והחגיגה נמשכת....

ganja699

New member
והחגיגה נמשכת....

אני לא מאמינה!!! קראתי את התגובות של רדיו ירושלים. אם רדיו שמכבד את עצמו נותן גיבוי מלא לשדר כל כך צעיר , שלא מסתדר את שמות של זמרים/זמרות/להקות וכו' באנגלית. אין מה לומר. זה התחתית שבתחתית , עדיף שיסתום! אני לא מאמינה שקיים אינטרס נסתר בין יוני למנהל הרדיו, והאמת שזה לא כל כך מעניין אותי , אני כמאזינה רוצה לשמוע ברדיו האזורי שלי רמת שידור שלא תעליב אותי כמאזינה. האם זה כל כך מסובך. כל מה שיש לרדיו לומר לי , זה להמשיך להאזין לגלגל"צ. ולמה בכל הערה שלי שאני שולחת אני תמיד מקבלת תשובות שליליות ומעליבות. האם רק כוחניות מצוייה בהנהלה (או לפחות בגאון שכותב את התגובות ומזוהה כ- radio101fm ) להזכירכם הנהלת הרדיו: (שיעור 1 בתקשורת) המאזינים הם הצרכנים של הרדיו, המוצר שלכם הוא התוכניות, התכנים,השירים,השדרים, הדוברות ואפילו הפרסומות. כמו שאתם מגיבים בפורום, נראה שזה מתנהל בדיוק כמו משרד ממשלתי/בסטה! רדיו ירושלים יקר האם יש לכם דובר , יועץ תקשורת , יחצן, שזה אמור להיות תפקידו? לענות על שאלות מאזינים, ולא איזה שדר ממורמר ,כשכותבים הערה אז הוא מתנפח ונעלב ומחזיר הודעה שכולה רוויה בכעסים כלפי המאזינים שמעירים לו ויש גם כמה מילים טובות על שדרנים שעושים עבודה מצויינת , למשל היום בבוקר שמעתי את ירון אילן, ואני לא חסידה גדולה של מוסיקה מזרחית, אבל היה לי כיף ונהנתי, הוא שידר שיר שאני ממש אוהבת וזה עשה לי את הבוקר. כל הכבוד ירון!!!!! אז למה למה לא להמשיך בדרך המקצועית למה להפקיר את הרדיו הזה בשדרים לא מקצועיים, אוקיי רוצים להכשיר שדרים חדשים, תנו להם לשדר באמצע הלילה , שיפתפשפו!! הבזיון הגדול ביותר זה ששדר לא מפסיק להחמיא לעצמו מתחיל עם מאזינה בשידור, איפה המקצועיות. אני לא מחפשת תשובות מהנהלת הרדיו, כי כנראה היא כבר לא קיימת /מתעלמת/לא מעוניינת/לא מודה בכשלונה. אבל אם יש מישהו כאן בפורום שמחזק את דבריי, שיפתח שרשור. בנתיים לילה טוב לכולכם. שלכם ganja699

../images/Emo122.gif נכון 699!!!!!!! ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מה שג'נג'ה699 רשמה מאוד נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!! במקום להקשיב להערות בונות, ניראה כי הנהלת הרדיו מתמלעמת ממה שאנחנו אומרים!!!!!! רק שתבינו- אנחנו לא באים כדי לפגוע, אנחנו המאזינים, רוצים שהרדיו שלכם ימשיך לפרוח, ואתם----- מנסים לפתוח במריבות וסיכסוכים טיפשיים!!!! תקראו טוב טוב את מה שאנחנו רושמים, כי אנחנו בסה"כ רוצים להביע את דעותינו, ואנחנו רוצים להמשיך להינות משידורים איכותיים כמו שהיו פעם!!!!!!

אני לא מאמינה שזה קורה! הגעתם לשפל!

אני חדשה באתר הזה.. בערך מאז השלג.. נכנסתי במיוחד בשביל לומר תודה ליוני דביר ודן שושני שהיו כל כך מקסימים...דיפדפתי בערך בכל הדפים בשביל לראות מה קורה פה...ומי האנשים הקבועים בערך... אני לא מאמינה למה שעיניי רואות! פשוט גועל נפש וצרות עין .. מאוד מוזר שאדון במבלי הגנג'ה הזה והפוטוסינתזה אתם פשוט דוחים את הנשמה.. ואל תנסו לעשות כאילו אם לא מכירים אחד את השני כי כל בנאדם אפילו אדיוט יכול לראות שאתם ביחד..ויעני מצדיקים אחד את השני ובאים כנגד יוני דביר!...פשוט זוועה כל מה שאתם רושמים עליו לכל אורך הפורום..מוזר כי אישית אני לא חושבת שמגיע לו שתדברו ככה! אבל כנראה שהקנאה הורגת אבל כמו שמישהו מהרדיו שם אני מאחלת לכם שתמותו מהקנאה!

