והגענו לאמצע של העונה
פרק 35

והגענו לאמצע של העונה ../images/Emo44.gif פרק 35

כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא קשור... הולך ל-
שתהיה לנו צפייה מהנה

כן. בעונה הראשונה יש רק 70 פרקים... ../images/Emo192.gif

וכך גם יהיה בעונה השנייה: 70 פרקים.

Paz Love Gal

New member
../images/Emo152.gif

זאת טל נורבאי,שרון,הדוגמנית ששכבה עם אריק מבובות
שהייתה קטינה והיה בלגן איתה D:

IreeEena

New member
אווו היה טובב!

מסכנה מרב, זה היה כזה עצוב הקטע שהיא לבד במשרד ובוכהה.. מישו יוטדע מה שם השיר שהיה ברקע אגב?
מעניין מה יש לברק שהוא כזה מבואס מהריאליטי...

שם השיר

This Woman's Work נכתב ומבוצע במקור ע"י קייט בוש. חודש ע"י מקסוול. שיר מקסים.

izik79

New member
פרק אליפות!

מרב סוף סוף קיבלה מה שמגיע, אלה תקבל גם כן. אבל אין על טלי אורן! הורסת מצחוק!
("פרצוף שומר מסך")

פיגמיסט

New member
הבדיחה של הפרק../images/Emo6.gif

" ____ נערות שעוד לא סיימו 18 שנות למדו בתוכנית ריאליטי "איזי פארק" רק אחת מהן תהיה פקחית חנייהXDXDXD א. איך זה היה עצוב כשמרב עזבה. מה שהיא צריכה לעשות עכשיו זה להיכנס להיריוןXD ב. איך זה היה מצחיק עם הפוליגרף ששאלו אותם שאלות מטומטמות ג. יאוו איך מלכה מעצבנת אותי שהיא אשכרה חושבת שטיאטרון לחירשים טוב יותר מאורח שבה מהאירווזיון היא כזאת פטטית ומטומטמת זהו

izik79

New member
../images/Emo45.gif נכון, האיזי פארק היה קורע ../images/Emo6.gif

Org289

New member
פרק חביב ביותר...

זה רק אני או שהפרקים האחרונים די משעממים? למרות שיש הברקות לפעמים... אהבתי את "עוד פעם אתה עם הפרצוף שומר מסך הזה" ... סמדר הזאת קורעת! טוב חוצמזה פרק די גרוע..

../images/Emo47.gifסמדר הורסת עלק קראו לי רחל../images/Emo6.gif

אני מת על סמדר וברק הם פשוט זוג מושלם היא בכלל גמורה "יאו אתה לא מבין ואז נשיקה"ועוד פעם קרעה אותי דניאל מצאהה תמכתב של בנצי סופסוף נקווה שהיא תלך איתו לגידי ,אבל במקום בטח תלך ישר לריקי שתהרוס הכל מירב הזו פשוט סתומה אבל משחקת מצוין אפילו בפטירוים לא הראתה שנשברה ובכתה בחדר לבד ממש טובה הבדיקות פוליגרף היו ממש מטומטות חח טוב שהיו כמה שעשו מהם צחוק,והבלש ראה אחד מהחיזבאלה עם הפרצוף

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif קצת בדיליי אבל שיהיה-

סמדר הפילה אותי !!!!!! אין אין איך שהיא התחילה לחרוש שם עם השם שלה וזה ! XDDDDDDDD ת'כלס לא יודע למה אני קצת מרחם על מרב ... דניאל וטרי היו גם כן קרועות, מעניין מה הן ייעשו לאלה בקיצור פרק ענקקקקק !!!

Paz Love Gal

New member
איזה פרק ענקקקD:../images/Emo152.gif

סמדר מלכה לגמרי!D: איך היא נלחצה בפוליגרף
קוראים לך סמדר? כן! אה,לא! קראו לי רחלXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פרצוף שומר מסך
מלכה
שלא לדבר על דניאל ושרון,נו,איך קוראים לה בחשופים?
איך דניאל חרשה על היפה שלי
מרב מסכנה \=

kren2

New member
פרקים שווים

חשופים מתחילה להיות ממש מעניינת ולא סתם איזה טלנובלה....... עד עכשיו שמתם לב שלא הגבתי בשירשורים של הפרקים,אבל הסדרה משתפרת אז אני מרשה לעצמי.
הקטע עם הפוליגרף של סמדר היה ממש גדולללללללללללל
:- הפיטורים של מירב-
ובהחלט שהגיע לה על מה שהיא עשתה.. מלכה,גם ממש גדולה.. בקיצור הפרקים מתחילים להיות שווים..

עונה בדיליי ענקי ../images/Emo6.gif

פרק ממש מעניין. רוצה כבר לראות את הפרק של יום ראשון ולהבין עד כמה שמרב רוצה את העבודה של גידי.

snirf

Active member
איזו טלנובלה לא צפויה../images/Emo2.gif

מי היה מאמין שיתגלה כ"כ מהר שמירב היא זו שאחראית על ההדלפה לעיתונאים ועל התוכנית שלה לגבי המשרה של גידי
הרי תמיד בטלנובלות הדברים מסתבכים ולוקח הרבה מאוד זמן עד שמתגלים הדברים...אבל הטלנובלה הזאת לא צפויה היא מעולה
אני לא מבין איך בפורום לא ממש מחבבים אותה

NevaEva

New member
תתייחס על זה ככה: יש רק 70 פרקים בעונה..

אנחנו כרגע באמצע הסדרה. זה הזמן שהעלילה מתחילה לתהפך.. זה אולי נראה מוקדם, אבל לא כשיש לך 70 פרקים בעונה..

למעלה