והיום בפינתנו-הבדסמ במדיה

A לוןA

New member
והיום בפינתנו-הבדסמ במדיה

http://www.mako.co.il/men-stories/A...campaign=OngoingActivity&Partner=FacebookMako
עוד כתבת-פירסומת לדאנג'ן, ועוד כתבת שלא טורחת- למרות שהיא כבר פעם שניה(!!!) בדאנג'ן- להתעדכן במושגים בסיסיים כמו SSC
רק שההבדל בין הכתבה הזו לאחרות היא שהכתבות האחרות אומרת "איכס איזה סוטים" וזו אומרת "איכס איזה סוטים אבל לא אכפת לי"

טוב, לפחות לא "איכס איזה סוטים בוא נאשפז אותם". גם משהו.

(אפשר לדבר עם החבר'ה בדאנג'ן שמזמינים את כל הוניליים האלו שלפחות יבקשו מהם לכתוב בדסמ ולא סאדו-מאזו?!??)

תמיד ידעתי

שאני סוטה

&nbsp
לפחות היא ציינה את המציצנים הווניליים - שזה מבחינתי הדבר הכי מעאפן ומייבש במקום וזו הסיבה שאני נמנעת מללכת לשם.
&nbsp
&nbsp

ExLibris499

New member
לא צלחתי

את קריאת הכתבה. נרדמתי איפשהו בין "סקס הוא דבר מטונף, מסריח ומלא נוזלי גוף" לבין בלה בלה בלה "שוט והצלפות" אחר.

אני מבינה את הרצון להעלות את נושא הבדס"מ כפי שהוא מוצג במדיה לדיון כאן בפורום (וזה אפילו חשוב בעיניי לחלוטין). אבל למען האמת, קשה לי להבין את התסכול המתמשך שאתה מעלה מהצורה שבה מציגים אותו ואת העוסקים בו. כלומר, ללכת לסקר מסיבת סקס במועדון הדאנג'ן כמקור ללמידה אמיתית על בדס"מ? באמת??? מה שונה הסצנה שם מכל סצנה בדס"מית בסרט פורנו???
הרי ברור שהכתבה לא באמת נועדה לומר משהו חכם ואמרתי אלא לספק עוד נדבך עלאק אינטלקטואלי חוויתי שיווקי, במכנה המשותף הנמוך ביותר האפשרי. .. אתה לא מכוון את החצים שלך למקום הנכון, בעיניי, אבל כרגיל מאחלת לך בהצלחה.

A לוןA

New member
לא הבנתי מה לא הבנת

זה מתסכל אותי, זה קשור לבדסמ אז אני מביא את זה לפה.
אולי מקור הבעיה (אצלי) טמון בעניין שציפיתי שלפחות בכתבה-מטעם לא תובאנה כל הקלישאות המעצבנות האלו

BeSweet

New member
כמו כל כתבה במדיה

שמסקרת משהו שאינו בנורמה (ראה שימוש נרחב מילה "סוטה")
הכתבה מעידה בעיקר על הכתבת עצמה ולא על הנושא שחשבה ככל הנראה שתצא מגניבה ומהממת בצילומים מטופשים ובסיקור מקום שיוצר עניין סביב נושא "לוהט"
נראה לי שהכתבת הזאת לא ממש מבינה בסקס באופן כללי בלי קשר לבידאסמ
ולגבי בידאסמ
מי שרוצה ללמוד על (אני למשל מתעניינת בתחום רק בשנים האחרונות) בידיאסמ לא פונה למדיה אלא לרוב מגיע לפורום ולאנשים שכן מבינים בתחום
וכמו כל נושא אחר בחיים מי שמסתמך על המדיה ..כנראה שלא ממש אכפת לו או חשוב לו או מעניין אותו

A לוןA

New member
הבעיה היא

שההצגה במדיה יכולה להרתיע את מי שמתעניין אבל לא בטוח
ומשמשת כר פורה לדיעות קדומות ואפליות שונות ומשונות במקומות אחרים

BeSweet

New member
אז אולי

היה כדאי ליצור קשרים במדיה
וליזום כתבות לשיפור התדמית והצגת עולם ה BDSM בדרך יותר טובה?

מכיוון שתחום הפוליאמוריה קרוב לליבי
אני יכולה להצביע על הדרך הקשה והלא פשוטה שעושות אורלי ומאשה בתקשורת
וזה נעשה בצעדים קטנטנים אבל מוביל למשהו טוב
גורם לאנשים לחשוב להגיע למקורות מידע מהימנים יותר
הרי אנחנו לא באים לשנות דרך חיים של אחרים
אלא רוצים שיקבלו אותנו כפי שאנחנו
ולא יקראו לנו בשמות גנאי כאלה ואחרים

A לוןA

New member
כן...אבל

אני לא איש תיקשורת, וגם אין לי רצון לעסוק בזה.
אני מנהל את הפורום הזה גם לצורך הזה- מידע זמין לאנשים שמתעניינים בתחום
וכשהיתה לי ההזדמנות גם השתתפתי במחקרים בנושא וגם התראיינתי בנושא ברדיו (זה אפילו תקוע איפושהו בנבחרות)
אז נראה לי שאני את חלקי למאמץ תורם :)
&nbsp
אבל הצעדים הם קטנטנים ולא תמיד בכיוון (שאני חושב שהוא) הנכון- אז זה מרגיז/מתסכל.

דווקא אהבתי

יש לה הומור ופרופורציות.
וזה המשפט שהכי אהבתי:
"נראה לי פחות חולני להיות מוקפת במלכות סאדו ועבדים שמכורים לסקס כואב, מוזר ומכוער, מאשר במפקדי צבא רמי דרג שמכורים לסקס רגיל עם חיילות."

A לוןA

New member
לא מבין

איך ההשוואה הזו בין בדסמ בהסכמה למקרים של ניצל יחסי מרות (במקרה הטוב) ואונס (במקרה הרע) לא צורמת לך...

היא תכלס באה להגיד

שהקהילה הזו הרבה יותר נורמלית ומכבדת חוקים מאשר האוכלוסיה ה"רגילה".
ככה אני הבנתי את זה

טוסבר

New member
והיום בפינתינו ...

תקשורת היא תקשורת,
ומטרתה בעיקר היא למשוך קוראים לקרוא.
וכן אנשים אוהבים דברים גסים מלוכלכים וסקסיים .

והדאנג'ן, בדיוק כמו שהוא לא מייצג את הבדסמ של רובנו, כך כתבות שיוצאות משם יהיו מן הסתם לא מיצגות.
ואגב, אני נתקל יותר ויותר באנשים ונילים לחלוטין שמתעניינים ומגיעים לדאנג'ן ולא בשביל הבדסמ, אלא פשוט כי זה מקום מתירני שסקס בוטה הוא חלק מההויה שלו.

אבל באמת אלון,
הקיטורים לא ממש עוזרים.
אם זה באמת מפריע לך, כמנהל פורום בתפוז, כאדם עם קשרים לא מעטים בקהילה, אתה יכול לדאוג לכתבה הרבה יותר טובה.
תפנה לכתבת הולמת או למדיה, ותזמין אותה להבין, לראות, ולסקר מנקודת מבט מכילה, ועמוקה, מסיבה או אירוע שהם יותר ... הולמים ומשקפים את רוח הבדסמ שלך.
יודע מה ?
אפילו תכתוב אתה כזו כזו כתבה, מלווה במספיק עסיסיות ובוטות גרפית, ותראה שיפרסמו אותה.

נראה לי עדיף ...

למעלה