ודאי שאשים סקר חדש

ודאי שאשים סקר חדש../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

זה מפורום רוק ישראלי וחצי לא הבנתי... (כאילו לא הכרתח) אבל תנסו גם אתם
שמות
אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? שי: נובלמן, להב או גבסו? שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? מאיר: בנאי או אריאל? חיים: רודנר, לרוז או אוליאל? יובל: בנאי או מנדלסון? יוני: רכטר או בלוך? שרון: רוטר או הולצמן? ערן: צור, מיטלמן או וייז? אריק: איינשטיין, סיני או לביא? הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)
הכל נשאר במשפחה
י. סובול: האב הבן? י. בנאי: האב הבן? משפחת גד(ג'): שלום או אביב? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? משפחת גפן: אביב או יהונתן? ארצי: שלמה או בן? משפחת קלפטר: יצחק או ורד? משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??) להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יובל בנאי או שלומי ברכה? חמי רודנר או ירמי קפלן? אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? יוצאי כוורת? (תחשבו לבד) חמי רודנר או איגי וקסמן? ירמי קפלן או דנה ברגר? ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? אביב גדג' או גבריאל בלחסן? חמי רודנר או אסף שריג? רונה קינן או טל גורדון? שילה פרבר או דניאל סלומון? דן תורן או מאור כהן? ז'אן פול זימבריס או כרובי? אורן לוטנברג או גידי רז? יוסי חממי או אלדד גואטה? שלום גד או יוסי בבליקי? אריק איינשטיין או שלום חנוך? מוקי או פילוני? סאבלימינל או הצל??????????
שונות
כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון? תהנו
ניצ אהה ואם זה יצליח העלתי ציור שציירתי לפני כמה ימים
ודאי:)

אמממ

טוב לא חשבתי שזה יעבוד, אבל מילא...:) שלי
זה מפורום רוק ישראלי וחצי לא הבנתי... (כאילו לא הכרתח) אבל תנסו גם אתם
שמות
אביב: גדג', גפן, ברק או מארק?מי אלה ברק ומארק..? אחד מהם זה הסולן של אלג'יר לא? אדלג אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול?סטרול יצוווור מהתתחת ממש לא בנאדם נחמד... מסיקה. יוסי: בבליקי, בנאי או עדן?מי האנשים האלה?? אני מניחה שיוסי........ עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון?בניון:) הוא חמוד אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג?אמדורסקי! שי: נובלמן, להב או גבסו?להב ודאי שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה?שבן ודאי מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה?רגע רגע רגע..... האם ברגע זה התגלה לי שלאיגי וקסמן קוראים מאיה?!?!?!?!?!?! זה כאילו ברור שהוא שם את זה ככה בסוגריים בכיף שלו?!?!?! ואיגי ודאי! מאיר: בנאי או אריאל?אריאל חיים: רודנר, לרוז או אוליאל?
יובל: בנאי או מנדלסון?קשה קשה... |מזיע| ודאי שבנאי!
יוני: רכטר או בלוך?לא מכירה אפחד מהם שרון: רוטר או הולצמן?רוטר... זה הסולן של קרח 9 לא? אז ודאי
ערן: צור, מיטלמן או וייז?צור אריק: איינשטיין, סיני או לביא?איינשטיין....... הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$חחחח טוווווובבבב מאוווד רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)
הכל נשאר במשפחה
י. סובול: האב הבן?אבא של יהלי? לא יודעת מי זה... אבל יהלי יהלי י. בנאי: האב הבן?בן משפחת גד(ג'): שלום או אביב?
משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר?אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן?יהונתן ארצי: שלמה או בן?בן משפחת קלפטר: יצחק או ורד?חחח משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??)ודאי שדניאלה... פי 8 כוסית
להקות, צמדים וסתם זוגות
יהלי סובול או שחר אבן-צור?יהלי יהלי... רמי פורטיס או ברי סחרוף?קשהההה.... זה חייב להיות ברי יובל בנאי או שלומי ברכה?יובל חמי רודנר או ירמי קפלן?חמייייי ודאי!!:) אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו?סחטיין על האסקוט... אמממ ג'נגו יוצאי כוורת? (תחשבו לבד)גידי גוב חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי ירמי קפלן או דנה ברגר?חחח דנה!! לא מתה על ירמי קיצר ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? אביב גדג' או גבריאל בלחסן?
חמי רודנר או אסף שריג?חמי רונה קינן או טל גורדון?רונה קינן שילה פרבר או דניאל סלומון?איכס ואיכס דן תורן או מאור כהן?מאור כהן... אבל לא על המוסיקה... בגלל משו טואטאלי... דבסט
ז'אן פול זימבריס או כרובי?מה? אורן לוטנברג או גידי רז?
יוסי חממי או אלדד גואטה?
שלום גד או יוסי בבליקי?
אריק איינשטיין או שלום חנוך?שלום!! מוקי או פילוני?מוקי ודאיי סאבלימינל או הצל??????????אממממממממממ סאבלימינל
שונות
כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור?אפחד זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?חחח יובל מנדלסון בזיוני שכל

