והיום האחות אמרה בטלפון "מזל טוב"

והיום האחות אמרה בטלפון "מזל טוב"

זה אומנם לא הריון, אבל הווסת הגיעה באופן רישמי. אני כבר מדממת שלושה שבועות כמעט בלי הפסקה, וכל יומיים שלושה עושה בדיקות דם, ונאדא. כלום. כל בדיקה אומרים לי שעל פי ההורמונים, הדימום אינו ניראה כווסת. אז מאיפה לעזעזל הוא מגיע??? אין לי מושג. וגם לרופא אין. הוא אומר לי: "הגוף שלך כנראה לא קורא ספרים והוא אינו מגיב לטיפול שאני נותן כפי שכתוב בספרים". מעצבן!!! בכל מקרה, היום הגיעה הווסת באופן רישמי. (למרות שכמעט אין דימום, כי לא נישאר לי יותר דם בגוף...
) זהו. תחזיקו אצבעות. אנחנו ממריאים. בדיקה נוספת של הרירית יוצאת לדרך.
מקווה מאוד מאוד שהרירית תשתף פעולה ותראה טוב, כדי שלא אצטרך צילום רחם נוסף, ולא היסטרוסקופיה נוספת. סאני.

ligo

New member
../images/Emo49.gif

על בואה הרשמי של הווסת, בתקווה שבקרוב נוכל להגיד מזל טוב על אי בואה הרשמי מאוד

נועם@בת

New member
בשעה טובה ומוצלחת

הגוף שלך כבר הסתבך עם עצמו לגמרי. נקווה שהריון בריא של תשעה חודשים ילמד אותו פעם אחת ולתמיד מה התקיד שלו.
נועם

מירה@

New member
וואללה מזל טוב,

סאני, שמחה לשמוע על בואה של הווסת מחכה להכרזת המזל טוב הגדולה בקרוב מירה

yaelhul

New member
תמיד ידענו שאת מיוחדת, אז למה

שהגוף שלך יתנהג כאילו הוא שייך לבחורה "רגילה"?
יש לי בעיה להגיד לך מזל טוב על המזל טוב של האחות. הייתי מעדיפה לשמור אותו להזדמנות חגיגית יותר, אבל בשלב זה, כיוון שלצערנו אנו עדיין בענייני ´שמחות של עניים´ - קבלי את איחולי על ההתקדמות. זה הרי ציון דרך בדרכך אל הילד שלך. מחזיקה אצבעות להמראה בטוחה ולטיסה חלקה ונטולת מכשולים. יעל.

הרמוניה

New member
שתצטרפי אלינו שוב לחתירה-

והפעם תראי לכולם איך עושים את זה באמת עד הסוף הטוב
הרמוניה

עמית@

New member
לכי על זה סאניק

תראי לרירית הזו מה זה, ולקפואים שלך תציעי טוב טוב את הרחם. מחזיקה אצבעות שזה סוף סוף ילך

יפית@

New member
יופי - עברת את השלב הראשון ../images/Emo77.gif

להריון הקרב ובא עלינו לטובה. עכשיו נחכה לרירית הגודלת... ביציות... השתרשות... והמזל טוב הגדול. שיהיה בהצלחה ענקית אוהבת יפית

מיכל ק-ש

New member
סאנשיין טוב לשמוע. מחזיקה לך אצבעות

ומאוד מאוד מאוד מקווה שבקרוב יסתיימו תלאותייך בהריון מ-ש-ע-מ-ם. אוהבת, מיכל

נוג

New member
לסאני ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

הי סאני מתוקה! איזה כייף לשמוע
, מקווה שמעכשיו הדרך תהיה סלולה רק ב
והכל ילך טוב. את תראי בסוף נהיה ביחד בהריון. שולחת לך
ו
נוג

love joy

New member
סאני מאירה, ../images/Emo42.gif

אני מקווה שברכת המזל טוב של האחות תביא רק אושר ושמחה לחייך ושבעוד חודשים יברכו אותך בברכה זאת בבית החולים כשתלדי את תינוקך. תמיד תזכרי שהיום הראשון למחזור הוא היום הראשון להריון. מחזיקה המון אצבעות בשבילך. LOVE JOY

אז את ההריון שלך נתחיל לספור מהיום?

איזה יופי, סוף סוף!!! שזו תהיה מההתחלות היותר מוצלחות של כל מה שעתיד לבוא.

היום הראשון של המחזור

הוא היום הראשון של ההריון בהצלחה ענקית אהובתי ושהרירית תהיה יפה כמו "בעלת הבית" שלה.. מחזיקה אצבעות זוהרה

טלי2

New member
מזל טוב שיביא מזל טוב שני

עכשיו רק נשאר לך להפעיל מערכת שכנועים על הרירית כדי שתגדל, לעודד את הזקיקים שיגדלו, לחכות להשתרשות......ואחר כך נקווה לקרוא הודעה באותו שם, שתספר על הריון.... בהצלחה !

למעלה