והיום היה טיול אתגרי במיוחד

יורם חן

New member
והיום היה טיול אתגרי במיוחד ../images/Emo26.gif

והפעם עם שני יורשי העצר שניאותו לקחת אותי בסינגלים שאני לא מכיר. רק מה, אסרו עלי להביא את האופניים- ככה , שיהיה אתגרי במיוחד. כאן בתמונה הראשונה, נערכים בכניסה לסינגל.

יורם חן

New member
זורמים בטבעיות בקניון צר ../images/Emo160.gif

רשף סבלנות, אני תיכף מסיים

יורם חן

New member
וקצת על המסלול ../images/Emo20.gif

האמת שהתכוונתי לעשות חידון קטן לזיהוי המקומות אבל עוד לא סיימתי לערוך את החומר וכבר רשף נושף בעורפי, איפה זה ? איפה זה? ואני רואה אותו רץ להעמיס את האופניים על האוטו. מדובר בשמורת חוף הבונים ואסור לרכוב שם . מקום מקסים לטיול רגלי עם הילדים או סתם טיול רומנטי ואח"כ ללכת להתפנק בחוף. שני שבילים / סינגלים מדליקים, חוצים את השמורה, מסומנים באדום וירוק ועוד מלא שבילים קטנים בין סלעי הכורכר, המובילים לנקיקים היורדים למים. אנחנו טיילנו שם כמעט שעתיים, בקצב של האפרוחים כמובן. השמורה יושבת בנקודה גבוהה יחסית לקו החוף ויש תצפית יפהיפיה על הסביבה. בדרך עוברים באר עתיקה ושמורה ועוד כל מיני..... כדאי להתחיל בסביבות 1800 ולטייל לתוך השקיעה. ההתחלה מחוף הבונים.

אכן מקום מדהים, אבל זה לא הוגן !

חשבתי שזה פורום של טיולי אופניים. מסלולים כאלה , גם אני יכול לתת לך, ואפילו ליד הבית. לך תעשה את נחל יגור, או נחל נשר, וספר לנו איך היה. אתה יכול גם לקחת את האופניים. מה יש, תמיד אתה עליהם, שיהיו קצת עליך.

shl17

New member
יורם

מי אמר שאסור לרכב?? בכל אופן אנחנו רכבנו שם ויש רכיבה נחמדה אם כי קצרה אם רוצים להאריך יש אפשרות לרכב על סלעי החוף לכיוון טנטורה יש קטעים ממש טובים על הסלעים. ובקשר לטיול רגלי עם הילדים (סחטיין על ההשקעה) קח אותם לנחל גלים ממש חוויה ,עדיף בירידה מהגשר שחוצה על כלח, אבל גם העליה זה לא נורא. יופי של טיול עם קניונים ומגלשות וכל מיני מעברים נחמדים

יורם חן

New member
שלמה, ניראה לי שאסור

השמורה מוקפת חומה נמוכה וגדר, מלא שלטים האוסרים כניסה לכול סוגי הרכב. ניראה לי שמתכוונים גם לאופניים. מודה שממש מפתה לרכוב שם, אבל בכל זאת, אם נלך לפי שורת הדין, ניראה לי שאסור

למעלה