והיום טסנו לרכוב בבריטניה

יורם חן

New member
והיום טסנו לרכוב בבריטניה ../images/Emo160.gif

יותר נכון נסענו באוטו.....
ונחתנו בבריטניה (הפארק), ממש חוץ לארץ- מיותר לטוס 4 שעות.
בכל אופן, ב 0830 התייצבנו בפארק 4 , גדי שאותו אנחנו מביאים רק בשביל הסרטים, עזר ,ששידרג לרוקי מאונטן ets 50 (המנוול...) , רועי ואני. התחממנו על הסינגל החדש שפתח יואב בהט, פעמיים בירידה ופעם בעליה ויאאלה התחלנו לרוץ בסינגלים המוכרים בצד הדרומי של כביש ליאון עג'ור ובהמשך בצד הצפוני, עד תל עזקה ושוב בירידות טכניות לכיוון כביש 353 . חצינו וניכנסנו בסינגל של שביל ישראל, בירידה ואח"כ בעליה חזרה לחניון שריגים (מול ליאון). בדקה ה - 90 כ- 100 מטר לפני הרכבים- תהרגו אותי אם אני יודע איך, רועי שבר את האוזן של המעביר האחורי החדש שלו. בסך הכל 3 שעות של תענוג צרוף !!!
פארק בריטניה- בקרוב הסרט : מתחם מדהים לרכיבה, אחלה סינגלים שבעולם ויעיד על כך סרט הוידאו שגדי עורך עכשיו (הובטח עד מחר)

רק שתדעו שיש בסרט...

קטעים מאד קשים לצפייה לבעלי לב חלש - ולכן אני מתכוון לצנזר אותם לא, יורם ?!!!!

סרטים חדשים באתר...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

העלתי ל אתר סרט חדש לכבודו (ובכיכובו) של דן המחלים מתאונת דרכים בתל השומר . המסלול - שדה בוקר - רמת דבשון - עין עקב עליון ותחתון - וחזרה. ועוד חדש וטרי ב אתר - סרט מהשבוע - סינגלים בפארק בריטניה . איחולי החלמה מהירים לדן - ותזכור - קבענו לצלם סרט באורבן....

והנה הגיע גם הסרט....../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

לאתר -- סרט קטן 2.5 דקות אבל מה זה חמוד (אני עשיתי - אז לא יהיה? )-- ושימו לב לשיטה החדשה המומלצת לשיחרור השרירים בסוף ..... ובנוסף כדי לעודד את דן - שיהיה בריא ויחזור אלינו במהרה אחרי תאונת הדרכים שעבר, העלתי את הסרט בהשתתפותו - מסלול שדה בוקר -רמת דבשון עין עקב וחזרה.

alonaski

New member
לא מצליחה לראות ברור... :&#39../images/Emo7.gif

זה נראה כאילו שצלמת את זה מתחת למיים... :&#39
הצלחתי רק להבחין שאתם יורדים בסינגל מתל עזקה... (-הסינגל האהוב עלי - עד למטה למטה למטה... הוא משתבח לקראת הסוף!
)

ואללה אני טסתי שם עם השוגר שלי ..

חבל על הזמן - לא שמתי לב בכלל על מה דורכים הצמיגים... הגעתי מהר למטה - זרקתי האופניים הוצאתי המצלמה וארבתי לשניים שדשדשו להם בדרכם למטה. וחוץ מזה .....

maoz277

New member
איך מצב הבוץ בבריטניה../images/Emo182.gif

האם יש בוץ בפארק (בסיגלים)

maoz277

New member
../images/Emo95.gifהחיים......../images/Emo42.gif

אתה בטוח לא מטופל ב-7 ילדים

למה? אתה כן?

כבר עברתי את הגיל - היום אני מטופל באשה ובעצמי וגם זו משימה לא קלה

השאלה קצת באיחור אבל...

היכן הסינגל החדש שנפתח? הייתי שם היום ולא מצאתי... (ועדיין נהנתי) אגב, הסרט מגניב וגם עזר לי להסביר לחברה שלי למה שווה לקום ב- 6 בבוקר כדי ללכת לרכב ביער...

למעלה