והיום בתפוז אנשים

והיום בתפוז אנשים ../images/Emo65.gif

ד"ר, השיניים... ד"ר גדעון הולן, מרצה בכיר ומומחה לרפואת שיניים לילדים, יתארח בפורום להיות הורים היום בשעה 21:00, ויענה לשאלות ההורים המודאגים לגבי בריאות השן של ילדיהם. ניתן להתחיל לשאול כבר מעכשיו בפורום להיות הורים.
דרושים גולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול פורומים בתחומים הבאים, מוזמנים למלא את הטופס, ולהגיש את מועמדותם. הפורומים המבוקשים שבתות וחגים ימי חיינו הסניגור כן מותק קשרי משפחה כריס אייזק רפואה שלמה המגן זמן רחוב אוסיאה 5 בומטאון אנדי ריכטר יצפאן נשמח לראותכם איתנו בצוות המנהלים

i love lucy

New member
חחח אוווף רציתי שיהיו פורומים יותר

מעניינים לנהל! תגידו מישהו ראה ביום שבת סמפסונס??? היה קורע פול ולינדה התארחו ואחד הדברים שהם דיברו עליו זה שאם הופכים איזשהו שיר מסיים של פול מהסוף להתחלה שומעים מתכון מצויין למרק עדשים פחחחחחחח ובזמן הכתוביות השמיעו את השיר הזה והיה מלמולים ברקע כל הזמן היה כל כך מצחיק!

מאור 87

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק..

אני פעם רציתי לשלוח טופס להגיש בקשת ניהול לפורום "שבתות וחגים".. אבל הם גם דורשים ראיון!! איזה מגזימים.. איך בדיוק אני אגיע לראיון שלהם?? אין לי איך/זמן לזה..

Another Girl

New member
מאור לך על זה!

אם אני באתי מחיפה לרמת גן באמצע החיים-גם אתה יכול!

מאור 87

New member
../images/Emo13.gif תודה אבל..

לא.. חחחח.. זאת פשוט השקעה גדולה מדי בשבילי להגיע לשם.. שלא נדבר על זה שגם אין לי הכי הרבה זמן לנהל פורום (בניגוד לזמן שהיה לי בקיץ, כשרציתי להציע מועמדות..) אבל

Another Girl

New member
אוקיי,נצולו"שון.......

כנראה גם להודעה הזו אף אחד לא יתייחס (כרגיל
) אבל רציתי להזכיר לכל מי שמעוניין לתרום לצד התוכני של הפורום,להרגיש פעיל ובכלל למי שאומר/ת "אני רוצה לכתוב מאמר,אבל אין לי נושא..." שיש עוד המון נושאים למאמרים שרק מחכים לנו. הנה כמה דוגמאות:
מישהו כבר עובד על מאמר בנושא הרצח של ג'ון,וכל הכבוד לו
ההשפעה של צ'רלס מנסון מהביטלס והקשר שלו אליהם-אמנם הלטר סקלטר1 הביא קישור לכתבה מפורטל אחר,אך הייתי מעדיפה שמישהו ייקח על עצמו לעשות את זה אצלנו.
המסע של הביטלס להודו-נושא בפני עצמו.
הביטלס והסמים- כיצד השפיעו הסמים על היצירה שלהם, הקשר לפסיכדליה,איך הם התחילו(ד"ר רוברט) וכו'.
הביטלמניה- וכל מה שנלווה אליה-השיער,הבגדים,החקיינים,ההיסטריה וכו'.
הביטלס בהמבורג- על ההתחלה שלהם בגרמניה,כולל הסיפור עם סטיוארט ואסטריד.
ביוגרפיות: על ג'ורג' מרטין,בריאן אפשטיין,פיט בסט,סטיוארט סאטקליף וכן-יוקו אונו...(*שיעול* מאור
)
ביקורות אלבומים-זה שיש ביקורת על כל אלבום לא אומרת שהוא "שרוף"-לכל אחד יש את נקודת הראות שלו על האלבום.אבל מעבר לזה יש בוטלגים,אוספים,אלבומים אלטרנטיביים ובעיקר המון אלבומי סולו!
ביקורות על סרטים-יש רק ביקורת אחת על Help! מה שמשאיר עוד 4,ובעיקר ביקורת על האנתולוגיה.בסיסי.
מעבר לזה אפשר לבקר DVD של הופעות חיות וסרטי תעודה למיניהם,ויש הרבה כאלו.
ביקורות על ספרים- לדוגמה "עץ נורווגי",שהוזכר כאן לפני כמה ימים וכל ספר שאתם מכירים-יתקבל בברכה. מעבר לזה כל נושא שעולה בדעתכם יכול להיות מצויין. אז לכו על זה

Miss CB

New member
אני לא מבטיחה...

אבל בתקווה שיהיה לי זמן (בטח בחנוכה יהיה, כלומר זה יקח קצת זמן) - לביקורת על לילה של יום מפרך.

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif קראתי.. ../images/Emo13.gif

ואכן חשוב שמישהו יעשה ביוגרפיה על יוקו'לה.. היא הייתה חשובה להיסטוריה של הביטלס לא פחות מהביטלס עצמם..

למעלה