והיום בתפריט...100 שימושים לספסל!!!

אמא לה3

New member
והיום בתפריט...100 שימושים לספסל!!!

קדימה, נראה אתכם/ן כותבים רשימה של כל מה שאפשר לעשות עם ספסל באימונים. ככל שהתחנה תהיה יצירתית יותר, מה טוב (ככה אני אוכל ללמוד חידושים ורעיונות) יאללה צאו לדרך!

Tammie

New member
רעיון נחמד

ואני ממליצה שנמספר ונראה לכמה אנחנו מגיעות... 1. ירידה בערבית למזרון גבינה (אפשר להוסיף פ"פ) 2. עומדים לפני הספסל, מניחים ידיים על הספסל ודוחפים לעמידת ידיים (מצויין לילדות קטנות) 3. שפגאט עם רגל מוגבהת 4. זוויות (גם זווית בפיסוק וגם זווית בישיבה שלמה) 5. עבודה על עמידת ידיים כוח. 6. מניחים צד אחד של הספסל על שלב בסולם ויוצרים שיפוע. נותנים לבנות ללכת עליו הלוך חזור, אפשר גם לתת לבנות לשכב עליו עם הפנים לסולם (מלמטה) ולמשוך עם הידיים למעלה. 7. אותו מצב כמו ב- 6, מניחים עוד ספסל לידו בצמוד. על הספסלים מניחים מזרון גבינה. אפשר לעבוד בירידה על מגון תרגילים- רגל רגל אחורה, גלגול לאחור, רגל רגל לפנים, פ"פ ועוד. זה כל מה שעולה לי בראש כרגע אבל יש עוד הרבה.... כשיעלו לי עוד רעיונות אני אכתוב....

נעממהה

New member
המשך לרשימה

8. ספסל על מגביהים ואחריו מזרון גבינה- אפשר לעבוד בירידות ממנו על גלגלונים/ערביות בלי ידיים ועל סלטות אחורה/קדימה וכיד הדמיון ההטובה עליכן. 9.כמכשול בחימום עם מרוץ מכשולים: לקפוץ מצד לצד, לדלג מעל, לזחול מתחת (אם הוא מוגבה..) 10.אמצעי עזר ללימוד גלגלון- מצד לצד. 11. ספסל מוגבה ואחריו קפצית ומזרון גבינה. רצים על הספסל וקופצים מקובה לקפצית. נותן המון תנופה וכוח למתעמלות שעוד לא קלטו איך נותנים אותם. 12.ספסל לא מוגבה ואחריו קפצית. רצים על הספסל במקום על הרצפה- עוזר מאוד ללילדות קטנות שהקפצית גבוהה להם מדי. 13.במה-ספסל ואחריו מזרוני גבינה באותו הגובה (כמה שבא=]] עדיף כאלה יחסית קשים)- על הספסל רצים (לגדולות יש מקום רק לצעד ולניתור קידם אבל אפשר להשתמש בשני ספסלים) ועל המזרונים עושים את האלמנטים. מעולה למתעמלות שצריכות לעבור משלב של "עם שמירה" לשלב של "בלי שמירה". רק אל תתאבדו יותר מידי.... צריכה ללכת- אם יהיה עוד אז אני אכתוב...

הוא עובד רק מדפדפן אקספלורר

זה מה שגיליתי, הוא לא עובד לי בדפדפנים אחרים רק באקספלורר. לצערי הקובץ חורג מהמשקל המקסימלי ולכן אני לא יכולה להעלות אותו ישירות לפורום. תפתחי את האקספלורר ותיכנסי משם בהצלחה

למעלה