והזוכה בחוליה החלשה III הוא...

SaintJohn

New member
והזוכה בחוליה החלשה III הוא...

היה צמוד, היה מותח, כמעט היה לנו מהפך מפתיע, אך בסיום סיבוב הגמר של החוליה החלשה III המנצח הוא...
Since I've Been Loving You
סיכום הקולות בתום סיבוב הגמר היה 5-4, ולא היה חסר יותר מדי כדי שיהיה לנו נצחון מפתיע (ואולי בעצם לא מפתיע?) של Tangerine. והנה כמה שאלות בשבילכם על השיר הזוכה ועל השירים שהעפתם ושחיסנתם:
האם לדעתכם ל-Since באמת מגיע לזכות
אם לא, איזה שיר לדעתכם היה צריך לזכות
האם הסדר בו עפו השירים (לאו דווקא הסדר המדויק, אפשר גם בערך
) משקף את סדר העדיפויות שלכם בשירים ב-Led Zep III
מבין כל הסיבובים שבהם עפו השירים השונים ושבהם שירים שונים שרדו זמן קצר או ארוך, מה הכי הפתיע אתכם
אתם מוזמנים לכתוב ולהוסיף כל דבר שבא לכם על Led Zep III ועל כל אחד מהשירים שבו, ולפתח דיונים בנושא. נהניתי להעלות את הסיבובים השונים, במיוחד באלבום שהוא אחד האהובים עליי כיום של לד זפלין, ובשלב הזה אני נותן את הכבוד לכל אחד אחר שירצה להמשיך עם החוליה החלשה IV.
עוצב באמצעות תפוז-פד

FunkyMonk

New member
איזה אלבום מעולה

האלבום הזה, אחרי שני אלבומי heavy-rock כבדים, הראה צד יותר פולקי, יותר אקוסטי, כמובן שלא איבדנו את ההאבי רוק, אבל האלבום הזה מראה צד טיפה יותר רגוע של זפלין. אלבום מעולה, יש בו כמה שירים שאני ממש אוהב (בינהם כמובן השיר הזוכה). הכי הפתיע אותי שטנג'רין החזיק כל כך הרבה זמן, וש out on the tiles כמעט עף עוד בהתחלה... איך שיר כזה אקוסטי כמו טנג'רין החזיק כמעט עד הסוף בפורום של להקת האבי רוק, זה מוזר. אני אישית אוהב את השיר הזה מאד, כמו את רוב האלבום, אבל יש כמה שירים שהייתי מכניס לפניו. סדר התוצאות לא ממש שיקף את סדר העדיפויות שלי.. להפך, כמה שירים שאני מש אוהב יצאו די מוקדם..

IronBlood

New member
לא הייתי קורא

לאלבום הראשון "רוק כבד" א. באלבום הראשון יש את black mountain side -ותסלחו לי אם אני כותב 'הר' עם שגיאות, אני עייף....- שהוא שיר אקוסטי (ונפלא!!) לכל דבר ב. האלבום הראשון כולו הוא מן אלבום בלוזי שכזה לדעתי, ופחות האבי רוק. בקשר לsince- לא הפתיע אותי במיוחד, הפייבוריט שלי מled zeppelin III

M e n s R e a

New member
סאגת ההארד רוק

אני חושב שקוראים ללדזפ הארד רוק בהתחשב באיך שהחשיבו אותה בעבר. היום לא היו חושבים לקרוא לה ככה נראה לי, ועובדה שמדברים עליה כ"רוק קלאסי". אגב, השיר האחרון בקודה (לפחות בגרסה חסרת שירי הבונוס שיש לי
)Wearing and Tearing הוא אכן הארד רוק, ואיזה הארד רוק איכותי...

AeroTom

New member
שיר נהדר

שאני אף פעם לא הבנתי איך הוא נשאר מחוץ ל-In Through The Out Door. הוא מתעלה על כל השירים באלבום הזה לדעתי.

M e n s R e a

New member
וואלה? הוא היה אמור להיות

ב-In through? אני באמת צריך להשיג את הספר ההוא שהמלצת לי עליו... מסכים איתך, הוא אכן מתעלה על כל האלבום. בטח כשאני שומע רק שיר אחד ממנו, כי לא ממש מצאתי טעם בשאר.

M e n s R e a

New member
תודה על ארגון הפינה הזו, נועם

הייתי לוקח את האלבום הבא על עצמי, אבל אני מקווה שמישהו אחר יעשה את זה, יש לי בעיה לזכור ארגונים כאלה, וסיבובים יארכו שבוע במקרה הטוב...אבל אם אף אחד לא, אני אעשה כמובן את הרביעי! לדעתי לסינס מגיע לזכות, למרות שאולי הוא הבחירה המתבקשת מדי. אני הייתי משאיר באמת את Out on the tiles לשלבים מאוחרים יותר, ומשאיר לגמר את אימיגרנט. עוד משהו על 3? הוא האלבום המועדף עלי.

