וגם- תמונת היום החדש!!!!!

n i v1

New member
וגם- תמונת היום החדש!!!!!

היא: שלי יותר גדול הוא: איך אמרת שקוראים לך? והשאלה של היום- מה שמה?

gilriv

New member
משהו לא קשור ?

אבל בסידרה "ניצבים מחר הפרק שמתארח 'פטריק סטיוארט בשעה 22.00 YES+

piper cub

New member
פתרון ../images/Emo222.gif../images/Emo44.gif

שמה K'Ehleyr ומשחקת אותה השחקנית Susie Plakson. היא האישה הקלינגונית הראשונה שאנחנו פוגשים בסדרה TNG. הדמות שלה עתידה להיות אישתו של וורף ואם בנו הבכור - אלכסנדר.

n i v1

New member
עוד פריט טריוויה חשוב

אני חושב שהיא נפטרה. אבל אין לי כח לגגל את זה אבל למה להרוג את השמחה... זה בכל זאת תן כותרת

piper cub

New member
../images/Emo40.gif היא עדיין בחיים ../images/Emo222.gif

לפחות לפי האתר של הIMDB... כתוב גם שהיא הופיעה באנטרפרייז, ואני יודע שהיא הופיעה בזמנו גם בוויאג'ר.

oblique

New member
את אוהבת חתולים?

כי בדיוק נגמר לי הטארג ונשאר לי קצת בשר חתול מהמסיבה שהייתה בשבוע שעבר... הטיפש הזה דאטה עדיין לא קלט לען ספוט נעלם....

dudwity

New member
חחח אתה לא אוהב חתולים אה?+שאלון

אני חושב שאנחנו צריכים לפתוח מועדון. יש לי אפילו שאלון קבלה חולני עם שאלות כמו.. 1.אתה מתהלך לך ביום בהיר ליד שפת המדרכה ורואה זנב של חתול מבצבץ מתחת למכונית חונה מונח לו בחוסר חשש ונינוח על הרווח בין שפת המדרכה ופרופיל המכונית.כיצד תגיב? א.ממשיך ללכת. ב.משמיע קולות פיספוס קורא לה ומלטף אותה. ג.משליך לה חתיכה מסנדביץ הפסטרמה שאמא הכינה. ד.דורך ל ** **** על הזנב ה.דורך ל ** **** על הזנב וקורא לחברך בעל הרכב להתניע ולנסוע רוורס. חולני? ובכן תתבעו אותי:) נ.ב אנו מאשרים כי בזמן כתיבת הודעה זאת לא נגרם שום נזק פיזי ונפשי לאף בעל חיים באשר הוא (עדיין). תודה.

oblique

New member
איפכא מסתברא

אני מת על חתולים אני פלינופיל ידוע... יש לנו בבית (אני פשוט מתגורר בימות השבוע בתל אביב ולא ב"בית" בפרדס חנה) חתול העונה לשם "POWELL" רשמית הוא של אחי אבל ת'כלס כל בני המשפחה מגוייסים למאמץ המלחמתי שכרוך בגידולו. אותי הוא מעיר באופן קבוע ב 0500 לפנות בוקר על מנת לדרוש את ליטרת הבשר שלו. פשוט שרשור שתי תמונות קודם לכן זה היה מצחיק להגיד שוורף אוהב לאכול חתולים ושדאטה טמבל ולא שם לב... אז עכשיו הרחבתי את הנושא. ולגבי הסקר: ג. עדיף, כי ללטף חתול רחוב כרוך בחשיפה לפתוגנים ולווירוסים.

dudwity

New member
אני גם אוהב חיות אני סתם ...

מתלוצץ בסגנון אל בנדי:) בכל מקרה משעשע לא?

oblique

New member
אני לא וולקני נטול חוש הומור

זה בסדר.. פשוט זה מה שעלה לי בראש אתה יודע עם כל ההרעלה של הכלבים שלא יעשו בי לינץ' או משהו... (על זה שאני ממלץ לקלינגונים לאכול חתולים)

למעלה