וההתרגשות שלפני....

gilriv

New member
זהות בדויה בשעה 23.32

לפני סרט דוקמנטרי -שלום קטן שלי שימו לב מתי הוא נגמר

היום בתפוז

היום ב-19:00 תוכלו לצפות live בהופעה של דודו טסה- בלעדי לגולשי תפוז אנשים. ההופעה תשודר ב- blogtv ישירות מאולפני "לונה" בת"א. שווה לראות. הערב ב-22:30, מיד לאחר הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח יורם לווינשטיין, המורה למשחק של החבר'ה כאן ב- blogtv. מיד לאחר התוכנית "עסק משפחתי" בערוץ 2, יתארח בפורום "עסק משפחתי" מר חזי ביליק - מהנדס מים, שיענה לשאלותיכם בנושא חיסכון במים. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.

joeys pizza

New member
הספירה לאחור מתחילה לפרק של היום.

עוד 8 וחצי שעות. מוזמנים להמשיך מתי שבא לכם.

דיקידאק

New member
חבר'ה היום זה היוםםםםםםם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוף סוף הסדרה שעושה לכל הסדרות בית ספר חוזרת... ו ב ג ד ו ל!!! הכינו את עצמכם ללילה מטרף, יהיה פרק מרתק!

|../images/Emo9.gifפשוט הייתי חייבת../images/Emo9.gif

להפגין איפשהו את שמחתי המופלגת על כך ששידורי העונה ה-3 מתחילים היום!!!!!!!!!!!!!!! ממש לא היה לי מושג שזה יהיה בתקופה הזאת- כמו רוב האנשים פה, הייתי בטוןחה שזה יבוא רק לקראת תחילת 2005, אבל כמו שאומרים the sooner the better. שתהיה לכולנו צפיה מהנה במיוחד~!!!| חיבוק

רגע רגע רגע!!!

מצטערת על פתיחת שרשור נוסף, אבל הייתי חייבת: מה ששודר עד כה בארץ- היתה העונה הראשונה??? כלומר שמה שהולך להיות משודר עוד שעה וקצת זה רק העונה השנייה, החדשה? וסליחה על ההתפרצות...

l e m j

New member
../images/Emo47.gifסוף סוף עונה שניה!!!!!!!!!!!!

סוף סוף ניזכרו להביא תעונה השניה אחרי שהשאירו אותנו במתח בעונה הקודמת.. רק שהיה יפה כמו בעונה הראשונה

gilriv

New member
עונה השניה תתחיל מיד בערוץ2

בתום הסרט הישראלי שמוקרנת -כרגע עד הסיום מ23.43 בערך

gilriv

New member
לכולם השעה המדויקת זה23.42

לא 23.32 כפי שכתוב בלוח השידורים בוואלה בשעה 22.30 הסרט הדוקמנטרי של טלעד רק יתחיל
? תמחקו את שעה 23.30 שידעו -כל שעה זה שעה קריטית
זהות בדויה בסוף בשעה 23.42 לפי אתר טלעד

aliasBOY

New member
היום זה קורה!!!!!!!

סוף סוף!! אני לא מאמין! היום בערב כולנו נשב ונצפה בפרק הראשון של העונה השניהההה אני כבר שיגעתי את כל התיכון וצעקתי בהפסקות שאף אחד לא יישכח לראות.... איך אני כבר מחכה...

p_nurit

New member
שאלה....

האם יש טעם לראות את הסדרה, אם פספסי את העונה הראשונה?

aliasBOY

New member
מצטער להיות זה שיומר את זה אבל.....

העונה השניה מתחילה היום.. ולא השלישית כמו שכתבת

אבל איך זה

יכול להיות???! כתבו שזה העונה החדשה, והתקציר שנתנו לא ממש תואם את הפרק הראשון שהיה בעונה השנייה... או שאני טועה? am i wrong? וזו באמת העונה השנייה?
אם כן- אני לוקחת את ההתלהבות שלי בחזרה

למה בחזרה?

כי כ"כ קיוויתי שזו העונה שלישית אך לא.. anyway0 מתי בכלל היא אמורה להגיע (ה-3?)

אני חדשה כאן..תסלחו לי

לא ידעתי שהיום הסדרה חוזרת וכולי התרגשות אבל לא הבנתי דבר אחד..מה זאת אומרת העונה השלישית. מתי שודרה העונה השנייה,כי עקבתי עונה שעברה אחרי כל הפרקים?

למעלה