ודרך אגב היכן כולם משחקים במחבואים זהו שברתי את הכילים ולא משחקים.אז כולם/ן להשתתף ממני אוהבת מון*
פ פלג^ר New member 8/9/01 #1 ודרך אגב היכן כולם משחקים במחבואים זהו שברתי את הכילים ולא משחקים.אז כולם/ן להשתתף ממני אוהבת מון*
L letter New member 10/9/01 #2 פלגר לא כולם אוהבים to play יום טוב ../images/Emo73.gif בוקר טוב לכולם אני לא אוהב לעומת דאת הבת זוג שלי אין לה אויר אם היא לו מורידה play one מהמחשב כל יום ומעבירה שעה שעתיים ביום good day
פלגר לא כולם אוהבים to play יום טוב ../images/Emo73.gif בוקר טוב לכולם אני לא אוהב לעומת דאת הבת זוג שלי אין לה אויר אם היא לו מורידה play one מהמחשב כל יום ומעבירה שעה שעתיים ביום good day
ש שולי34 מהצפון New member 10/9/01 #3 1. 2 3 זהו יצאתי מהמחבוא... היי מוניק איפה באמת כולם ? סוף סוף כולנו חזרנו לשגרת העבודה אחרי החופש הנורא- סתם.. אז מה קרה באמת ננטשנו ???בכל אופן שבוע טוב לכולם !
1. 2 3 זהו יצאתי מהמחבוא... היי מוניק איפה באמת כולם ? סוף סוף כולנו חזרנו לשגרת העבודה אחרי החופש הנורא- סתם.. אז מה קרה באמת ננטשנו ???בכל אופן שבוע טוב לכולם !
פ פלג^ר New member 11/9/01 #4 יופי שיצאת מהמחבוא 123 פוס.צוחקת אבל השיגרה חונקת הלא כן שולי?שולי את מהקריות?אוהבת מוניק שבקריון