וגם כאן...

glitter8

New member
וגם כאן...../images/Emo24.gif

בתור נציגת הצפון (היחידה, בעצם) בפורום ולאחר שסרקתי ובדקתי את השטח, והוא נקי ושקט, אני מזמינה את כולכם לבוא צפונה, לטייל, לחבק ,ולעודד ולעזור בשיקום התיירות ומצב הרוח של הצפוניים שכפי שאני מתרשמת כאן שהוא די ירוד... יום טיול, סופשבוע, סתם ביקור וארוחה במסעדה...בואו ותראו שאכפת לכם... אפילו אני, כשהייתי היום בקניון אלונים, ישבתי בבית קפה שבכל 3 השנים שאני גרה בטבעון , מעולם לא ישבתי בו..עד היום. סתם כדי לעשות טוב לתיירות , וכן, גם לי. (אחלה קפה, אגב...) אוהבת את כולכם! ענבל

handlessman

New member
קניון? מה יש לכם כזה דבר בטבעון???

ועד אליכם הגיע הבית קפה???

glitter8

New member
בודאי שאגיע למפגש

כי למפגש הבא לא בטוח שאגיע...(אז כבר אהיה בעיצומה של שנת לימודים...אבל מצדה....
) ועמריקי- יש קניון בצומת אלונים.

handlessman

New member
אההה צומת אלונים, הייתי שם...

עוצרים שם בהרבה טיולים... עאלק קניון... אפילו חנות מוזיקה אין שם! יש שם דוקטור לק, איזה בית קפה נחמד כזה שיותר דומה לדוכן (יכול להיות שאנחנו מדברים על אותו אחד) - שיש שם קפה מעולה דרך אגב - יש שם גם שירותים נראה לי, וחוצמזה לא עוד הרבה... מה את קרובה לשם???

glitter8

New member
יש שם חנות מוזיקה!!!!

בקומה השניה! שם קניתי את פארקינג יום אחרי שהוא יצא לחנויות הוא כבר היה שם ...אז אל תלכלך..

handlessman

New member
מה?! איפה?!

עצרתי שם בכל מיני טיולים בערך 10 פעמים ובכל פעם מחדש סרקתי את כל הקניון ולא מצאתי! מה את עושה ממני צחוק?!

glitter8

New member
../images/Emo13.gif

קוקי, בקומה השניה, יש עוד מפלס קטן ,אחרי החנות של תמנון אתה פונה שמאלה וליד החנות של החזיות והבגדי ים יש חנות מוזיקה, היא כבר לפחות 3 שנים שם ואני ממש לא צוחקת! קוראים לה "התקליט" אם אינני טועה. בפעם הבאה שאתה שם פשוט תשאל.

handlessman

New member
פעם הבאה תהיה כשאני אסע לצימר...

השנה הייתי שם הרבה כי הצטרפתי להרבה טיולים של השכבות האחרות בבצפר בתור מש"צ...

למעלה