והיום סוף סוף - סגירת מעגל

אביתר27

New member
והיום סוף סוף - סגירת מעגל ../images/Emo13.gif

קיבלנו תשובה סופית ורשמית שהכל כבר נקי, נעלם, אין מחלה!!! הרופאה העיפה אותנו משם כמעט בבעיטה "לא רוצה לראות אתכם פה עד הביקורת!" כשיצאנו מביה"ח, תמר התיישבה על המדרגות והתחילה לבכות. (בלי להתחשב בעוברים ושבים) בכי משחרר של שמחה התרגשות והתפרקות. תודה ענקית לכם חברים וחברות מבריאים ומבריאות תומכים ותומכות שמההתחלה הייתם פה מסגרת לחששות ולפחדים שעלו מידי פעם, סיפקתם הסברים של בעלי ניסיון, עניתם על שאלות, נתתם עיצות, צחקתם, בכיתם, דאגתם וקיוויתם יחד איתנו בשעות הטובות וגם הקשות, וחיבקתם אותנו כבני משפחה וכידידים. מידי פעם השמות התחלפו והסיפורים השתנו אך היכולת לשתף ולפרוק, לצחוק ולבכות יחד על אותם הנושאים ממביני עניין נתנה לנו הרבה מאוד. בייחוד תודה לגלי שעושה לילות כימים בניהול הפורום ותמיד יש לה המילה הנכונה לכתוב ולהגיב על כל הודעה ושאלה. הידע שהצטבר אצלך כמו גם היכולת שלך להגיע לאנשים מבורכת. מי ייתן ויתמעטו האנשים הזקוקים למקום הזה, אך כולי תקווה שימשיך לפעול לכל מי שצריך. אנו עוד נעבור כאן (בקרוב כשנתחבר מהבית) לספר מניסיוננו, להיות אוזן קשבת ולתמוך כמו שתמכו בנו אך בינתיים בריאות לכולם הרבה כח, הרבה חיוכים, תודה ולהתראות.

אביתר27

New member
אה- ../images/Emo163.gif וסגירת מעגל

כשבאנו לטיפול ראשון התישבנו ממש על אותם מדרגות בכניסה לביה"ח כי תמר כמעט התעלפה מרוב פחד (מהטיפול).

נאן

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה על סגירת מעגל ומי יתן ורק בשורות טובות כאלה ילוו אתכם חיבוקים ונשיקות איחולי נאנוש

ornusha

New member
../images/Emo13.gif

אני נורא נורא מאושרת ושמחה בשבילכם!!!! שיהיה לכם הרבה אושר בריאות ושמחה בהמשך חייכם........

מזי א

New member
../images/Emo140.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה כן יירבו בשורות טובות. דרך אגב, הרופאה היא נוימן במקרה? כי סוג כזה של התבטאות מאוד מתאים לה. חיבוק חם וכל טוב

אביתר27

New member
הרופאה..

הרופאה שלנו זו דינה בן יהודה, רופאה מאוד אכפתית יסודית אבל גם אנושית ומתחשבת.

מזי א

New member
הבהרה

שלא תבין לא נכון דר' נוימן היא ממש רופאה מעולה ונחמדה. היא מאוד חופשיה עם המטופלים שלה , ומתבטעת בקלילות, לכן, חשבתי שאולי זאת היא. סליחה

אני לא יודעת ...

מה זה, אם זו הכתיבה שלך, או ההתחברות שלי לכל מה שעבר על תמר, אבל פשוט הרגשתי את השמחה הזו בבטן, כשמקבלים את התוצאות והכל תקין (חמסה חמסה). זה מהרגעים האלה שלא שוכחים, והתחושה הזו שמקבלים את החיים בחזרה!
שיהיה לכם סופשבוע מצויין

NiR AbR

New member
מצטרף לאלה שמעליי ../images/Emo24.gif

שיהיו עוד הרבה בשורות טובות כאלו מכם!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

תמר ואביתר המקסימים שמחה איתכם באושר הגדול-גדול הזה, מעכשיו רק בשורות טובות והרבה אהבה אור ואושר בחייכם! תודה לכם על כל מה שנתתם לנו, על האוזן הקשבת, על המילים המעודדות, על התמיכה והאהבה, על השיתוף והחברות. אילת.

muzaic

New member
../images/Emo140.gifנהדר....

המון מזל טוב...עכשיו הזמן להנות ולעשות הרבה דברים כיפים....

tsy

New member
מרגש מאוד מאוד מאוד מאוד לשמוע

שסוףסוף הגיע הסוף. חיבוק חזק לתמר. וזוהי תחילה של דרך חדשה מופלאה ובעיקר, בריאה. טל.

rona39

New member
נהדר../images/Emo49.gif

הלואי ותמשיכו לבוא רק לבקורות. ולכלם יהיו בשורות כאלה

בריאות! ../images/Emo140.gif

כל כך התרגשתי לקרוא את מכתבך, עכשיו הזמן לנהנות, להנות, להנות! בהצלחה !! מיכלית

למעלה