והופ -שוב שרשור הדברים הטובים

גריפון

New member
זק חדשות*מבזק חדשות*מבזק חדשות*מבזק

הרבה זמן לא הייתי פה, נכון? אז ממש על קצה המזלג: כאילו לא עברתי די תהפוכות ושינויים והתחלות מחדש בחצי השנה האחרונה, התחלתי ללמוד השבוע בשני קורסי העשרה למבוגרים בבר אילן, והשמחה גדולה. וכאילו לא די... אני במערכת יחסים. וואו. (דרך J-Date - מומלץ בחום.) אה, כן, והייתי בסרט (לראשונה מאז גדלה ביתי מכדי ללכת איתי לקולנוע) למבוגרים (הפעם האחרונה היתה לבד, בעיר רחוקה או משו כזה) עם בחורה(לראשונה מאז הייתי נשוי). כבר שכחתי שיש דבר כזה. הלכנו לראות את "באהבה אין חוקים" (ג'ק ניקולסון+דיאן קיטון) - סרט פשטני לחלוטין, בסגנון ניל סיימון, אבל עם העברה פשוטה של המסר שמותר להתאהב גם מעל גיל 50, ואיך זה בעצם נראה. אני בהחלט צריך פוקוס על הנקודה הזו. סרט מומלץ לגילאים כנ"ל. ומועד המעבר לדירה החדשה הולך ומתקרב - אני תיכף מתחיל כבר להתגעגע למשו ישן...

noa128

New member
WOW גריפון יקירי -

איזה יופי לשמוע !!! - קודמקול על הלימודים המרחיבים אופקייך, משמחת לא פחות מע' היחסים החדשה
- והדירה תיכף - כמו מין פאזל שהיה בהשהייה וחלקיו נופלים להם למקום לטובת תמונה מלאה ושלמה .
גדול - ותמשיך לעדכן - כל בשורה טובה עושה עוד חיוך

noa128

New member
שלום ../images/Emo13.gif הכל מצויין? מ מ ש הכל?

פרט הסבר ונמק 'בקשה - כולי סקרנית

החיים טובים.

זוכרת את ההיא שהתחלתי לצאת איתה לפני כמה חודשים? אז זהו... יש תאריך לחתונה
האולם כבר מוזמן, הדי ג'יי סגור, אפילו שמלה כבר בדרך.... נשאר - האורחים פחות או יותר....

noa128

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo24.gif

רק טוב דורוני
- מאחלת לשניכם את כל הטוב שבעולם - וגם ילדים

1הופ

New member
דורוני

כמה מרגש לשמוע. תזמין אותנו לחתונה? תמסור לה בשמי שהיא ברת מזל. אני בטוחה שאתה אחלה בן זוג. שימשיך להיות לכם רק רק רק טוב, והרבה.

hrabba

New member
Another one bites the dust../images/Emo13.gif)

מזל - טוב טוב טוב הרבה אושר ועושר כי מגיע לך אני בטוחה שהבחורה זכתה בזהב

kisslali

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif|חמסה../images/Emo49.gif

וואלה, שיחקת אותה אחי! כול הכבוד! אושר שמחה והמון המון אהבה לשניכם. ללי

פילאטוס

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב, דורון! קולולולולולולולולולולולולולולולוווווווווווווווווווו!

גריפון

New member
נדמה לי שנפגשנו כבר כאן (או שם...)

אבל בלי קשר - מזל"ט ענק! |פרחי|

noa128

New member
והופ -שוב שרשור הדברים הטובים ../images/Emo15.gif

זו רק אני? או שגם לכם עף לו השבוע האחרון? וכמה כיף שמאז שרשור הדברים הטובים של השבוע שעבר - התמלא לנו הפורום בבשורות משמחות - על דורון בלי כוכב - בוגר הפורום ובשורת נישואיו הקרבים, על גריפון ובשורותיו, ואפילו אני ששבה לי מעמל של יום - התחלות חדשות לבקרים
אז אני
התחלתי השבוע לעבוד
התקדמתי עם הטיפול בילד ו..זהו בינתיים - וסקרנית לשמוע את שלכם,

למעלה