חח ממש לא מפתיע הם לא התייאשו!

היי חברה הייתי בלונדון חודשיים בערך ככה שנאלצתי לעזוב את כל החרא שהיה פה לפני מסתבר שחרא רק הסריח יותר כי אני רואה שאנשים פה לא מתייאשים! לפני שנסעתי אני זוכרת את כל הקנאה והגועל שהיו נגד יוני דביר אבל מסתבר שזה רק החמיר.. האמת היא שברור לי גם למה.. חברות שלי ואני היינו מאזינות קבועות לרדיו והיינו עוקבות אחרי המתרחש בפורום.. כשנסעתי אז הן המשיכו להאזיו והאמת היא שכאשר שמעתי את כל מה שקרה פה כל הזמן שלא הייתי.אז לא הופתעתי! כי עוד מההתחלה אם זכור למישהו אמרתי שזה ברור שיוני דביר יהיה גדול כי הוא מוכשר מאוד ונשמע גם מאוד נחמד וחמוד..אז יוני שמעתי שהתקדמת מאוד וששומעים אותך הרבה מאוד ברדיו עכשיו אני מאחלת לך המון בהצלחה...לפני שנסעתי זכור לי שהיו הבמבלי והגנג'ה המסכנים האלה .. מסתבר שנוסף עוד מסכן לחבורה או שבעצםזה הם שנכנסו בעוד שם בשביל לחזק את עצמם..אז אתם פשוט מעוררי רחמים !הגיע הזמן שתפרשו לדוקים כי הוודעות שלכם ממש לא מזיזות למישו הם מאוד מיותרות ולמען האמת הם רק גורמות לכולם לצחוק עליכם לאיזה רמה של תחתית הגעתם!...אמרתי את זה עוד אז לפני שנסעתי כי זה מה שחשבתי אבל עכשיו אני אגיש את זה כי אני בטוחה - יש לכם משהו איזי כנראה נגד יוני דביר.. כי אין שום בסיס לכל מה שאתם אומרים עליו . אז יוני מה שנשאר זה לתת לקנאים להתבשל במיץ של עצמם ולך לאחל המון בהצלחה! אתה ג ד ו ל!!!

איזה בולשיט../images/Emo70.gif כנסי ותקראי, בייבי!!

אני ממש לא מבינה על איזה שפל את מדברת בייביגירללל.... לא הגענו לשום שפל, ואני לא מבינה למה את מדברת שטויות. ציטוט: "פשוט זוועה כל מה שאתם רושמים עליו לכל אורך הפורום..מוזר כי אישית אני לא חושבת שמגיע לו שתדברו ככה!" איך בדיוק אנחנו מדברים?? אנחנו בסה"כ משאירים בפורום הערות בונות!!! אנחנו מביעים בפורום את דעותינו, ולא משמיצים אף אחד!!!! להיפך- אנחנו מקווים שיוני יקשיב להערות שלנו, ושיתיחס בהתאם. עוד ציטוט: "אבל כנראה שהקנאה הורגת אבל כמו שמישהו מהרדיו שם אני מאחלת לכם שתמותו מהקנאה!" על איזה קינאה את מדברת?? אנחנו מדברים פה על יוני- ילד בן 18 לערך, שאין לו מספיק ניסיון כשדר. אני חושבת שאם הנהלת הרדיו בחרה מישהו שישדר, אז מן הסתם צריכים להיות מאזינים לתוכנית.... (<== רמז רמ
) נראה לי שאף אחד פה לא מקנא באף אחד, אלא פשוט יש כאן אנשים שאיכפת להם מהרדיו והם רוצים לשמוע תוכניות על רמה, וכמובן שדרים מקצועיים עם טיפה'לה ניסיון. **אה, ועוד דבר- את אומרת שאת חדשה באתר הזה....
בטח בגלל זה את לא ממש בעיניים, ואת לא אובייקטיבית... אני לא באה לרדת פה על אף אחד, אלא רק להביע דעה. אבל לפני ש-את מגיבה, כדאי לך לבחון היטב את המצב בשטח!!! (וגם מתחת לפני השטח). את גם אומרת שאנחנו באים כנגד יוני דביר: ציטוט: "... ובאים כנגד יוני דביר!.." כמו שאמרתי קודם: אף אחד פה לא בא כנגד יוני דביר. אני (לפחות) בעדו, אמרתי ואני שוב אומרת, שאם הוא היה מקשיב להערות שאנחנו טורחים להשאיר לו בפורום, הוא היה יכול להפוך לאט לאט לשדר טוב יותר, כי כבר אמרתי, ואני מדגישה: יש לו פוטנציאל. הוא רק צריך לדעת להקשיב!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה