והאומץ????

והאומץ????

איפה האומץ.....?... למה הוא מתחבא למה הוא ממשיך לכעוס ולתת לפחד לנצח???? מתי כבר אהייה חופשייה אני מרגישה כבולה אין בי כוח לצעוק אולם עדיין צועקת......מישהו שומע אותי??? כנראה שזה לא מספיק חזק! איפה אני????השתנתי! אני לא מי שהייתי משותקת אין מילים , בעצם יש אבל קשה להם לצאת.... הדיכאון מכה בי , לא נותן לי מנוח...החלומות שלי , התוכניות , נעצרתי , יותר נכון עצרו אותי , רוצה להתקדם מרגישה תקועה , רואה את האומץ יושב שם ממציא כל פעם סיבה , מתחננת אליו במבט בעיניי שיצעק שיגיד שיראה את עצמו , אבל הוא מפאת הבושה לא משיב רק מרכין את ראשו... והאומץ הזה הוא אני , כשם שהפחד הזה נמצא בתוכי.

אהלן ברבי,בוקר טוב לך .

כתבת המון דברים עלייך,וזה סימן לאומץ אין קץ.... האם את מודעת לכך ? וגם כתבת "והאומץ הזה הוא אני",וזה אומר שיש בך את האומץ,ולא רק זה: "האומץ הוא את". אני לא מאמין שזה נכתב כך סתם.......יש לך המון אומץ...שצריך אולי טיפטיפונת להשתחרר יותר........................ו ז ה ו...... האומץ מנצח תמיד את הפחד,וגם לפחוד זה דבר לגיטימי-אנשים פוחדים. איך לתת לו להשתחרר ? ממממ.מממממממממממממממ....אני בחור אמיץ..אבל... אין לי אולי את היכולת להוציא את המילים הנכונות כרגע,אך יש כאן את אביבה מנהלת הפורום,ושאר החברים שמאד מאד טובים בזה...יהיה מרתק... נדבר מחר,נכון ? בוקר טוב לך.

spectacular

New member
ברבי חמודה ../images/Emo24.gif

אולי זה מותר לפחד ולהיות עצובים ,אולי זה חלק מתהליך , גם אני עוברת שינויים,וזה קשה ,זה תקוע,אולי צריך לקבל את התהליך לתת לרגשות להתקיים ולא לנסות להחניק אותם, האומץ והפחד הם היינו הך כמו אהבה ושנאה ,כמו הנאה וכאב, כמו הצלחה וכשלון, את מי שאני הכי אוהבת אני עשויה הכי לשנוא, ככל שגדולה ההנאה כך עלול להיות הכאב גדול, כמידת ההצלחה כך עלול להיות הכשלון, כשם שגדול הפחד כך גדול האומץ, הייתי מציירת את זה כמעגל ואני סובבת סביבו משתדלת להיות פחות זמן בפחד, כאב ושנאה ולהגיע כמה שיותר מהר למה שמרגיש לי טוב ולהשאר שם כמה שיותר, וכמו שכבר נאמר פה קודם,הזמן הוא יחסי.האיכות חשובה והכמות באה אחא כך.

spectacular

New member
החיים זה סרט מטורף

מה לא מסתדר לך עם מה שאמרתי? לא אמרתי שהרע מחכה מעבר לפינה ,או שאין משהו שהוא רק כיף והנאה. אבל אין אדם שכל חייו הכל רק נפלא ונהדר. כשאני נותנת למשהו בחיי משמעות רבה אני יכולה להפיק ממנו הנאה רבה או להיפך,חוסר הנאה רבה. לכן לדעתי האומץ והפחד הם בעצם בעלי אותו משקל ,שני צידי מטבע. ככל שיש הרבה פחד כך ידרש הרבה אומץ,להתמודד עם מצב נתון.

למעלה