...וגם קצת על הישרדות איי הפנינה

...וגם קצת על הישרדות איי הפנינה../images/Emo221.gif

אריק זכה כשורד האחרון בהשרדות איי הפנינה הוא רופא ילדים והבנתי מהקולגות שלו שהוא בחור מבריק ובאופיו ביום יום הוא ממש לא שקרן ותחמן כפי שהיה על האי. הוא סיפר בגמר שילד שבא אליו לטיפול אמר שהו אשמח שאריק הגיע לגמר בזכות התחמון שלו ואריק אמר, שהוא רצה להעביר מסר אחר...שגם החלש יכול לנצח ולהיות ראשון....
ומאותה סיבה אולי, רציתי שדווקא מירית תנצח שיעבור איזשהו מסר שללכת בדרך הישר יכולה להביא להצלחה ולנצחון.... אבל זה לא קרה... ושוב המסר שעובר לילדים ומבוגרים כאחד שאם נשקר,נרמה,נתחמן,נעמיד פנים,נהיה צבועים אז נזכה ויוגשמו חלומותינו. האומנם
מה דעתכם?

וכאן נשאלת השאלה..

האם אריק אכן זכה להגשים את חלומו? האם זה באמת החלום שלו? ואיך הוא חי עם העובדה שכך הוא הגשים את חלומו? אולי דווקא מכאן ודווקא מהתיאור שלך שהוא לא מה שהוא היה בתוכנית יבוא השינוי? (אישית מעולם לא ראיתי את התוכנית כך שממש אין לי מושג מי הוא ומה הוא אריק) חג שבועות מקסים! יעל

חג שבועות מהנה גם לך../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

כנראה שזה היה החלום שלו כי לאורך כל התוכנית הוא אמר שהוא רוצה להגיע לגמר ולזכות!! ומירית לעומתו רצתה גם להגיע לגמר ולזכות אבל באותה מידה היה חשוב לה לשמור על הערכים שלה.

kikona126

New member
זה הכל יחסי כוחות...

ובסופו של דבר מי שהכוח בידים שלו כבר שוכח מה היתה המטרה שלו... אתמול הייתי בתאטרון פורום שהראה את זה בצורה מאוד יפה... אבל אי אפשר להסביר את זה פה... צריך להתנסות
(ממליצה בחום על אוניברסיטת תל אביב, יש להם שם חבר'ה מדהימים!)

סוגיה מעניינת העלית!!!

"..מי שהכוח בידיים שלו כבר שוכח מה היתה המטרה שלו..." וכאן באה האימרה: "דע מאין באת ולאן אתה הולך"....
תודה על ההמלצה

kikona126

New member
תגידי אם את הולכת,

אני לבטח אלך שוב! הרעיון של הפורום הוא להציג את יחסי הכוחות. מבחינה תרפוייטית הוא מעצים את האדם ומסייע לפתור בעיות ולבטים

למעלה