והזוכה הוא.......!

והזוכה הוא.......!../images/Emo124.gif

SOMEWHERE ONLY WE KNOW יש יאמרו שזה היה צפוי, אבל בעיני דווקא לא... בכל אופן כנראה שהטעם שלנו על השיא הכי טוב בH&F שונה, אבל כולנו מסכימים שSOWK הוא שיר מדהים וללא ספק זה שהקנה ללהקה את הפריצה הגדולה לעולם
ומילת סיכום והבהרה, כרגיל: H&F הוא אלבום מושלם ולא ניתן לדרג אותו על פי סדר שירים. כל הגולשים מודעים לכך, ולכן משסיימנו את הדירוג הלא-קובע הזה (
) נעבור להציק לUTIS. אני לא יודעת מה איתכם, פה אני אוכל לדרג בכיף. כי UTIS זה אלבום מדהים אבל לא מושלם כמו H&F.... אז נתחיל את הדירוג מחר... בינתיים הבה ונתדיינה על תוצאות החוליה החלשה שלנו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifצפוי ולא צפוי... מצד אחד, לא מפתיע שהשיר שבזכותו הכרנו את קין זכה לכזאת אהדה... מצד שני, מכאן ועד 'השיר הכי טוב באלבום' הדרך ארוכה../images/Emo3.gif. מצד שלישי, זה אחלה שיר../images/Emo99.gif. בקיצור, לא יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif. היה חביבי, עכשיו UTIS ויהיה כיפ../images/Emo9.gif [בעצם, לא החלקים שבהם שני השירים שאני הכי אוהבת יהיו היחידים שיישארו, אבל נקווה שגם כאן זה לא יגיע למצב כזה../images/Emo9.gif].

ובכן, ../images/Emo4.gif

אני דווקא אומרת שזה ממש ממש לא צפוי, כי בתור פורום שמכיר את כל שירי H&F, אין סיבה שנבחר את השיר היחיד שמוכר לכולם
ובאמת SOWK רחוק מלהיות השיר הכי טוב באלבום, אבל מצד שני הוא גם רחוק מלהיות השיר הכי גרוע...ככה שכולם יצרו מרוצים!
ובקשר לUTIS- זה הולך להיות כיף!!!!!

הלכת על הפוך על הפוך אה?

אני מסכימה איתך בהחלט עקב העובדה שזה צפוי זה לא צפוי. טוב נו. בקרוב נעבור לUTIS... זה מסקרן אותי!
ואז נעשה ביסיידים ^_^

ביסיידים../images/Emo99.gif

למרות שכולנו יודעים מי יהיו במנצחים
*אהמ, נבלות וזבובים, אהמ*

למעלה