ודבר נוסף למה נדמה לי כל הזמן

שרוןB

New member
ודבר נוסף למה נדמה לי כל הזמן

שעובדים עלי. האולם שבקש מאיתנו 3 שבועות לפני להוסיף על התאורה 3000$ (בנוסף על 5000 שכבר שולמו). החנות בה מחכה לי שימלתי רוצים את כל הכסף שבועיים לפני שאני מקבלת אותה. שאני אמשיך... לא כדאי!

אתי@

New member
שרון, תזכירי לי איפה אתם מתחתנים ../images/Emo35.gif

3000$ נשמע לי הפרזה פרועה בקשר למחיר של תאורה
לגבי השמלה, לדעתי הכי הגיוני לשלם את הסכום כשמקבלים את השמלה ורואים שהכל בסדר איתה (וזה בד"כ יום לפני החתונה). אל תסכימי

שרוןB

New member
אני באמת לא הסכמתי! אבל

אבל הם מנסים. האולם "טראסק" אולם חדש בנמל תל אביב. אולם מושקע בטירוף והתאורה עוד יותר, אבל 3 שבועות לפני נזכרים להגיד לי!? בחיים לא! "פאשלה" (אם זה בכלל פאשלה) שלהם שהם ישלמו. בחוזה כתוב שהם מספקים לי "תאורה בסיסית מגוונת"?!!!???

אתי@

New member
וואו, הבנתי שהמקום מדהים ../images/Emo47.gif

גם חברים שלנו מתחתנים שם, והבנתי שהמקום פשוט מטריף
אל תסכימו
תעמדו על שלכם...

יעלי2

New member
לא אמרו לך מראש שהתאורה בסכום הזה

בנפרד? אנחנו הולכים לסגור שם וברור לנו שאת התאורה סוגרים מול מי שהתקין אותה. ברצינות לא ידעתם שתשלמו בנפרד מראש? אכן זה סכום כבד.

שרוןB

New member
כשסגרנו על האולם הבנייה עדיין

לא הושלמה לכן הם טוענים שהם לא ידעו. לא מגיע לנו פיצוי על זה או מה?!?!?!

יעלי2

New member
תגיעו איתם לעמק השווה כך שאתם תהיו

מרוצים. אני יודעת שלא חייבים לקחת את הכל. אפשר לסגור על חלק משלושת החלקים שמרכיבים את האולם. תנסו לקבל פיצוי (אולי שהם ישלמו חניה על האורחים שלכם 10 ש"ח לראש כפול מספר האורחים), או משהו אחר. תמשיכי לעדכן.

oc101

New member
corruption ../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif

you have to stop it , I know that it hard , I was in this position before stand on your rights !
Hatzehira

שירי71

New member
ברור שלא לשלם לפני שמקבלים

לא כתבתם חוזה ? לא מפורט שם מתי משלמים ומה? אל תעיזו לשלם לפני שמקבלים כי זה נותן לנותן השירות להתייחס אליכם כאוות נפשו

הדס28

New member
בקשר לטראסק... ../images/Emo53.gif

הי, אני מחפשת מקום להתחתן בו בתחילת יוני הבא. שמעתי שהמקום מדהים. מתי אתם מתחתנים? לפני שאלך לראות אותו חשבתי שתוכלי אולי לחסוך לי. נראה לי שהוא יקר מאוד ולא בתקציב שלי. מה קורה שם? משלמים רק על המקום וקייטרינג בנפרד? האם תוכלי לתת לי קצת פרטים? תודה רבה מראש

שרוןB

New member
מה זה יקר ???

את משלמת על האולם בנפרד ועל הקייטרינג בנפרד כך שזה כבר יוצא יותר יקר. האולם עצמו כמו שהזכרתי קודם 5000$, אך יש בו המון תוספות כמו התאורה לדוגמא שעולה עוד 3000$ (שאת לא חייבת להשתמש בה) קייטרינג שאת מביאה משתמש במטבח המפואר שלהם ולכן הם לוקחים עוד 4$ commission (לאדם). ועוד- הדי ג´י או החברה שמספקת אותו צריכים לשלם להם על שימוש במערכת ההגברה המשוכללת שלהם. נשמע טוב אה? אבל המקום...אך המקום.

