והיום בבבכורה
יום הולדת
לינק מצורף

Glamorousss

New member
והיום בבבכורה../images/Emo41.gifיום הולדת../images/Emo41.gif לינק מצורף

יש לך יום הולדת למה זה עצוב... שיר מדליק ויפה אחד היפים שבאלבום!!!

יום הולדת יום הולדת יום הולדת ומה לא.. ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהב את המילים שלו קלות ביותר לעיקול..
שיר נכון לחיים לא לאמין איך הזמן טס... ועובר מהר.. אני אוהב ומוקסם מהמילים שלו שיר בהחלט ראוי לאהבה ולערכה.. דנה לא יכלה להגיד את זה יותר מושלם מאיך שזה בשיר... אהבתי

lee 86

New member
שיר ממש ממש יפה!

מילים יפות מאוד ולחן מקסים! הפקה טובה וקולות רקע יפים של דנה!!! ותרשו להפליג בדמיון ולחשוב על כמ יפה יכולה להיות גרסה אקוסטית לשיר הזה (בליווי פסנתר בלבד)!

שיר מאוד יפה!

ומילים נכונות.יש לי הרגשה שהדיסק הזה כולו נכתב על דנה עצמה. אני מרגיש כאילו היא בכול שיר מדברת על עצמה ומספרת את סיפור חייה. וזה מקסים...

ZOOMALE199

New member
בואנהההההה

הולך להיות אלבום לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיר ממש חזק..סינגל שירוץ חזק לדעתי.. ושוב..למה "את מוכנה" למההההההההההההההההההההההה?????????? חח:)) אוהב אתכם

furtadofanatic

New member
שיר מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח מה שמחזק אצלי תהרגשה שאת מוכנה זה בזבזוז של סינגל ,ושהיה צריך להוציא אותו אחרכך

NoKiA2003

New member
הקול שלה פשוט מצמרר אותי

היא נשמעת מדהים, בוגרת ואמיתית. קצת הזכיר לי בהתחלה את תחלום, אבל בלי שום קשר פשוט מושלם. מה שמוכיח שזה היה בזבוז להוציא את "את מוכנה" הזוועתי בתור סינגל.

שיר איכותי ומצמרר

בהחלט היה יכול להיות סינגל שמראה גם את הצד השקט והרגוע של דנה אחרי לאב בוי ההיסטרי. לא מבין את ההחלטה להוציא את את מוכנה כסינגל כשיש שירים כאלו יפים באלבום טעות טעות טעות

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifתגובה מהממת ומרגשת מואי נט על השיר..../images/Emo41.gif

תקראו... מאת אוריאן מלמד... "קלעת בול! מודה באשמה, אני טיפוס די ביקורתי. יש לי מה להגיד על כל דבר ובכל נושא .הפעם לא תשמעו ממני מילת ביקורת כי דנה פשוט קלעה בול. ביום הולדת האחרון שלי הרגשתי כמו היפופוטם שמן ודחוי שאף אחד לא רוצה להיות חבר שלו ונעשה לי נורא נורא עצוב. מה יש לחגוג? שמתקרבים בעוד שנה למוות?! תודה דנה על השיר הכל כך יפה ועצוב "... אוריאן מלמד (14.08.07)

שיר עצוב ומרגש מאוד!!!

"יום הולדת"- שיר חמוד מאוד, מרגש ועצוב. מילים פשוטות, המוסיקה קלילה וקליטה. מבין שלושת השירים עד כה, "חורבות האהבה", "את מוכנה", "יום הולדת" הוא היפה ביותר והמרגש ביותר. דנה מפתיעה אותי בכל יום מחדש, איכות קול מעולה. לדעתי, היה יכול להיות בקלות הסינגל השלישי במקום "את מוכנה", אבל השיקולים וההחלטות הם של דנה ואני מכבד אותם. אני בטוח שהשיר יהיה הצלחה ויושמע ברדיו בתדירות גבוהה, אין לי ספק בכך. אחד היפים של דנה מאי פעם!!!

אוי ואבוי ואבוי ואבוי

דנה מה נהיה?נהיית ביורק?שירים כאלה לא קליטים?...טוב גם לך מותר מדי פעם. לי אין ביקורת מפרגנת.השיר הזה סובל מהבעיה של את מוכנה(שכבר מתחיל לחלחל,אבל בקטנה)-מילים טובות(אבל הרררבבבהההה פחות משל חורבות האהבה-אין אפילו מה להשוות) עם לחן די רע.בכלל חוץ מלאב בוי כל השירים ששמעתי עד היום(החמישה ששוחררו באופן רשמי) קשיייייםםםםם....ועם כל האהבה לדנה זה מוריד את החשק לקנות את האלבום. יש לי ציפיות גבוהות מ"יום אחר".אני רוצה לבדה זורמת שלא עושה בעיות בדרך.

giladgg

New member
../images/Emo23.gifהשיר הכי יפה בעולםםםםםםםם!!!!../images/Emo23.gif

ואני רוצה להבהיר משהו

אני מסוגל להסתדר עם שירים לא קליטים לראשונה.זה בי עוד מתקופת ביורק-אבל "יום הולדת" ו"את מוכנה" נשמעים ממש לא קשורים לחיים.עוד מוכנה מתחיל להתעכל אבל יום הולדת אפילו לא בדרך.

למעלה