וגר לובסטר עם ...

וגר לובסטר עם ...

שלום לכולם, יש לי לובסטר כחול, די גדול כבר (עבר כ-4 השלות). באקווריום של 50 ס"מ. עד היום הוא חי לבד האקווריום. אני רוצה להוסיף נחש אבל מפחד שהלובסטר יגמור לו את הצורה... מה דעתכם? תודה מראש על התגובות.

09

New member
איזה נחש? ו...

לובסטר תופס מה שהוא יכול... אם הנחש מספיק זריז אז יופי, אבל אם יום אחד הוא יחליט שאין לו כבר כוח לברוח אז... אתה מבין את ההמשך... לובסטר נחשב כטורף... למרות שרוב הזמן הוא אוכל את הדגים שמתים באקווריון...

09

New member
עוד משהו...

אם בכל מקרה בא לך נחש (באקווריון נפרד) כנס לפורם זוחלים ותבקש המלצה לסוג נחש...

Ph0enix

New member
אממ אתה מתכוון למורנה נכון?

המן נחש המוזר עם הזימים הממממ מתוך נסיון אישי הם יסתדרו אצלי דווקא הנחש הציק ללובסטר שחפר אבל חפיפ :) מנסיון אישי זה אפשיר... אז איך שבאה לך

dz108

New member
אם זאת מורנה....

אצלי במשרד - מורנה מסתדרת עם שלושה לובסטרים.

לא יודע

איזה סוג זה בדיוק... מדובר בנחש מים לאקווריום. ראיתי בג'ונגל. אשמח לתגובות נוספות

Ph0enix

New member
יש לך פרטים..?

מראה של הנחש...? או תמונה מחיר אולי.,.? (כי הם עולים בן 60 ל120 ) או שפשוט תשאל תמכור על סוג הנחש

לובסטר זו חיה מרשעת

היה לי לובסטר די גדול וכל מי ששאלתי בחנות ובכלל אמר לי שהוא לא יכול לגרום נזק לצבים קטנים ולבסוף הוא תפס אחד ברגל שבר לו איךשהוא תשיריון ואכל את הבפנים בהנאה רבה . מעניין מה יקרה אם הוא עדיין היה אצלי והייתי מכניס אוו כרגע לאקוריום עם הצבים שטיה גדלו (לא בהרבה סה"F ב20 סנטימטר) , מעניין נמי ינצח.

Suikun

New member
ידוע שלובסטרים מסוכנים..

היית צריך לשאול בכמה חנויות ולברר באינטרנט.. אבל לא נורא, לפעם הבאה. ד"א, חיות הן לא מרושעות, הן אוכלות כי זה מה שהן עושות, אם שמת אותן עם צבים קטנים זאת אשמתך לא אשמתו.. הענשת הלובסטר זה סתם שטות, בזבוז כסף והרג.

למעלה