והיום בתפוז אנשים

והיום בתפוז אנשים ../images/Emo65.gif

ד"ר, השיניים... ד"ר גדעון הולן, מרצה בכיר ומומחה לרפואת שיניים לילדים, יתארח בפורום להיות הורים היום בשעה 21:00, ויענה לשאלות ההורים המודאגים לגבי בריאות השן של ילדיהם. ניתן להתחיל לשאול כבר מעכשיו בפורום להיות הורים.
דרושים גולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול פורומים בתחומים הבאים, מוזמנים למלא את הטופס, ולהגיש את מועמדותם. הפורומים המבוקשים שבתות וחגים ימי חיינו הסניגור כן מותק קשרי משפחה כריס אייזק רפואה שלמה המגן זמן רחוב אוסיאה 5 בומטאון אנדי ריכטר יצפאן נשמח לראותכם איתנו בצוות המנהלים
 
שלום לכולם יש לי שאלה ../images/Emo187.gif

מישהו יודע איך מכינים בננה לוטי?????????????????? הצילו נפשי חושקת באחד!!!
 

muga

New member
בננה לוטי

חומרים: פירות חתוכים (בננה בשלה) הכנת הבצק: 2 כוסות קמח 1 ביצה 1/4 כפית מלח 1/2 כוס מים קרים מאוד 1 כף חמאה מומסת סוכר לקישוט שמן לטיגון אופן הכנה: שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את הביצה, החמאה המומסת, המים והמלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל ביצה ומורחים בשמן. מניחים בצד לשלוש שעות. מרדדים את כדורי הבצק על משטח משומן - כמה שיותר דק - יותר טוב. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים. אם הרוטי מתנפח בזמן הטיגון מניחים מעל צלחת כבדה. ממלאים בפירות חתוכים (או בננה....). אם רוצים אפשר למזוג על הפירות מעט חלב משומר או ריבת חלב. שיהיה לך בתיאבון...
 
למעלה