והטעויות של אלי את אלי(1)

מוצארט

New member
והטעויות של אלי את אלי(1)

ממשיכות להכות גלים... עכשיו שגיא שטראוס תובע את הפועל, וזה בטח יעלה לנו בזה ש... לא יודע, אני כבר סומך על הדמיון הפורה שלכם. בכתבה הבאה. שני נבחנים חדשים אתמול באימון: רוברט סטאצ'ורה, קשר אחורי מפולין, ודודו עדני, קשר-חלוץ מהפועל מרמורק מהליגה הארצית. אתר האוהדים מפרסם היום, כי שני הנבחנים לא הרשימו, והם ישוחררו בימים הקרובים. ואורן סגרון? רוצה ללכת. ע"פ מה שראיתי ב"חדשות הדרום", אורן בהחלט רוצה לעבור קבוצה, והוא רוצה לעבור למכבי ב"ש. בנתיים אלי כהן משיב בשלילה.

X יו יו S

New member
לא רשמו משהו על אופיר חיים?

כי בידיעות רשום שז'ינו רוצה לתן לו ב20 אחוז יותר

RED OR DEAD BS

New member
אני מניח ששמעת על הדר גולדמן..

ואם לא אז עוד תשמעי, הבנאדם עושה 31 מיליון דולר בשנה, היה אוהד שרוף של ב"ש בילדותו, והוא רוצה לקנות את הקבוצה, ז'ינו נותן לו הצעות בשמיים, אני מאמין שגולדמן ישקיע כאוהד בקבוצה ולא יחשוב רק על הכיס, במקרה כזה אני בטוח שלא נסבול

X יו יו S

New member
כן קראתי עליו בשבע או כל בי

מה שזה לא היה
באמת עשה לי חשק שהוא יבוא כבר אבל מה לא יודעת אני פסימית מה גם אלו בביתר עשירים ומצבם לא משהו

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחח

כבר הספיקו לכתוב שיר על העניין :) תמכור זינו תמכור/גיל שגיב לאחר ששמענו אותך מספר פעמים, " אני מעוניין למכור רק אין קונים " הגיע הזמן שכולם כאן ידעו, את כל האמת ואז ישפטו, הכשלון שלך הינו בכל המישורים, החל בניהול חובבני ושיחרור שחקנים, החתמת זרים כושלים והפרת חוזים, סונארה במקומו של השוער רחמים?, ואתה בשלך ממשיך להרוס, ומקפיד להראות לכולם מי הבוס, קהל האלפים כבר לא מגיע, בסוף תשאר לבדך ביציע!, הגיע הזמן לעשות מעשה, אני לא היחיד שמציע את זה, היום זה הזמן פן יהיה מאוחר, ויש גם קונה ! שמו גולדמן הדר

למעלה