והבטא ממשיכה לעלות

מצב
הנושא נעול.
והבטא ממשיכה לעלות

והבטא ממשיכה לעלות
2136 זה טוב לא? יום רביעי 27.11.02 US ראשון קיוויתי שזה יהיה קודם לכן אז עכשיו זה ציפיה מורטת עצבים עד ליום הזה

ועוד משהו

והבטא ממשיכה לעלות
2136 זה טוב לא? יום רביעי 27.11.02 US ראשון קיוויתי שזה יהיה קודם לכן אז עכשיו זה ציפיה מורטת עצבים עד ליום הזה
ועוד משהו
ביומיים האחרונים התחחדדה ההרגשה של כמו לפני מחזור מה זה אומר? אני מזה לחוצה מפלס החששות והפחדים הגיע לרמות לא מוכרות

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif שוב ! המשך תקין../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון תקין|4
שוב ! המשך תקין

../images/Emo32.gif שאלה לי בבקשה,

מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון תקין|4
שאלה לי בבקשה,
|היי , מחר אני אמורה להתחיל טיפול חדש.בנוסף לגונלF קיבלתי זריקות צטרוטייד (משהו כזה). יש למישהי/ו מושג מה תפקידו של הצטרוטייד ומדוע הוא משולב עם הגונל? האם יש תופעות לוואי(לא שחסר מהגונל
) נ.ב. אם החודש הטיפול
, עוברים ל IVF (אמא´לה
). תאחלו לי הצלחה????????????

קייצית

New member
היי רוצה לחיות יקרה../images/Emo13.gif

שאלה לי בבקשה,
|היי , מחר אני אמורה להתחיל טיפול חדש.בנוסף לגונלF קיבלתי זריקות צטרוטייד (משהו כזה). יש למישהי/ו מושג מה תפקידו של הצטרוטייד ומדוע הוא משולב עם הגונל? האם יש תופעות לוואי(לא שחסר מהגונל
) נ.ב. אם החודש הטיפול
, עוברים ל IVF (אמא´לה
היי רוצה לחיות יקרה

קודם כל בהצלחה בטיפול החדש, צטרוטייד מיועד לוודא שלא יהיה ביוץ מוקדם, הוא למעשה עושה את עבודת הדקא רק בלי לגרום לתופעות הלוואי של הדקא שהם כמו מנופאוס. הצטרוטייד (לקחתי מספר מחזורי טיפול) הוא קל לשימוש, נטול תופועת לואי (לפחות לגבי) ועושה את עבודתו נאמנה, מאפשר לרופאים לשחק עם מועד מתן הכוריגון בהתאם למה שנכון מבלי להסתכן בביוץ ספונטאני או מוקדם, את יכולה גם לעשות חיפוש באינטרנט לפי השם הלועזי ותקבלי הסברים מדוייקים שמסבירים את פעולת הצטרו על המוח, אני עשיתי זאת אבל מעולם לא הצלחתי לזכור הסברים רפואיים (נראה לי שאני פשוט מדחיקה אותם לאנשהו..) שוב המון הצלחה, קייצית

תודה לך קייצית,עזרת לי מאוד.../images/Emo99.gif

היי רוצה לחיות יקרה

קודם כל בהצלחה בטיפול החדש, צטרוטייד מיועד לוודא שלא יהיה ביוץ מוקדם, הוא למעשה עושה את עבודת הדקא רק בלי לגרום לתופעות הלוואי של הדקא שהם כמו מנופאוס. הצטרוטייד (לקחתי מספר מחזורי טיפול) הוא קל לשימוש, נטול תופועת לואי (לפחות לגבי) ועושה את עבודתו נאמנה, מאפשר לרופאים לשחק עם מועד מתן הכוריגון בהתאם למה שנכון מבלי להסתכן בביוץ ספונטאני או מוקדם, את יכולה גם לעשות חיפוש באינטרנט לפי השם הלועזי ותקבלי הסברים מדוייקים שמסבירים את פעולת הצטרו על המוח, אני עשיתי זאת אבל מעולם לא הצלחתי לזכור הסברים רפואיים (נראה לי שאני פשוט מדחיקה אותם לאנשהו..) שוב המון הצלחה, קייצית
תודה לך קייצית,עזרת לי מאוד.

אצלי הצטרוטייד עשה פלאים

שאלה לי בבקשה,
) נ.ב. אם החודש הטיפול
, עוברים ל IVF (אמא´לה
אצלי הצטרוטייד עשה פלאים
והעלה את כמות הביציות הנשאבות ביותר מ-100% (את יכולה לראות את כ העדכונים שלי בנושא- פה בפורום). עקרונית זו זריקה תת עורית כמו דקפפטיל (רק יותר יקרה) וכולי תקווה שהיא תעזור ושהטיפול יצליח. ב-ה-צ-ל-ח-ה דגנית ה-
של נועה

דגנית,עשית לי טוב על ה- ../images/Emo23.gif ../images/Emo51.gif

אצלי הצטרוטייד עשה פלאים
והעלה את כמות הביציות הנשאבות ביותר מ-100% (את יכולה לראות את כ העדכונים שלי בנושא- פה בפורום). עקרונית זו זריקה תת עורית כמו דקפפטיל (רק יותר יקרה) וכולי תקווה שהיא תעזור ושהטיפול יצליח. ב-ה-צ-ל-ח-ה דגנית ה-
של נועה
דגנית,עשית לי טוב על ה-

