וגם כאן, לתשומת לב המנהלים

EyeSeeYou

New member
וגם כאן, לתשומת לב המנהלים../images/Emo70.gif

למען שמקרה כזה לא יקרה גם בפורום זה

Yaniv-DC

New member
כל אחד ושיקול הדעת שלו.

יש מנהל שהיה מוחק הודעות "איזה הומוהים אתם" (ככה הם בדר"כ כותבים...), יש שהיו עושים מזה שרשור הוצאת אגרסיות. כנ"ל לגבי השרשור הזה - יש שהיו מוחקים את ההודעה, יש כאלו שלא מבינים על מה המהומה (אם כי אני מאוד מאוד מבין על מה המהומה וחולק על דרך הטיפול בכל הנושא - משלבים הרבה יותר מוקדמים של השרשור ועד סיכומו). אני בטוח שלמי שפתחה שם את השירשור לא הייתה שום כוונה שהוא יגיע למימדים האלה, למישהי אחרת דווקא כן, היא מומחית בזה.

עודד א

New member
תראה,

יש גם מנהלי פורומים, שאם יש להם הסתייגות על פעולתו של מנהל אחר, הם פונים אליו במסר אישי. אחרים כותבים על זה הודעה בפורום. אני באמת מניח שזו שאלה של סגנון.

EyeSeeYou

New member
../images/Emo45.gif

אם כי אני אישית מעדיף לא לרדת לפסים אישיים כפי שהיא מעוניינת בוודאי שאעשה. ולגבי הטיפול בבעיה, חבל לי שעודד א. מנהל "גאווה" בחר עוד להוסיף ולהרע את הטיפול בבעיה הזאת, וערך את ההודעה שלי כך שתהיה חלק מהשירשור המקורי. לו רציתי שכך תהיה, כך הייתי כותב אותב. אבל אני חושב שמגיע להודעה הזאת מקום מיוחד ושאחרים יקראו ויביעו דעתם, לכן כתבתי אותה כנושא נפרד וחדש. הניסיון לקבור אותה אי שם בסוף העמוד והשרשור נראה לי לא לעניין.

EyeSeeYou

New member
אני לא מתמם

אני מתייחס נקודתית לבעיה שהעליתי. לו רציתי לזרוק צרור קללות הייתי עושה זאת. העליתי בעיה, והיא הייתה עולה גם לו מנהלים אחרים היו המקור לבעיה זו. לו רציתי לסגור חשבון עם טל, יכולתי פשוט לפרסם את המסרים שהיא עצמה שלחה, רק שאני לא מאמין בדרך זו. מקווה שגם אתה לא.

אבא גאה

New member
טל הביעה מורת רוח מהחלטה ניהולית

מסויימת וזכותה. את הפרובוקציות יצרו כל מי שמסביב.... עקבתי היטב אחר ההשתלשלות והחלטתי שלא להצטרף להילולה. אתה כאמור מזמן ירדת לפסים אישיים. והנה כשכבר "נרדמה" המלחמה קמת ופרסמת בכל הפורומים "אזהרות"... די, מספיק. בואו נמשיך הלאה.

EyeSeeYou

New member
הו שלום

מי שקם וחפר קברים והזכיר נשכחות הוא אתה. הויכוח על "ההחלטה הניהולית" כלל לא נוגע לי, מאחר ואני נמצא כאן בדיוק חמישה ימים ולא מכיר איש מהנוכחים במציאות. את הספקולציות שמור לעצמך בבקשה. אני התייחסתי לבעיה חדשה לחלוטין, והיא פרסום דברים אישיים שנשלחו אליה בפני הכלל. אם עליך זה מקובל סבבה, אזכור לא לחלוק איתך את מחשבותיי, ואני מקווה שכך גם אחרים הרוצים לשמור על פרטיותם. לא מדובר באזהרה אלא בבקשה לטפל בנושא הזה, לדעתי הוא חמור, עושה רושם שגם אחרים חושבים כך מהתגובות שקיבלתי, אם הנהלת הפורומים פה או המנהלים האחרים לא חרדים לפרטיות הגולשים אז אולי כדאי שנדע זאת.

אבא גאה

New member
חרדים לפרטיות הגולשים?

כמדומני אפילו במסר שנכתב אל טל כתב הכותב משהו כמו ותגידי תודה שאני עושה את זה במסרים ולא בפורומים...והוסיף בינתיים? אני כבר לא זוכר בוודאות. ראיתי את התנסחויותך כלפי טל, גם אם תנסה מאוד מאוד עכשיו לשכנע שאתה עושה את זה ממניעים טהורים של "בעיה חדשה" וחרדה לזהות הכותבים.... לא ממש יעבוד
אולי נניח לזה כולנו?

