וגם הודעה חדשה

וגם הודעה חדשה ../images/Emo3.gif

והעיקר שתהיה - לנו שבת שלווה...(בקשה גדולה בימים טרופים אלה). האם גם לכם האוירה מזכירה את האוירה ששרתה לפני מלחמת המפרץ? לא סימפטי בכלל ! מקווה שהפעם זה ייגמר אחרת.. לא מסוגלת לתפוס למה? למה הרוע הזה? למה "אדם לאדם זאב" !!!! למה לחרב ! למה אי אפשר לחיות "איש תחת גפנו...." למה "יצר האדם רע מטבעו" למה להרוס ! למה להכאיב ! למה !!!!!!!!!!
שבת שלום.

magy

New member
יופי שניתן להוסיף שרשור...

לפני שעתיים, לא הלך...התלוננתי בפורום מנהלים...אבל לא ראיתי את תשובתם. ובעניין הדאגה......והמצב.......כן........ממש אוףףףףףףףףףףףףף ומי שממש מזוכיסט , יואיל להכנס לאתר של דבקה....ושם יש תחזיות..... הנוגעות לישראל..... מי שרוצה נדודי שינה........שיבקש ממני את הכתובת......
)))

לפני מלחמת המפרץ-אני הייתי תמימה

או אופטימית. כשכולם קנו ניילונים, ניירות דבק ושאר חומרי ביצורים אני נקטתי בעמדה(המטופשת בדיעבד) האומרת- מה לנו ולמלחמה של כוחות הברית מול עירק? הרי העירקים יהיו ,אם בכלל תפרוץ מלחמה,במלחמה עם המעצמה והקואליציה,אז בטח שלא יתעסקו עם שטויות כמו לשגר טילים כימיים לישראל. בערב של ה15.1 הבעל שלי,בהססנות מה,אמר שאולי כדאי שאת החדר של התינוקת נארגן איכשהו עם ניילונים וסמרטוטים ודלי מים, בכל מקרה, לכל צרה שלא תבוא, ונשים שם כמה מזרונים לילדים האחרים, רק ככה שיהיה בכל מקרה. אני בעקשנות נשית(כמובן) אמרתי לו,שזה מיותר לחלוטין, אבל שיעשה מה שהוא רוצה וישאיר אותו רגוע. לא רוצה לדבר על מה קרה כשהייתה האזעקה ההיא, מה עשינו בחדר האטום בלי בקבוק חלב לילד שהתעקש על חלב באמצע הלילה(הוא צדק-היה בן שנתיים,וחשב שאם מעירים אותו,זה בטח בוקר), לילד בן השש שהמסיכה לא התאימה לו, וגילינו סימני חנק קלים, אמא שלו בתושיה הכניסה אותו לממ"ט עם התנוקת, וככה,משך כל ימי המלחמה הוא התעקש שלא לשים מסיכה גם שקיבל כבר אחת עם מפוח של אסטמטיים,ורצה רק בתוך הממ"ט. לא רוצה לדבר על כך שלא היה לנו טלפון או רדיו בחדר הלא מאורגן, ושכל ילד היה צריך פיפי כל חצי דקה ויצאנו ונכנסנו והכנסנו את כל הגזים הרעילים לחדר בלילה ההוא. לפני יומיים, אמר לי הילד (ג´מוס בן 17-ההוא מהממ"ט),את ניתוח האירועים שלו, את ההסתברות הנמוכה לדעתו למלחמה בכלל ואת הסיכוי הקלוש שאנחנו נהיה מעורבים- אמרתי לו בחכמה של אמהות, שהייתי כבר בסרט הזה ושמעתי את עצמי מגרונו בדייקנות נוראית-רק בהפרש של 10 שנים. תגידו- מלחמת המפרץ כבר הפכה לנוסטלגיה???

magy

New member
לבוש (Bush) פיתרונים -

אם בכלל .....יש פיתרון ברור... הולכים להלחם ברוח.....הפזורה בכל העולם. לא אופטימית בשום מקרה.... זה כמו לחפש מחט בערימת.......שחת.....

