והיום עשינו רוח ב.... הר הרוח

יורם חן

New member
והיום עשינו רוח ב.... הר הרוח ../images/Emo121.gif

0830 יצאנו בבוקר חמישה: גדי , ארנון, עדי, ירון ואני. פתחנו בקפה על הגזיה של ארנון והזענו את הקפאין בעליה הממושכת לנווה אילן. חצינו את נווה אילן, המשכנו בכביש לאבו גוש ומשם בכביש לנטף עד הכניסה לחניון הר הרוח. מפה מתחיל האקשן בירידה מהירה מאוד עד לאוכף שמתחת לנטף, מירדף מטורף עם כלבים משוטטים ומזילי ריר (אנחנו הנירדפים), כניסה לסינגל טכני וירידה עימו עד למבוא חורון. שוב עליה ואח"כ ירידה והינה אנחנו באותו מקום- צומת שער הגיא, יושבים על המחצלת שהביא ארנון, שותים תה ואוכלים פומלה ומצה עם שוקולד. 12:00 בצהריים ועכשיו מה ?, נסיעה מהירה לת"א, התעכבות אצל ציקי שני למקלחת ויאללה למשרד לעבוד קצת..... עוד מעט הוידאו של גדי ואולי כמה תמונות

כמה תיקונים משמעותיים מאד..

הקפה
והמחצלת
של גדי - המצה
הנוטלה והפומלה
של ארנון.... וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר..

shpitzs

New member
היה סוף הדרך............./images/Emo6.gif

תודה ליורם וגדי וארנון וירון על אחלה טיול סינגל מדליק ותה משובח!! עדי

אכן היה אחלה של טיול! ../images/Emo45.gif

אני ממש נהנתי, וזכיתי להנות מחברה נפלאה
תודה רבה על האירוח, האוכל והשתייה. אה, כן, וגם על הרכיבה... סתם - זה היה העיקר
. מסלול מצויין עם עלייה קשה ונוף מהמם, ובתמורה סינגל מפחיד
ומאתגר.
ירון

וכמה עוד יותר משמעותיים...

יורם אכן עצר אצלי להתקלח, אבל אני לא הייתי בבית. אשתי טוענת שגם היא לא הייתה, וגם יורם מחזק את דעתה, אבל לך תאמין לרוכבי אופניים. ציקי

kraps

New member
מישהו עובד בכלל במדינה הזו?

אל תשימו לב. זה הכל מקנאה. נרקב לי כאן במשרד מעופש. משתזף מהפלורוסנטים. קוצים בתחת. מת לדווש.

האמת ראינו כמה...

אנשים אתמול שנסעו על כביש מספר 1 - כנראה בדרכם לעבודה . וגם ראינו כמה נערות עובדות על הכביש אבל זה סיפור אחר. וחוץ מזה הכל תלוי בסידרי העדיפויות של כל אחד. בברכת חג שמח . גדי

aFish

New member
אפשר להקים קבוצת תמיכה../images/Emo70.gif

אני שמח שאני לא לבד. בשבת עברתי אחת מהטראומות היותר קשות הקשורות לרכיבה בהר הרוח. אני שמח לקרוא עליה גם בטיול של יורם ושות'. אני מניח שמדובר בכלבים הזו***ות שגרים להם עם איזה עדר בקטע אחרי הסינגל הראשון - יש עליה של כמה מדרגות, חותכים ימינה בעליה קלה וחוזרים לדאבל הראשי. בהמשך הדאבל פורצים הכלבים האלה. בהמות מפחידות זה לא מילה! בהתחלה באו אלי שלושה. איזה שינים, ירחם הש"מ. אני נבהלתי, לא חשבתי, הייתי בHigh מהסינגל, אמרתי נפתח מבערים, מי יוכל עלי? שכחתי שלכלבים יש 4 רגלים וקטן עליהם ה"מהירות" שלי. זו היתה טעות. לא רק שהם נדבקו אלי עוד יותר, הדרך שם משובשת ככה שהייתי חייב פול ריכוז כדי לא לעוף מהאופנים ועוד פחות יכולתי להגן על לצמי מהמפלצות. לא רק זה, תוך כדי טיסה וקירטועים מגיחים להם עוד ועוד כלבים ומצטרפים למרדף, מקיפים אותי מכל הכיוונים, כל אחד יותר מפחיד ממשנהו. חושפים שיניים...רק נשאר להם לשים ביס. היו שם איזה עשרה. בסוף, רגע לפני ההתקף לב, נזכרתי להגיד להם "לכו!". לא נראה לי שזה עשה רושם אבל בטח נגמר להם מתחם השמירה שהוגדר להם אז הם נטשו.... ואפרופו הר הרוח. קצת קשה אז נשברים? אני רואה שהעליה טשטשה אתכם אז לא ירדתם לנחל יתלה מנווה אילן כדי לקבל עוד צינור של עליה עד הר הרוח...הרבה יותר קצר מהכביש אבל שיפוע מכובד (וגם שם יש קצת כלבים - אבל סגורים). חברה שפגשנו למעלה טענו שהעליה דרך נחל אילן הרבה יותר קלה (משער הגיא)...אני צריך להסתכל במפה ולבדוק את זה...

