וגם פה

הוליסטי

New member
וגם פה ../images/Emo32.gif

* נלקח מפורום אחר ואני מנסה את מזלי גם כאן. תודה על כל ייעוץ
יש את ההוצאה של מנינג ויש את הוצאת אוריילי . למישהו יצא לעבוד עם אחד מהם? אני מכיר את מנינג ומאוד מרוצה ושוקל לקנות אותו. אולי עדיף את השני ? מישהו מכיר את ההוצאות ? * הביקורות באמזון טובות לשני הספרים .. מה דעתכם ?

vinney

Well-known member
אני לא מכיר את הספר הספציפי

אבל יצא לי לעבוד עם כמה ספרים של אוריילי, והם ברמה, נראה כמו הוצ"ל מקצועית מאוד.

theguyman

New member
יצא לעבוד לאחרונה עם 2 ספרים

של manning אחד על סווינג שלדעתי הוא אחד הטובים בתחום. וכן ספר על hibernate שכתב מי שכתב את hibernate , זה ספר מצויין שמדגיש גם את הצד נגיד היותר פילוסופי של הדברים. עם אויירלי היו לי נסיונות טובים וגם כאלה שהם פחות. הספר שלהם על servlets בזמנו היה לא רע. אבל הספר של manning היה טוב יותר. בברירת מחדל אני הייתי הולך על manning .

הוליסטי

New member
תודה

עידכון:קניתי בסוף שלושה ספרים:1. דווקא את של אוריילי משתי סיבות. אחת הוא יותר חדש, שתיים - יש לי עותק של מנינג ...2. The Elements of Java Style 3. Professional Java Tools for Extreme Programmingזה מה שקורה כשאני רוצה לקנות ספר *אחד* ...

aaeerr

New member
מבחנים של פרופ' גדי פיביך.

בגלל שאין באגודה ובפרופסור מבחנים שלו, אני שואל כאן. אני יודע שהוא מרצה באת"א, אולי בעוד מוסדות... האם מישהו כאן למד עם חישוב נומרי/אנליזה נומרי/קורס דומה עם פרופ' פיביך ויכול לשלוח לי למייל טופס של המבחן או שזוכר כמה שאלות או שיכול לכתוב באיזה סגנון השאלות? תודה מראש.

למעלה