jowi

New member
../images/Emo41.gif שלללללי ../images/Emo41.gif

מוחה על כל שבכל שאלון לא מופיע פעם אחת השם האחד והיחיד: סער בדישי!
שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? כדי שאני לא אצא דפקה על השאלה הראשונה -אביב גפן (?!) אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? ביטר לפחחחחח!! אמממ...מסיקה?! יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? ב נ א י . . . מלךךך!! עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? בניון כמובן...הכי מקסים בעולם! אבל אמיר לב מורה בבית ספר שלי! ורק לשלוותי הנפשית - אמיר לב* אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? מכירה רק את אמדורסקי ואיכסה! שי: נובלמן, להב או גבסו? מכירה רק את גבסו! אז גבסו! מותר להיות רדודה לפעמים.. שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן אבקורסססס!!! מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? בוסקקקילה! מאיר: בנאי או אריאל? אריאל...זילבר בתחתונייי! חיים: רודנר, לרוז או אוליאל? אוליאל...אני אוהבת את "עוד אבוא אל סיפך" יובל: בנאי או מנדלסון? מנדלסון...נראה לי! יוני: רכטר או בלוך? היונים שולטים :) אבל רכטר, וזה באמת חשוב - רכטר הכי מוכשר בעולם! שרון: רוטר או הולצמן? אני שונאת את שרון רוטר! יש לכם קטע להביא ת'אמנים שאני שונאת?! אני בעד שרון עזריה... ערן: צור, מיטלמן או וייז? מ י ט ל מ ן . . .ושימסור בשמי ד"ש לסקועותי! אריק: איינשטיין, סיני או לביא? לבייייא המדהים! הראל: מויאל או סקעת? אחם אחם....סססססססקקקקקקקעעעעעעעעתתתתתתת!!! רן: שם-טוב או אלמליח? לדעתי רן יצחקי! הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן? מי אלה? י. בנאי: האב הבן? ה-א-ב-.-.-. משפחת גד(ג'): שלום או אביב? סלחו לי על הבורות...אנצל את מיקום זה לומר שדודו טסה שולט! משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר כמובןןןן!! משפחת גפן: אביב או יהונתן? יהונתן שולטטט! מתה עליו... ארצי: שלמה או בן? שלמה שלמה שלמה שלמה שלמה... משפחת קלפטר: יצחק או ורד? מי זאת ורד?! נראה לי שיצחק... משפחת פיק: שרונה או דניאלה??? שתיהן! מלכות עולםםם! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? שחר אבן צור נראה לי.. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי בר... יובל בנאי או שלומי ברכה? מי זה שלומי ברכה? לא אכפת לי, אני בעדו! חמי רודנר או ירמי קפלן? הכל רק לא ירמי קפלן!!!!!!! אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? ג'נג'ו...(מי זה?) יוצאי כוורת? (תחשבו לבד) גידי גוב אהבת חיי, נשמת אפי אני מאוהבת בבנאדם! חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי איי טינק סו... ירמי קפלן או דנה ברגר? דננננה שליטה! ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? ערן צור...למרות שאני לא מכירה שיר אחד שלו! אביב גדג' או גבריאל בלחסן? סער בדישי! חמי רודנר או אסף שריג? מי יש לכם עם חמי? רונה קינן או טל גורדון? סער בדישי! שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סלומון נפלא! דן תורן או מאור כהן? סער בדישי! ז'אן פול זימבריס או כרובי? סער בדישייייי! אורן לוטנברג או גידי רז? גידי גוב... יוסי חממי או אלדד גואטה? שונאת את כל הגואטאים...
שלום גד או יוסי בבליקי? יוסי בבליקי שולט... אריק איינשטיין או שלום חנוך? וווואייי לא יודעתתתת
מוקי או פילוני? מוווווווווקימוק...
סאבלימינל או הצל? אפשר למחוק את השאלה?! שונאת אותם ימח שמם אמן כן יהי רצון! שונאי ערבים אמן ימותווווווו גזענים!
שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? ניר מנצור...קרץ לי בהופעה...
זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון? הייתי בהופעה של שייגעצ...יובל מנדלסון מלך החפירות!! זה הכללללללללל :)