קייצית

New member
תחושות של לפני מחזור לא אומרות כלום

ועוד משהו
ביומיים האחרונים התחחדדה ההרגשה של כמו לפני מחזור מה זה אומר? אני מזה לחוצה מפלס החששות והפחדים הגיע לרמות לא מוכרות
תחושות של לפני מחזור לא אומרות כלום
אני זוכרת שהייתי בהריון עם בני כל הזמן הרגשתי שהמכשפה תיכף מגיעה. לא מקנאה בך ביכלל על המפלס הגבוהה והמובן בהחלט, סה"כ את עוברת נדנדת רגשות היסטרית למדי. מאחלת לך את הטוב ביותר, ומחכה בכיליון עיניים לשמוע שזהו זה - שתוכלי גם לנוח
ולהרגע קצת, מגיע לך לא ? קייצית

אםל2

New member
אולי זה מהמתח

ועוד משהו
אולי זה מהמתח
בתחילת שני ההריונות שלי היתה לי בדיוק כזו הרגשה., אולי זה פסיכוסומטי, מהמתח והציפיה. אני במתח איתך ומחזיקה אצבעות!

נראה טוב ! ממשיכה להחזיק

והבטא ממשיכה לעלות
נראה טוב ! ממשיכה להחזיק
אצבעות. אנחנו נצפה איתך ביחד לדופק המיוחל. תחזיקי מעמד

לא טוב .... אחלה .....

והבטא ממשיכה לעלות
לא טוב .... אחלה .....
אנחנו ממש קרובות שלי שבוע ויום אחרי ..... 4.12 שיהיה בהצלחה.....

אמאלה2

New member
זה מצויין!

והבטא ממשיכה לעלות
זה מצויין!
ההודעות שלך עושות לי כ"כ טוב על הלב. מחכה איתך לבשורות הטובות ב-US.

דגנית, אני ממשיכה להתרגש איתך

והבטא ממשיכה לעלות
עם עליית הבטאות ולכסוס איתך ציפורניים עד שתראו את הדופק המיוחל.

אני מרגישה לא טוב

עם עליית הבטאות ולכסוס איתך ציפורניים עד שתראו את הדופק המיוחל.
אני מרגישה לא טוב
חטפתי איזה וירוס ניבזה של שילשולים וכעת נוספו הבחילות הדימומים שכמעט פסקו לחלוטין החלו לאותת על קיומם(עקב התכוציות המעיים) מפלס הפחד עלה שוב וסה"כ אני מרגישה חרא אני לא מתכוונת לחכות עד לשבוע הבא לUS אני הולכת להזמין תור להשבוע פה באשדוד רק כדי לראות מה הולך שם בפנים אני לא מצפה לדופק בשלב כ"כ מוקדם אבל רוצה לראות שק הריון ואולי קצת להרגע

אאאאאמן .... ולא לשכוח לעדכן ....

אני מרגישה לא טוב
חטפתי איזה וירוס ניבזה של שילשולים וכעת נוספו הבחילות הדימומים שכמעט פסקו לחלוטין החלו לאותת על קיומם(עקב התכוציות המעיים) מפלס הפחד עלה שוב וסה"כ אני מרגישה חרא אני לא מתכוונת לחכות עד לשבוע הבא לUS אני הולכת להזמין תור להשבוע פה באשדוד רק כדי לראות מה הולך שם בפנים אני לא מצפה לדופק בשלב כ"כ מוקדם אבל רוצה לראות שק הריון ואולי קצת להרגע

עשיתי US

עשיתי US
לאחר כל הבלגן של הימים האחרונים עם הוירוס הניבזה שחטפתי נשלחתי לUS כשבעצם רק רוצים לראות אם יש שק הריון אף אחד לא ציפה ליותר מזה אז אני שמחה לבשר כי יש שק הריון אחד ברחם ע"פ גודלו אני בשבוע 4+חמישה ימים עדיין לא נצפה דופק וכאמור לא ציפינו לדופק אין עדות לדימום הכבד שהיה לי והכל נראה תקין

אמאלה2

New member
וככה בין לבין את מספרת? ../images/Emo8.gif

עשיתי US
לאחר כל הבלגן של הימים האחרונים עם הוירוס הניבזה שחטפתי נשלחתי לUS כשבעצם רק רוצים לראות אם יש שק הריון אף אחד לא ציפה ליותר מזה אז אני שמחה לבשר כי יש שק הריון אחד ברחם ע"פ גודלו אני בשבוע 4+חמישה ימים עדיין לא נצפה דופק וכאמור לא ציפינו לדופק אין עדות לדימום הכבד שהיה לי והכל נראה תקין
וככה בין לבין את מספרת?

כל הודעה שלך היא חדשה נפלאה בפני עצמה! אני כ"כ שמחה על ההתקדמויות החיוביות האלה ומאחלת לך המון הצלחה בהריון עגול D-:

מצב
הנושא נעול.
למעלה