מגי יקרה, פתרון? לדעתי הוא יירה

בלי אבחנה. קודם יחזיר כאב על כאב. כמה זה יהיה יעיל - רק ימים יגידו. אלפים ייהרגו בטרם ימוגר הרשע, אם בכלל.

magy

New member
אילו בוש היה יוצא לתקיפה למחרת

הפיגוע, אני חושבת שהעולם היה תומך בו במאתיים אחוז. בגלל תחושת נקמה מיידית. אבל, כשהמח מצטנן, וכל החישובים מתחילים לעבוד לכל הכיוונים.. זה מתחיל להיראות אחרת. והתמונה משתנה . ואני רואה את זה גם ברשתות הזרות. ככל שאני מקשיבה ליותר פרשנויות בנושא, אני הופכת למבולבלת יותר ויותר. כבר לא מסוגלת להצביע בדיוק על אשם אחד ודאיי... מכל החורים צצו מומחי טרור, מזרחנים, ויודעי דבר. וכל צד מדבר בבטחון רב בהסתמך על הידע האישי שלו. חבר´ה..........שיעשו מה שהם רוצים........ כנסו לאתר החדשות "דבקה" ותראו איך מפחידים אותנו שם...... אז שארענן את המסיכה??????????? איך מעשנים עם מסיכה????????????

תראי גם מה אומרים

על ישראל הרי אנחנו אשמים תמיד
כמה מקומם!!!!! את יכולה לתת לי לינק לאתר שהזכרת? אין לי מושג על מה מדובר שבת שלום והרבה שלווה (ועדיין לא התחלתי להכין את המקלט, יודעת שצריך)

כן, מזכיר

ואני עדיין צריכה לפנות את המקלט כי אין שם מקום לאפאחד אבל יש דברים שקניתי בהחלט לא ניילונים
תקופה לא סימפטית וגרוע מזה אני לא רואה את האור בקצה המנהרה גם לא במצבנו הבינלאומי לא מאוחר לאחל שוב שנה טובה שנת שלום ובטחון

באמת נראה לך שמדינה כארה"ב

יכולה להבליג על הרס כל סמליה כמעט כשרק הבית הלבן ניצל? וגם זה במקרה.. העולם שרוי במלחמה לכאורה דתית אך למעשה,כלכלית-חברתית בין השבעים לדפוקים בין הקידמה לפיגור.. הטרור הזה-הוא רק התוצאה של הסוואת פערים כלכליים באילו הדתיים.. גם בינינו ובין הפלשתינאים לדעתי-אותו בדין.. מלחמה של "אידאולוגיות",לכאורה כמסווה למצוקתם הכלכלית של הפלשתינאים רק שאנחנו פגיעים יותר כי הם מסוגלים לחיות על שמן זית ופיתה ואנחנו צריכים לממן גם פלאפונים לכל ילד.. מרק.

גל-עמית

New member
היי לחונה לרגע...ולכולם.....

ראשית - שבת נוחה ומהנה לכולם. באשר למה שכתבת והשאר צרפו...לי זה לא כל כך מזכיר את התקופה של טרום מלחמת המפרץ ולמה...? כ"ייקה-פוץ"...אני תמיד משתדל "לעשות סדר" בדברים ובמחשבות..לחשוב רציונלית, אפילו כשאני יודע שחייבים לקחת אופציות אחרות וראינו כבר בשבוע שעבר.....אבל מה לעשות, אני כזה....וכשכזה, לדעתי המצב המקדים - שונה לחלוטין בין שתי הסיטואציות. אז הייתה מטרה ברורה והחלטית וגם הייתה "קואליציה" שהתגבשה די מהר, כולל מדינות ערביות. כעת, חלק ממדינות ערב רואות בצורה מסויימת ש"כאילו" ארה"ב מנהלת מתקפה נגד האיסלם (הם אינם מבדילים בין איסלם קיצוני למתון). לא יעזרו כל השיכנועים שהקיצוניים - פוגעים גם במשטרים הערביים ה"מתונים". דבר נוסף, יש כאן בעיה מרכזית של הגדרת מטרות ברורה. עד שלא תהיינה הגדרות שכאלה, לא ברור מי יהיה בקואלציה כזו או אחרת ולמה וזה ייקח עוד זמן מה, אפילו שיש לחץ בארה"ב על הממשל לנקמה. לכן, כמו בכל מצב - אני משתשמש בביטוי הערבי הנפוץ: "שוואי, שוואי"....יעני - לאט, לאט.... שיהיה רק טוב. ושנוכל לעבור מהר ככל האפשר למצב רוח אחר....יותר עדיף... כמו שבד"כ שור בפורום נכבד זה. שבת שלום.

גל-עמית

New member
נ...נח...נחמן...וכו´..../images/Emo13.gif....

לא נחמן מזה, ולא מזה..... ובכל זאת, שמור לך כיסא לידי..........

למעלה