כלבים - יש פיתרון ../images/Emo107.gif

אז ככה - אני שלחתי את יורם לפני וכל הכלבים בדבוקה הראשונה התנפלו עליו ואחריו הגיע עדי וגם הוא ספג כמה נביחות ואז אני עברתי בסללום ביניהם תוך כדי שאגות- אבל ידעתי שמאחורי ישנם ארנון וירון והכלבים בטח כבר בכיוון שלהם... וחוץ מזה כל הכלבים נחמדים וחברותיים תשאל אפילו את אלונה חברתם הטובה...

aFish

New member
זהו...שבמקרה שלנו אני הייתי הפתיון

כן...וגם הכלבים שמככבים תמיד בעמודי העיתונות בעקבות אוזן או סתם חצי גולגולת שהורידו לאיזה ילד קטן בחצר כלשהיא הם מאד נחמדים...רק שבאותו בוקר מדמם הם קמו על צד שמאל... לא בא פה להכליל על כלבים...אבל נראה לי שגם אתה לא כדאי שתעשה את זה...

kraps

New member
אז הנה פטנט שלמדתי מטל...

פשוט לקרוא להם. 95% מהכלבים ירדפו אחריך ויהפכו עצבניים ונחושים יותר ככל שתברח מהר יותר, אבל אם תשרוק/תקרא להם הם יבואו במבוכה גדולה מאד וסביר להניח, שאפילו יברחו ממך. יש רק בעיה אחת עם התיאוריה הזו... 5% הכלבים הנותרים לא מכירים אותה. בעסה.

schwinnie

New member
בד"כ רודפים ועוזבים

אני עברתי כבר כמה התקפות ולא ננשכתי. אבל.... התחלתי לשאת תרסיס פלפל נגד כלבים על ארבע או על שתיים. לא נוסה עדיין על רטוב אבל מוסיף לתחושת הביטחון.

כלבים

מהניסיון שלי, תנועת יד מאיימת של זריקת אבן בד"כ עוזרת להבריח את התוקף. בכל מקרה לא לשלוח רגליים, זה רק מביא להם תאבון!

בשבילי החוויה הייתה קצת מפחידה ../images/Emo5.gif

אבל זה ידוע ש "כלב נובח אינו נושך"
מאז שפגשתי רוכב באיזור השרון, ששאל אותי אם הכלב נובח או נושך, הבנתי את הטריק... אז, לא דאגתי ופשוט חלפתי על פני הכלבים שנשאר במקומם לנבוח עוד ועוד... דרך אגב, איך נפטרים מפרות שנמצאות כל גבי סינגל?
מפרה או שניים הצלחתי להפטר ע"י מבט נוקב, אבל מה עושים כשיש עדר שלם?

imeilik

New member
עוד הצעה לפתרון ../images/Emo122.gif

שפריץ הגון מבקבוק המים בד"כ מבלבל 95% מהכלבים הבעיה היא שה 5% שלא מתבלבלים גם לא יתבלבלו מהקריאות איומים וכו

aFish

New member
השאלה אם זה בדיוק אותם 5%...../images/Emo15.gif

כי אם לא, אז אפשר לשלב את שתי השיטות ואז להוריד את אחוז הכלבים שלא חשופים לנסיונות הברחה כלשהם למשהו כמו 2-3%.

למעלה