EyeSeeYou

New member
אתה מוזמן להניח או לא להניח

עשה כרצונך, התנסחויותי כלפי טל בויכוח שראית היו ממניעים טהורים..כן יקירי מותר לא להסכים לגבי אותן "החלטות ניהוליות". הויכוח שלי איתה גלש לפסים אישיים ואותו לא ראית, הוא נעשה במסרים אישיים אמש, וזה אכן ביני לבינה ומבחינתי העניין ההוא נסגר. הבעיה שהעליתי כעת היא בעיה שונה בתכלית, אני לא מנסה לשכנע אותך ולא קראתי לזרוק אותה או אני לא יודע מה, אני מעריך עד מאוד את האידיאולוגיה שלה, את הפורום שלה ומהמעט שידוע לי אפילו את דרך הניהול שלה. אני מסתייג עד מאוד מהסגנון שלה וזכותה וזכותך להסתייג משלי. אתה מוזמן להתייחס לבעיה שהעליתי בכללותה אם מפריעה לך ההתייחסות האישית, ואולם לא ידוע לי על מקרים נוספים כאלה, או מנהלים אחרים שבחרו לנהוג כפי שהיא נהגה. מי יודע אולי רק משום שאני חדש כאן. המסר של הגולש שכתב לא לה מעניין אותי כלל, למעשה גם לא מעניין אותי אם הוא יבוא ויכתוב כעת שאמנם היא לא שאלה אותו אבל לא אכפת לו שהיא פרסמה..זה כלל לא משנה. היא פרסמה ללא אישורו, ומחר זה יכול להיות אתה או אני או כל אחד אחר. זו לא האתיקה שהייתי רוצה לראות כאן כגולש, אם אתה כן סבבה...כאמור ביקשתי בסך הכל הבהרות אם זו המדיניות של תפוז ואני כחדש לא משתלב בה, אז אולי אכן מקומי לא כאן. אני רואה את העניין הזה בחומרה רבה.

Yonatan L

New member
´דבר העורך´

שלום לנו. אז א´, אני שרשרתי את ההודעה אל ההודעה עליה הגבת, ולא עודד, וזה מסיבה מאד פשוטה: בפורום גאווה לא נפתחת הודעה חדשה שלא עוסקת בענייני גאווה. ב´, ההודעה שלך לא נערכה (בין השאר כי אי אפשר לערוך הודעות), כי אם הוצבה בהקשרה. אם נורא חשוב לך לפתוח את נושא האתיקה של טל כ´נושא ראשי וחדש´ - פורום משוב לשירותך. פורום גאווה לא מתכוון להיות במה לבימ"ש שדה לאף אחד. לשאלה למה ´השרשור המקורי´ נמצא, אז זה בגלל שמראשיתו הוא עוסק בענייני אשכול הגאווה. זה שבשלבים מסוימים ההודעות מערבות עניינים אישיים בין הכותבים זה אכן מצער, אבל לי כמנהל אין שום כוונה לעבור הודעה הודעה, להיות צנזור ולהחליט מה אנשים יכולים לכתוב אחד על השני ומה לא. ערב טוב, יונתן.

EyeSeeYou

New member
אם כך

אתה מוזמן לכתוב בראש הפורום שלך "כאן ניתן לכתוב הכל על כולם, אין פה צנזורים או שומרים על הסדר והפרטיות" ולהוסיף מיד לאחר מכן את ההודעה הנחמדה - ואולם, אתם מתבקשים לא לפתוח אשכולות שאינם קשורים בגאווה" סוג של סדר חשיבויות שכזה..

Liroy25

New member
ולסיכום: ../images/Emo88.gif

בין אם אנחנו מסכימים או לא לדברים שנאמרו על ידי שני הצדדים זה לא רלוונטי כעת. דשנו בנושא מספיק והוא די מיצה את עצמו. הפורום ברוך השם חי וקיים, ואין לנו שום כוונה להתחיל לפתוח תיבות פנדורה כאלו ואחרות. רוצים לסגור חשבונות אחד עם השני? לבריאות, תפסו לכם איזה מגרש חניה חשוך ותכלו את זעמכם איש ברעהו. לא כאן בבקשה! (רק עכשיו היתה עוזרת!) המשך ערב נפלא לכולכם,

למעלה