AeroTom

New member
אני מעט מאוכזב

בינתיים כזכור לי כל השירים הכי צפויים\מוכרים של הלהקה לקחו את המשחקים באלבומים שלהם. מקומם מונח במקום, אבל חשבתי תהיה יותר פתיחות ושווי בין כל השירים באלבומים... ל-Since מגיע לזכות כמו רוב השירים באלבום הזה מבחינתי. אישית הייתי שמח שיר אחר, יותר Under-Rated, לוקח את המשחק. משהו כמו Out On The Tiles או Tangerine או כמה דברים אחרים. בעיקרון חוץ מ-"Hats Off" הייתי שמח מאוד לראות כל שיר שהוא באלבום חוץ מ-Since לוקח את המשחק. שום קשר לטיבו של השיר או שאני מחובר אליו פחות מאחרים כאן בתקופה זו, אלא הרבה הקטע גם של חוסר-פתיחות לדעתי והתמקדות יותר בשירים המוכרים יותר\להיטים של הלהקה, שהתאפיין במשחקים הקודמים גם לפי איך שראיתי. הסדר ממש לא משקף, אני גם לא כ"כ זוכר בעל-פה את הסדר שהיה. אבל אני יכול לדעת שזה לא משקף אצלי, מה גם שהחיבור כל פעם משתנה עם התקופות. הדבר היחיד שהפתיע אותי לטובה זה ש-Tangerine הגיע לגמר וחלף על-פני Immigrant Song. אבל גם זה לא יותר מדי. הייתי באמת מופתע לטובה אם הוא היה לוקח גם את הגמר.

The Walrus

New member
זה בדיוק למה לא השתתפתי

אני לא מכיר אף שיר מהדיסק חוץ מsince וimmigrant song, ולא חשבתי שזה יהיה פייר להשתתף... אני צריך לקנות את הדיסק הזה, אני יודע.

Mercury Dogi

New member
אוקיי...אז ככה

קודם כל מאוד נהנתי מהטורניר הזה אם אפשר לקרוא לו ככה אני די חדש בפורום ולא השתתפתי בקודמים ואני בהחלט אשמח לקחת על עצמי את לדזפ 4 אם זה בסדר מצידכם אני אישית לא כלכך מרוצה מבחירתו של "מאז שאני אוהב אותך" השיר שאני הכי אוהב באלבום הוא גאלו'ס פול המדהים וצר לי שהוא לא זכה אם כי לא ציפיתי שהוא ייקח

../images/Emo9.gif

האם לדעתכם ל-Since באמת מגיע לזכות? כן, אחלה שיר
אם לא, איזה שיר לדעתכם היה צריך לזכות? סינס... האם הסדר בו עפו השירים (לאו דווקא הסדר המדויק, אפשר גם בערך) משקף את סדר העדיפויות שלכם בשירים ב-Led Zep III? אין לי העדפות בין שירים
יותר בין האלבומים וזה למה קשה להצביע, חחח מבין כל הסיבובים שבהם עפו השירים השונים ושבהם שירים שונים שרדו זמן קצר או ארוך, מה הכי הפתיע אתכם? שאלה מוזרה

SaintJohn

New member
התשובות שלי

האם לדעתכם ל-Since באמת מגיע לזכות? כן, אבל לא יותר מכמה שירים אחרים באלבום. אם לא, איזה שיר לדעתכם היה צריך לזכות? לדעתי That's the Way ו-Tangerine יכלו לזכות בדיוק כמו Since. האם הסדר בו עפו השירים (לאו דווקא הסדר המדויק, אפשר גם בערך) משקף את סדר העדיפויות שלכם בשירים ב-Led Zep III? חלק כן וחלק לא. Friends הוא אחד האהובים עליי באלבום, אז לא הייתי מוציא אותו ישר על ההתחלה, ולדעתי גם ל-Hats Off לא הגיע לעוף על ההתחלה. את Out on the Tiles כן הייתי מעיף בהתחלה. מבין כל הסיבובים שבהם עפו השירים השונים ושבהם שירים שונים שרדו זמן קצר או ארוך, מה הכי הפתיע אתכם? מאוד הפתיע אותי לראות את Out on the Tiles שורד כל כך הרבה זמן, לא תיארתי לעצמי שתהיה לו כזו תמיכה.

למעלה