והאדמה רועדת!

papal

New member
והאדמה רועדת!

יא איזה הזוי ומוזר זה היה!! מזל שאף אחד לא נפגע

../images/Emo6.gif זה היה שיייייא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המורה שלי נכנסה מתחת לשולחן וכולם עמדו וצחקו עליה... חחחחחחח

פלדל ת

New member
../images/Emo18.gifאנחנו היינו בסרט...

ולא...לא חשבנו שאנחנו חיים בסרט אלא היינו באודיטריום בזמן הקרנת סרט מצרפתית וכולם זזו והתחילו לצרוח למורה שנפלה שבועטים להם בכיסאות... וכשיצאנו זה היה מיד אחרי ההפסקה אז ראינו את המורה למתמטיקה(השיער שהיה לנו) והתחלנו ללמוד כשאנחנו ישובים על המדרגות של המסלול ריצה והיה גאומטריה אז המורה סרטטה על החול, נתנה ש.ב ושיחררה אותנו... ואז כולנו(כל הבצפר)הברזנו...

אני יודעת הכל על פיטה בראד, אז...

כן היא בצופים
בשבט צור (השולט). כוכב יאיר זה משהו כמו 10 דקות-רבע שעה מכפר-סבא...אהוד ברק פעם גר שם, ומופז גר שם... *תושבת כוכב יאיר גאה* (אני חברה של פיטה בראד (עמית...), ואיתה בצופים בכוכב יאיר למי שלא הבין)

לא את לא.../images/Emo105.gif

יש כל כך הרבה שאת לא יודעת עליי... אין לך אפילו שמץ של מושג כמה את לא יודעת עליי...

פחחח../images/Emo105.gif

התכוונתי שאת לא יודעת עליי הכל בקטע שאת לא יודעת עליי הכל! מי אמר שה-הכל הזה זה דווקא שאלון אונס אותי?! o_O (ולא! הוא לא!)

Peach 16

New member
תקשיבו...

אני ממש לא הרגשתי את זה.. הייתי בדרך לבי"ס מתאוריה ( וכן, עברתי!!!!) אבל בבי"ס אמרו שממש הכל רעד והיו סיפורים מצחיקים עם המורים... אח"כ ב11 וחצי ככה, הודיעו שאסור להכנס למבנה של בי"ס ונשארנו בחצר עד 12 וחצי.. כמובן, שמלא התפלחו הביתה ואז בפיזיקה היינו 6 אנשים והיו פשוט ק-ט-ע-י-ם במשך שעתיים שלמות נשפכנו מצחוק! פשוט היינו על הרצפה!!!!! טוב אילו אירועי היום בתמציתיות.. המשך יום נעים!!!

DesertRose7

New member
אצלי היה שיא המצחיק!!

אני שקועה בלקשט את היומן.. פתאום אני מרגישה שאני רועדת ואני באה לצעוק על חברה שלי שישבה לידי שתפסיק לבעוט בי.. ואז אני רואה שכולם רועדים!!! איזה פאניקה!! ואז זה נרגע וכל הבית ספר נראה לי יצא למסדרונות והתחילה אזעקה ורז המורה שלי למתמטיקה ממשיכה את השיעור כאילו כלום! וכולם בלחץ ושומעים את כולם בחוץ ואז מורה נכנסת להגיד לנו לצאת החוצה והמורה החכמה שלנו שואלת: מה קרה? רק עבר מטוס!! יוווו איך נקרענו מצחוק!! מטוס? כאילו.. מה נסגר איתך?! ואז פשוט העברנו את ה3 שעות אחרי בחצר של בית ספר - כל בית ספר שאנחנו 4 שכבות של 10-11 כיתות בכל שכבה ו38 ילדים בכיתה.. פשוט מלא מלא ילדים! אבל היה כל כך כיף ושיא המצחיק! צריך שוב!

פלדל ת

New member
בתיכון שלי יש 31 כיתות

5 ב-ט 9 ב-י(אני) 9 ב-יא ו-9 ב-יב ..אבל הבצפר ענק...אז לא ראינו שיש הרבה... בכל כיתה יש איזה 30-40 תלמידים(אנחנו 34)

למעלה