שרוניפו

New member
וואו זה המון!

שמות אביב: גפן אבי: סטרול יוסי: בנאי עמיר: רוסיאנו (ג'נגו) אסף: אמדורסקי שי: נובלמן, להב או גבסו- אפחד מהם.. שלומי: שבן מאיה: וקסמן (איגי) מאיר: בנאי חיים: רודנר- זה לא חמי?! =) יובל: מנדלסון יוני: רכטר שרון: רוטר או הולצמן- בן טובים!! חחח סתם ערן: מיטלמן אריק: איינשטיין הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$- כאילו שיו כאילו דה כאילו נא להירגע רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)- מי אלה?! הכל נשאר במשפחה י. סובול: הבן י. בנאי: הבן משפחת גד(ג'): שלום או אביב?- אה?! משפחת בנאי (המצומצמת): אביתר לוקח בגדדדדדול משפחת גפן: אביב או יהונתן- שניהם מעולייים ארצי: שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד- נו באמת... משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??)- אייייכס! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול רמי פורטיס או ברי סחרוף- פורטיסחרוף! יובל בנאי חמי רודנר או ירמי קפלן- שני אהובי שלא ייפרדו לעולם! ירמי קפלן יוצאי כוורת? (תחשבו לבד)- חמי רודנר כאילו דההההה ירמי קפלן ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל?- אה?! אביב גדג' או גבריאל בלחסן?- זה לא אבנר בלחסן?! חחחחח חמי רודנר כאילו דההה (הוא מנצח את כולם!) רונה קינן דניאל סלומון דן תורן כרובי אורן לוטנברג או גידי רז?- די עם הלא מוכרים האלה! יוסי חממי או אלדד גואטה?- מה אתם רוצים?! שלום גד או יוסי בבליקי?- אני בוכה!! אריק איינשטיין או שלום חנוך- שניהם כפרות מוקי או פילוני- אחח איך אפשר בכלל להחליט?! סאבלימינל או הצל??????????- שניהם... בכלא!!! שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן זיוני שכל: יובל מנדלסון

pompii

New member
אני בקושי מכירה מישהו אבל בסדר...

