והיום יומולדת 18 ל-גל של מיכל וסיון
|

• פותח הנושא smo
  • פורסם בתאריך

smo

New member
והיום יומולדת 18 ל-גל של מיכל וסיון../images/Emo213.gif|

יום הולדת שמח לבחור עם העיניינים המדהימות
תמשיך לגדול ולהצליח...(גם עם הבחורות..)
כמו שכבתי לסיוון, יש לכם אמא סופר מהממת...
שאתמול כבר הכינה לך את העוגה המפורסמת..
תחגגו היום ביחד ותהנו מול הים..מדניימת אותכם מתענגים...
ברכות מזל טוב ועד מאה כעשרים

אוסנת14

New member
אלפי ברכות ואיחולים ליום ההולדת

המון המון מזל טוב בהגיעך לגיל 18
הרבה אושר כיף ושמחת חיים
אהבה והצלחה עם הבננותתתתת

sho969

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לגל , איזה כיף

גיל 18, נראה לי הגיל הכי כייפי שיש תהנה ותבלה , תהיה מאושר ובריא ושתגשים את כל משאלות ליבך לטובה.

לגל../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

גיל 18 מה רבה השמחה , עכשיו אתה עומד ברשות עצמך. אז תחגוג, תבלה,תמצא אהבה, כי בטוחני שאי שם מחכה לך הגבירה הגעת לגיל שאפשר להתחיל , זה משפט די נדוש,אבל גם די יעיל, אז נצל את הזמן באופן בלתי רגיל, כי מעכשיו הוא פשוט יעבור לך בטיל... בכל תפקיד בחייך,אתה מצטיין, כאח,כתלמיד,כחבר או כבן. עד מאה עשרים ומזל טוב בעתיד, וזכור שאנחנו אוהבים אותך תמיד.

../images/Emo65.gif../images/Emo168.gifלגל היקר המון../images/Emo49.gif עד 120

מאחלת לך, הרבה אושר, שמחה, ובריאות טובה
שדרכך תהיה תמיד רצופה הצלחות, וכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה אמן ואמן!!!
ממני מימי, והגיס נריה

מיריאל1

New member
מיכלי מלכתי היפה ולגל החתיך../images/Emo23.gif

יום הולדת שמח ומאושר, שתצליח בכל אשר תבחר... שמעתי אליך כל כך הרבה ואשמח מאוד לפגוש אותך באחד מהימים. מזל טוב , שכל משאלות לבך ייתגשמו, שלכם באהבה מירי

../images/Emo49.gif לגל ולאמא מיכל ../images/Emo65.gif

מצטרפת לברכות היפות ומאחלת לשניכם רק טוב ואושר. מזל טוב לך גל החמוד, מקווה שייצא לנו להכיר אותך בקרוב באהבה, אורית

לגל המקסים יום הולדת שמח../images/Emo213.gif

זכינו להכירך ואנו רוצים לאחל לך המון מזל טוב הרבה אושר והצלחה בכל אשר אתה עוסק, נוגע וכמו שאני מכירה את מיכלי בטח הכינה לך עוגה משגעת טעימה מאוד יום הולדת שמח לך מכל משפחת רושנסקי

haya or

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif לגל יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

יוו תודה רבה רבה לכולכם../images/Emo24.gif

איזה כשרונות אני רואה שיש פה, איזה חרוזים יפים בברכות - מרגש.... היינו היום בתל-אביב, אכלנו במסעדה בנמל תל-אביב (צילמתי את מה שאכלנו אבל לא אשים פה יש חלק מהתמונות שקשות לצפייה....
- ריקי את רואה איזה התחשבות???), העוגה שגל הכי אוהב היא ממש פשוטה (בניגוד גמור ל"אנינותו" בשאר מהאכלים) ואותה העשיתי לו אשים תמונה שלה פה (עוגת אינסטנט וניל ושוקולד מריר-תפוז) כתבתי לגל ברכה ליומולדת, (יצא לי עמוד וחצי
) וההורים שלי גם היו איתנו היום וגם כתבו לו ברכה יפה, כשאחותי ומשפחתה יחזרו מחו"ל נחגוג שוב במסעדה, כל המשפחה המורחבת, את כל ימי ההולדת של הקיץ

שוב תודה רבה למברכים../images/Emo140.gif מימי ואיריס אני

מבטיחה מבטיחה, לשים מתכון של העוגה יותר מאוחר (קלי קלות) פשוט עכשיו חייבת להמשיך לארגן את עצמנו ליציאה.....

למעלה