וגם הבוגד מתראיין

טוב, אני חייב להגיב

1) הוא שואל את מי לטפח. ג'וני או לירון? ברור שאת... ג'וני! חכי רגע, שיר, לפני שאת מתפרצת. תזכרי שהוא בוגד, ואם נצביע לג'וני, אז הוא בכוונה ילך ללירון! וכנראה יהיה סיפור גדול ביניהם בכדורגל בשבוע הבא.

2) טל אמר משהו על האינסטגרם שלו ובדקתי, וראיתי תמונה של החבר'ה מתכוננים למופע, ושם ליהי מחזיקה ביד של ניר. זה אומר שהם יהיו ביחד בסוף!

3) פרק מאה יהיה פרק הסיום של העונה! כלומר, עוד ארבעה שבועות (8 במרץ). והבוגד בנה ציפיות. אני רוצה לצפות אבל לא רוצה להתאכזב! אבל בנימה אחרת, זה בדיוק כשמתחיל הסמסטר, כך שלא אצטרך לדאוג יותר מדי מלו"ז. מצד שני, באותו יום רביעי יהיה לי עמוס... נו טוב, היה גם עמוס בפרק הסיום של נעלמים! ועדיין ראיתי ועדיין היה מעולה! נראה לכם שכמו שיובל יצאה מלכה אז גם אודי ואגם יעשו קאמבק מהמחזות?

4) טום יפת הוא עילוי בכדורגל, בשבילך שיר. ליטמן אמנם מחונן בכדורגל, אבל לצערו בסדרה...

5) יש לו תגובות רעות באינסטגרם. מה אתה אומר?!

6) כמו כולם, גם הוא חושב שעידן דומה לחלוטין למצליח. ומצד שני תותי היא רחלי.

7) דר, אם אתה מעוניין, ליאנה ב-LA. אז פשוט טוס לשם, ושכנע אותה.

8) גם שם שאלו למה הוא עזב את הערוץ. אגב, הוא התחיל אז לקדם פתאום את ניק בצורה מאסיבית.

9) את מי הוא מעריץ? את קוויזלינג! את בנדיקט ארנולד! את אנדריי ולאסוב! יהודה איש קריות! סתם... הוא מעריץ את מסי ורונאלדו, והוא אמר ב-14:10 שזה לא כי הוא בוגד...

10) למה ליטמן וטל כל הזמן מתפוצצים מצחוק אחד מהשני? קל, הם אומרים "בוא ניקח מיוסי את שמחת החיים ונפריד בין אודי לאגם..."

11) לירון זכה בסקר... וטל אומר שהוא מקווה שלא נתאכזב. אמרתי או לא?!

שיר m

Well-known member

לא ראיתי אבל סיכמת הכל:)
&nbsp
רק... באיזה סקר מדובר?

למעלה