שמות
אביב:גפן אבי:מסיקה יוסי:בנאי עמיר:בניון אסף: אמדורסקי שי:אפחד... שלומי:שבן מאיה:וקסמן (איגי) מאיר:בנאי חיים:מי אלה.. יובל:בנאי יוני:בלוך? שרון:הולצמן? ערן:צור אריק: איינשטיין הראל:סקעת רן:אפחד הכל נשאר במשפחה י. סובול:? י. בנאי:הבן משפחת גד(ג'):? משפחת בנאי (המצומצמת):אביתר! משפחת גפן:אביב ארצי: שלמה משפחת קלפטר:מי? משפחת פיק:(או אולי צביקה??)מי זאת מי...אני לא מבדילה בינהן להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור?שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יובל בנאי או שלומי ברכה?בנאי חמי רודנר או ירמי קפלן?ירמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו?ירמי יוצאי כוורת? גידי גוב?(תחשבו לבד) חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי ירמי קפלן או דנה ברגר?ירמי ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל?ערן צור אביב גדג' או גבריאל בלחסן?מ יאלה חמי רודנר או אסף שריג?חמי רונה קינן או טל גורדון?רונה קינן שילה פרבר או דניאל סלומון?דניאל סולומון דן תורן או מאור כהן?דן תורן ז'אן פול זימבריס או כרובי?מי אלה לעזאזל!!! אורן לוטנברג או גידי רז?כנ"ל! יוסי חממי או אלדד גואטה?^%^%# שלום גד או יוסי בבליקי?טוב די... אריק איינשטיין או שלום חנוך?שלום חנוך מוקי או פילוני?מוקי סאבלימינל או הצל?????????? סאבלימינל שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור?מיטלמן זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?אפחד מתיש הסקר הזה...

היניייי

שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק?גפן אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול?מסיקה יוסי: בבליקי, בנאי או עדן?בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? בניון, כי זה היחידי שאני מכירה אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג?אמדורסקי שי: נובלמן, להב או גבסו? להב שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? כרובי חחח כרובייי תכין לי קפה מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן מאיר: בנאי או אריאל?בנאי חיים: רודנר, לרוז או אוליאל???? יובל: בנאי או מנדלסון? בנאי יוני: רכטר או בלוך?בלוך שרון: רוטר או הולצמן?רוטר ערן: צור, מיטלמן או וייז?צור אריק: איינשטיין, סיני או לביא?לביא הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ טחחח רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה).? הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן?אה? סובול שכתב את "ליל העשרים" ?! טחח י. בנאי: האב הבן?האב משפחת גד(ג'): שלום או אביב? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב ארצי: שלמה או בן?שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד? אה?? משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??) צביקע להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל חמי רודנר או ירמי קפלן?ירמייי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? יוצאי כוורת?ירמי (תחשבו לבד) חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? ערן צור אביב גדג' או גבריאל בלחסן?אעעע חמי רודנר או אסף שריג?חמי רונה קינן או טל גורדון?לא ממש מכירה שילה פרבר או דניאל סלומון? דן תורן או מאור כהן? ז'אן פול זימבריס או כרובי? כרובי אורן לוטנברג או גידי רז? ??? יוסי חממי או אלדד גואטה?? זה לא היווני הזה מכוכב נולד? שלום גד או יוסי בבליקי?די אריק איינשטיין או שלום חנוך? שלום מוקי או פילוני?מוקייי סאבלימינל או הצל?????????? same shittttttt שונות כוכב נולד:לא מבינה בזההה ערן מיטלמן או ניר מנצור? זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?