הילית*

New member
תדעי לך שאני ממש בשוק מהתאורה

אצלכם. 3000$ זה ממש הגזמה. מה זה כולל? אנחנו שילמנו בגן האמנים 450$ עבור גשר התאורה וגם זה היה נראה לי יקר... ממש הגזמה

שרוןB

New member
ולכן תעשיית החתן כלה זו אחת

התעשיות היחידות שעדיין פורחות ומשגשגות בארץ

הדס28

New member
נשמע יקר מאוד ../images/Emo93.gif

חשוב לנו מקום החתונה אבל לא עד כדי כך. בעצם ראינו רק מקום אחד "מקום אחר" + "גן האומנים" ובהשוואה זה יקר בטירוף!!! למשל, יש ב"מקום אחר" גשר תאורה קבוע של גיל טייכמן ושכירת התאורה עולה 450$ בלבד!!! למקום יש קייטרינג ויוצא שהמחיר למנה מתחלק 10$ למקום ו- 35$-38$ למנה. ל- 400 איש זה יוצא 4000$ למקום - הבדל של 1000$, משמעותי לא? האמת היא שאני עובדת עצות. אני לא יודעת מה הסדר גודל של המחירים. לא יצא לי להיות ביותר מדיי חתונות (למזלי הרב), הגעיה היא שאני לא ממש יודעת לאן ללכת לראות. שמעתי על "קו האופק", "ג´ילת" (?), "ירוק כחול", "פארק יקום"... לא ממש בא לי להתעסק עם זה יותר מדיי ולראות מלא מקומות. איך מתחילים? איך מצמצמים את הרשימה?

sharon_bn

New member
בואי אני אצמצם לך

בקשר לגילת את צריכה לאהוב את הסגנון כי הם עושים שם משהו מופרע- אורות וכריות שזה נראה כמו דיסקוטק (ממש אורות מרצדים כמו בריקודי טראנס), בכלל המקום נראה טוב רק למסיבות של כאלה שחזרו מהודו, המקום עצמו יפה, ויש לו פוטנציאל עם כי הם הרסו את זה כי לא נראה לי שכל אחד ירצה להתחתן (בהנחה שגם דודים ואנשים מבוגרים מגיעים) במקום שנראה כמו אלנבי 58, חוץ מזה המחיר שלהם מטורף הם רוצים 5000$ (אנחנו מתחתנים במאי), רק על המקום, ואת חייבת לבחור מהקטרינג שלהם. יקום- המקום לא רע בכלל (לא הכי יפה אבל בהחלט סביר), הבעיה: אין עם מי לתקשר, אנחנו הלכנו לשם לראות ארוע אחרי שקבענו, ואמרו לנו לחפש בחור בשם אמיתי, במשך 45 דקות חיפשנו אותו, אף מלצר לא ידע, ואף אדם שנראה מן המקום לא היה שם, ואנחנו מצאנו את עצמינו מסתובבים בין האורחים (אם זו היתה חתונה שלי הייתי מגרשת את עצמי מזמן משם), בכל אופן אחרי שמצאנו אותו עשה רושם שהוא בכלל לא יודע מי נגד מי, הבנו שהשכרת המקום עולה 3250$ וצריך קטרינג, אבל החלטנו לוותר, כי אין עם מי לדבר. בקשר לשניים האחרים אין לי מושג. מקווה שעזרתי

h_i

New member
../images/Emo91.gif

אנחנו הינו במעל 20 מקומות. המקום האחרון בו הינו תפס אותנו וכשיצאנו אמרתי לחברי - פה! אני בעד ללכת ולראות כדי לא להתחרט אחר כך... ובקשר למקומות: ג´ילת מאד יפה לדעתי אבל נפסל כיון שהמחיר שהם דורשים לא מוצדק לטעמי. ירוק כחול נחמד, אבל איש המכירות שלהם הרגיז אותי. חוץ מזה הם מתכננים הרבה שינוים בגן לקראת העונה הבאה ואני לא אוהבת לקנות חתולים בשק. קו האופק גם חביב אבל מרוחק מדי. היינו שם בחתונה השבוע והיה נחמד. את יקום אני לא מכירה.

למעלה