אתה מוזמן להניח או לא להניח
עשה כרצונך, התנסחויותי כלפי טל בויכוח שראית היו ממניעים טהורים..כן יקירי מותר לא להסכים לגבי אותן "החלטות ניהוליות". הויכוח שלי איתה גלש לפסים אישיים ואותו לא ראית, הוא נעשה במסרים אישיים אמש, וזה אכן ביני לבינה ומבחינתי העניין ההוא נסגר. הבעיה שהעליתי כעת היא בעיה שונה בתכלית, אני לא מנסה לשכנע אותך ולא קראתי לזרוק אותה או אני לא יודע מה, אני מעריך עד מאוד את האידיאולוגיה שלה, את הפורום שלה ומהמעט שידוע לי אפילו את דרך הניהול שלה. אני מסתייג עד מאוד מהסגנון שלה וזכותה וזכותך להסתייג משלי. אתה מוזמן להתייחס לבעיה שהעליתי בכללותה אם מפריעה לך ההתייחסות האישית, ואולם לא ידוע לי על מקרים נוספים כאלה, או מנהלים אחרים שבחרו לנהוג כפי שהיא נהגה. מי יודע אולי רק משום שאני חדש כאן. המסר של הגולש שכתב לא לה מעניין אותי כלל, למעשה גם לא מעניין אותי אם הוא יבוא ויכתוב כעת שאמנם היא לא שאלה אותו אבל לא אכפת לו שהיא פרסמה..זה כלל לא משנה. היא פרסמה ללא אישורו, ומחר זה יכול להיות אתה או אני או כל אחד אחר. זו לא האתיקה שהייתי רוצה לראות כאן כגולש, אם אתה כן סבבה...כאמור ביקשתי בסך הכל הבהרות אם זו המדיניות של תפוז ואני כחדש לא משתלב בה, אז אולי אכן מקומי לא כאן. אני רואה את העניין הזה בחומרה רבה.