לא חושבת שמישהו יקרא אבל whatever

רק בששביל להפיג תשיעמום ....**אבא הוציא לי את הטלויזיה מהחדר ובעקבותיה גם את המחשב ... הוא נכנס חזק לקטע של הפאנג שואי...=(( אביב: גפן אבי: מסיקה יוסי: בנאי עמיר: לב אסף: אמדורסקי שי: נובלמן, להב (רק כי אין לי מושג מי אלו ואני לא רוצה את גבסו...=/ בע) שלומי: שבן ... מ-ל-ך-!!! מאיה:וקסמן (איגי)!!!!!! האהובה שלי מהיסודי... יש לי קלטות שלה!!! קלטות!! טייפ!! אתם קולטים? לא דיסקים! אעעעע הכי מהדימה שיש! מאיר:אריאל... היה קשה להחליט.. חיים: רודנר... יובל: בנאי... איזו שאלה? יוני: רכטר.. שרון: הולצמן ערן: מיטלמן אריק: איינשטיין, סיני או לביא? ווואיי קשה!!! אני אלך על אריק לביא המלך שלי!!! הקוסם מארץ עוץ!!! סם סם סם הקוסםםםםם! הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ nobody!!!!!! רן: אלמליח ... ואני רוצה לדעת מהי האפשרות השלישית הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? הבן י. בנאי: האב הבן? הבן משפחת גד(ג'): אביב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב ארצי: שלמה או בן? שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד? ... הכי לא אכפת ...נגיד יצחק.. משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??) ברור שצביקה!!! מי אוהב את הפאקצות האלו בכלל.? להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? יהלי רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל חמי רודנר או ירמי קפלן? ירמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? ירמי יוצאי כוורת? גידי או אפריים...קשה לי להחליט חמי רודנר או איגי וקסמן? איגי ירמי קפלן או דנה ברגר? ברגר ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? אלונה דניאל אביב גדג' או גבריאל בלחסן? אביב חמי רודנר או אסף שריג? חמי למרות ש... רונה קינן או טל גורדון? רונה שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל דן תורן או מאור כהן? קשה...אני אלך על תורן אריק איינשטיין או שלום חנוך? הכי קשה אבללל אריק.. מוקי או פילוני? לאאאאאאא על תעשו לי את זה!!! לא רוצה לבחור! סאבלימינל או הצל?????????? הצל שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן זיוני שכל: גלעד כהנא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור!!!!!! סתכלו על ה"פרופיל/פרטים/מה שזה לא יהיה שלי" אעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני..:)|ג'ירפה|

שמות
אביב: גדג', גפן, ברק או מארק?גפן אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול?מי אלה?אני מכירה רק את מסיקה
יוסי: בבליקי, בנאי או עדן?בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון?לב(?) אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג?אמדורסקי שי: נובלמן, להב או גבסו?גבסו שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה?שבת מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה?די אני מרגישה בורה שלא מכירה אנשים..חוץ מבוסקילה מאיר: בנאי או אריאל?זה קשה מדי..שניהם כ"כ טוביםםם
חיים: רודנר, לרוז או אוליאל?רודנר יובל: בנאי או מנדלסון?בנאי יוני: רכטר או בלוך?בלוך שרון: רוטר או הולצמן?הולצמן ערן: צור, מיטלמן או וייז?צור אריק: איינשטיין, סיני או לביא?לביא(?) הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$עדי כהן רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)הממ
הכל נשאר במשפחה
י. סובול: האב הבן?הבןן י. בנאי: האב הבן?הבן משפחת גד(ג'): שלום או אביב?הממ? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר?אביתרר משפחת גפן: אביב או יהונתן?קשה מדי..אביב גפן כפרות..יונתן גפן הוא כזה מלך..קשה ארצי: שלמה או בן?בן משפחת קלפטר: יצחק או ורד?מי אלה? משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??)הממ זאת שמתאפרת פחות
להקות, צמדים וסתם זוגות:
יהלי סובול או שחר אבן-צור?כל מוניקה סקס רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יובל בנאי או שלומי ברכה?יובל בנאי חמי רודנר או ירמי קפלן?ירמי קפלן אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו?ירמי קפלן יוצאי כוורת? (תחשבו לבד)דני סנדרסון חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי רודנר ירמי קפלן או דנה ברגר?דנה ברגר ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל?הממ אביב גדג' או גבריאל בלחסן?מי אלה גאד דמאט?! חמי רודנר או אסף שריג?חמי רודנר רונה קינן או טל גורדון?טל גורדון שילה פרבר או דניאל סלומון?הממ? דן תורן או מאור כהן?מאור כהן
ז'אן פול זימבריס או כרובי?מי אלהה?!אוף די אני מרגישה עילגת אורן לוטנברג או גידי רז?
יוסי חממי או אלדד גואטה?דיייייייייי
שלום גד או יוסי בבליקי?די די די אריק איינשטיין או שלום חנוך?שלום חנוך מוקי או פילוני?מוקיייייייי סאבלימינל או הצל?אף אחד מהם
שונות
כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור?ערן מיטלמןן..דעע זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?יובל מנדלסון
אהבתי

למעלה