וההמלצות לשבוע זה

וההמלצות לשבוע זה../images/Emo192.gif

שיר ששומעים ברגע זה: דיסק: ספר: סרט: טיול: משפט: טיפ: תמונה: וכל מה שרק עולה על דעתכם..

ואני אתחיל..

שיר ששומעים ברגע זה: אחרי 20 שנה/שמוליק קראוס דיסק: Portishead/Dummy ספר:פעמון הזכוכית/סילביה פלאת'. לא לבעלי נטיות אובדיות ולאנשים שמושפעים מהר מהכתוב לפניהם. סרט:חינוך רע טיול: ללכת קצת באיזור שאתם גרים, לגלות כמה הוא נפלא. (אני עשיתי את זה כדי להזכר כמה אני אוהבת לגור פה למרות כל הקסאמים). משפט: "איך שגלגל מסתובב" טיפ:תנו לעצמכם להבין שאין אפשרות לשנות הכל. תמונה:--> הופעה של יהודית מחר!

darling2

New member
אני אמשיך../images/Emo9.gif

שיר ששומעים ברגע זה: Skin-purple דיסק: Alanis Morissette - Supposed Former Infatuation Junkie ספר: חצוצרה בואדי-סמי מיכאל, היחיד שקראתי בתקופה האחרונה, הוא נחמד בסופו של דבר
סרט: מדעי החלום
מומלץ. טיול: כל טיול במדבר
משפט: "העיר שקטה ציפורים של בוקר,מה שחסר לא באמת חסר,וחבל אפילו למצמץ..."
טיפ:
חם עם מוזיקה או ספר. תמונה: פולין
שיהיה שבוע נהדר

אם כבר קמתי קצת מהמיטה...

שיר ששומעים ברגע זה: אני לא ממש יכולה לשמוע, אבל אם הייתי שומעת, סביר להניח שאת Bette Midler - I Think It's Going To Rain Today דיסק: אני אחזור על עצמי. האוסף של ריי צ'ארלס. שני דיסקים מדהימים ובלתי נשכחים. ספר: כרגע קוראת את "זה" של סטיבן קינג ומחכה להתחיל את "סלולר", גם הוא של סטיבן קינג. סרט: גרין מייל. טיול: מחוף לחוף בארה"ב. משפט: "אך למי שתהיי חייו מלאי שיר..." פשוט משפט מדהים. טיפ: עדיף להיות שנוא על מי שאתה מאשר להיות אהוב על מי שאתה לא. תמונה:

למעלה