כזו. לקונאגו זה יהיה איכפת מה"מגיע לי" של בארטולי כמו שהיה איכפת לו ממה שסימוני רצה בג'ירו. ואז? או שקונאגו יהיה כל כך טוב ששום דבר לא יפריע לו לנצח או שהנבחרת האיטלקית תחזור לימים ה"עליזים" בהם בטיני תופס את הראש כלא מאמין שהוא חוצה את קו הסיום למדליית כסף (ליסבון 2001). בארטולי ניצח בשנתיים האחרונות בטור של לוברדיה (סיבוב אחרון של גביע העולם) אחרי שבאותם בעפים לא זומן לנבחרת. מי רוצה לבחון את ההישגים של בארטולי בשנתיים האחרונות יגלה כי בספטמבר אוקטובר הוא תמיד מגיע לשיא. הוא ניצח גם בפברואר (טור הים התיכון ב 2002) ובאפריל (אמסטל 2002) וגם ביולי (קטע בטור של וולונה) אבל בכל אוקטובר שני ניצחונות. אז אולי הוא מספיק מנוסה (ובעיקר בא עם חשבון חבל"ז) והעובדה שהוא כמעט היחיד ממהכוכבים של ריס שעוד לא ניצח משהוא גדול השנה...אולי ריס כבר הכין לו את ה"איך להחזיר את הילד (קונאגו) לספסל (או לאוכף )הלימודים

ואם התחלנו אם מגיע לו...

מחר אני ממליץ לכולם לעקוב אחרי תחרויות המסלול, ולהחזיק אצבעות חזק חזק לשיין קלי, אין ספורטאי שמגיע לו זהב באתונה יותר מהרוכב המדהים הזה. * המלצה- תסתכלו על תנוחת הרכיבה של בנג"ש, לדעתי תנוחת הרכיבה היפה והמושלמת בעולם.

ilan ulman

New member
בועז את לא מתכוון לשון אידי במקרה

כי שון קלי אפסססס פרש לפני כמה שנים טובות. ודרך אגב אפרופו תנוחות ישיבה על אופניים האוסטרלים ידועים בבית מדרשם הקפדני והבלתי מתפשר באשר לתנוחה האופטימלית על האופניים הבט פעם בברדלי מקאגי ובשאר הפרשוט טים וגם מייקל רוג'רס כולם ללא יוצא מן הכלל רוכבים כאשר פלג גופם העליון אינו זז וכל האנרגיה מושקעת בדיווש... בבית הספר למאמנים של היו.סי .איי יש ויכוח שלם בקשר לתאורייה האם כך צריך לרכב כנגד השעון, עם עליית קרנם של הרוכבים האוסטרלים, מנהרות הרוח , הציוד וכו' התפיסה המזרח אירופאית שלא הקפידה בעבר על הסגנון הבלתי מתפשר הזה פסה אט אט מהעולם (עיין ערך סרגי הונ'צר ודומיו)

לא אילן אני מתכוון לשיין קלי,

שון קלי הוא אירי, הפרשן של יורוספורט. יש לאוסטרלים שני "שיינים": שיין קלי מתחרה ב"קילו" (ק"מ נג"ש) ושיין אדי מתחרה בספרינט אישי וקבוצתי. הכנתי כתבה על זה שיין קלי, אני מקווה שהיא תעלה בקרוב לאתר. אבל בכל מקרה שיין קלי היה 4 אלוף עולם, ובין השנים 92-2003 הוא סיים על הפודיום באליפויות עולם. הוא זכה בארד בברצלונה וכסף בסידני.

שיין קלי האגדה והטרגדיה...

תחזיקו לו היום אצבעות, מגיע לו לזכות במדליית זהב.

ilan ulman

New member
כפי הנראה יהיה שידור גם בערוץ 1

אני לא בטוח ולא סגור ,אבל מקורות מהצפון הרחוק מסרו שמר דובינסקי האגדי בדרכו לרוממה לפרשן את הוולדרום. נמרוד למד במסגרת קורס מאמנים בuci בשוויץ תחת הדרכתו של המאמן האוסטרלי שבנה את כל התשתית באוסטרליה (של האוסי וגילה אותם) , ומכיר את השיטה הכי טוב. כמו כן אין כמו נמרוד בהבנה של המכנזים והמדע של הרכיבה שהוא כל כך משמעותי בוולדרום... אז אם זה נכון ואם זה יתגשם ולא חלמתי ב17:00 או ברבע ל... אחרי הגו'דו... מקווה שאני לא מפריח סתם ברווז.

מישהו בכלל ראה את הפרופיל של

מרוץ הכביש באליפות העולם? גבעי? שטוח?

בועז, את הקישור העיקרי החמצת../images/Emo9.gif

יש כנראה, במקביל לתחרות, גם בחירה של מלכת היופי של התחרות. אז אחרי שהצבעתם/ן בסקר של בועז על בטיני ורבלין, אפשר גם להצביע בסקר בין סטפניה ואליסה.

לא שמתי את הקישור, כי רציתי...

ליהיות ממלכתי, ושלא יאשימו אותי בסקסיזם. בכל מקרה הגברת באסו היא המלכה ללא שום תחרות אמיתית.

ד"א אודי מה הפרס של הבחורה...

שתנצח את תחרות היופי? אולי דייט עם דאמיינו קונאגו?

היא תוכל לבחור בן זוג לדייט

בין פאולו (הגבוה) בטיני ובין דוידה (היפה) רבלין.

ו"עליזה באסו" היא כמובן אחותו של...

איוואן "ארמסטרונג שוב לקח אותי בספרינט" באסו... או מהצד השני של המטבע... איוואן "הצלחתי לקחת את ארמסטרונג פעם אחת בספרינט" באסו...

והוא לא יכול לסדר לה דייט עם...

קונאגו? מה היא חייבת להתחרות בתחרות יופי כדי לצאת איתו לדייט?

למעלה