והיום בפינתנו לכבוד החנוכה... כמה סופגניות תקעתם עד כה אני עומדת על 2... ואנחנו עוד לא באמצע...
N Natalila New member 23/12/11 #1 והיום בפינתנו לכבוד החנוכה... כמה סופגניות תקעתם עד כה אני עומדת על 2... ואנחנו עוד לא באמצע...
ק קושקושית מתולתלת New member 23/12/11 #3 אמממ.... מהשלישית כבר הפסקתי לספור אבל אחת קנויה והשאר ביתיות
I inbarush19 New member 23/12/11 #5 נראה לי גם 2..... שטויות זה כלום,פעם בשנה לכבוד החג מותר זה בסדר לא צריך לוותר על כל מה שטעים......... אם זה מש'ו שעושה טוב בנשמה להנות מסופגניה-למה לא? זו גישתי
נראה לי גם 2..... שטויות זה כלום,פעם בשנה לכבוד החג מותר זה בסדר לא צריך לוותר על כל מה שטעים......... אם זה מש'ו שעושה טוב בנשמה להנות מסופגניה-למה לא? זו גישתי
ל לי אל בר New member 23/12/11 #6 ממממממ........ רגע סופרת.. 4 3 קלאסיות עם הריבה ואחת, אחת היתה סופגניה מושחתת עם המון! אבל המון ריבת חלבבבבבבבבבבבב
ממממממ........ רגע סופרת.. 4 3 קלאסיות עם הריבה ואחת, אחת היתה סופגניה מושחתת עם המון! אבל המון ריבת חלבבבבבבבבבבבב
I inbarush19 New member 23/12/11 #7 ריבת חלב? יאמי!!! אני אכלתי עם ריבה, אבל יש שם קמצוץ שבקושי מרגישים.. הוספתי לזה עוד ריבה בבית
ז זיגזג New member 25/12/11 #13 עידכון ה- 4 סופגניות הפכו ל- 9 אתמול בערב אמא שלי הכינה סופגניות וספינג'ים... זה נגמר ב- 2 סופגניות ו- 3 ספינג'ים... שזה סוג של
עידכון ה- 4 סופגניות הפכו ל- 9 אתמול בערב אמא שלי הכינה סופגניות וספינג'ים... זה נגמר ב- 2 סופגניות ו- 3 ספינג'ים... שזה סוג של
א אשה מרציפן New member 25/12/11 #14 שתי סופגניות יותר מדי אם כי יש תכנון להכין כמה בעצמי והן בטח יצאו יותר מוצלחות מאלו שקניתי. מה אתם אומרים - מילוי שוקולד או מילוי קרם פרש וניל? או שניהם?
שתי סופגניות יותר מדי אם כי יש תכנון להכין כמה בעצמי והן בטח יצאו יותר מוצלחות מאלו שקניתי. מה אתם אומרים - מילוי שוקולד או מילוי קרם פרש וניל? או שניהם?
א אשה מרציפן New member 26/12/11 #17 בסוף הכנתי עם שוקולד והייתה התלהבות גורפת, כולל מצד מי שמסתבר שמעדיף בכלל סופגניות עם ריבה (נזכור את זה להבא...)
בסוף הכנתי עם שוקולד והייתה התלהבות גורפת, כולל מצד מי שמסתבר שמעדיף בכלל סופגניות עם ריבה (נזכור את זה להבא...)
א אשה מרציפן New member 27/12/11 #20 בפנים חשבתי לעשות עם מילוי קרם פרש וניל וציפוי גנאש שוקולד אבל בסוף הלכתי על מילוי שוקולד קלאסי עם תוספת קלאסית של אבקת סוכר.
בפנים חשבתי לעשות עם מילוי קרם פרש וניל וציפוי גנאש שוקולד אבל בסוף הלכתי על מילוי שוקולד קלאסי עם תוספת קלאסית של אבקת סוכר.