והזוכה היא...

דהאמא

New member
כן

חבל שכל המריירות אחריו שמחפשות פה את הכתובת / טלפון שלו לא ראו את הקטע, ולא מבינות שאסי דיין הוא אויב מס' 1 של ראובן דגן. ראובן הוא פסיכולוג רגיש וקשוב; אסי הוא נרקומן בכל רמח איבריו. הבחנתי בזאת במו עיני כשראיתי ושמעתי אותו ביום בריאות הנפש שאירגן משרד הבריאות, לפני כשנה.

|כו|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צריך להיות מחורפנים ברמה קשה (או לחלופין מתחת לגיל 16) כדי לבלבל בין דמות שאדם משחק ובין האדם עצמו...

תגובה מוזרה של אסי דיין../images/Emo2.gif

אבל כל הכבוד לבטיפול

דהאמא

New member
התגובה של אסי כלל לא היתה מוזרה...

...עבור נרקומן. המוזרוּת היא של החרמניות, צעירות כמבוגרות, שמתנהגות כבנות 12 שרוצות אותו. זאת אינני תופס. מה זה הדפיקות הזו? גם כשהייתי טיפש-עשרה לא הייתי נכנס לפורומים של הזמרים שאהבתי וחיפשתי את הטלפון / הכתובת שלהם. ועוד הן אומרות "אני צריכה את זה דחוף", אלק

swirrrly

New member
בקשר לנאום של אסי ../images/Emo23.gif

קודם כל, מצאתי קליפ בהשתתפותו בFLIX שלקוח מ"המעגל" של דן שילון - כבר אז הוא מדבר בצורה לא ברורה לחלוטין. חוץ מזה, בינתיים אני מאוד מאוד נהנית מההופעות הפומביות שלו, הוא קורע אותי מצחוק... אני מקווה שעם הזמן גם אפתח יכולת להבין מה הוא אומר - ואז אני בטוחה שאהנה אפילו יותר.
שלושת הסלבריטאים הישראלים האהובים עליי ביותר הם: יהודה סעדו (מזכיר לי חולה נפש ממש חמוד שהכרתי פעם) מאור כהן ואסי דיין!!!!

swirrrly

New member
אה....שכחתי מצופית גרנט../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גם היא נחשבת?

למעלה