והיום תורי לאמת או שקר...

marik

New member
והיום תורי לאמת או שקר...

שני סיפורים מוצגים, מי מהם הנכון ומי לא??...
סיפור ראשון כשהתגייסתי לצבא והגעתי לבסיס ההדרכה שלי, התבאסתי מהעניין שאני יצטרך להעביר שם 4 חודשים של קורס לבד. הייתי בטוח שיש שם עוד מישהו גיי אחד לפחות שיעביר איתי את הזמן בכיף, אבל הייתי נורא ביישן מכדי להתחיל לשאול... הגעתי הביתה בשבת הראשונה, וחיפשתי לי מישהו באינטרנט. מצאתי מישהו שעונה לשם ערן22, ולאחר שיחה חמה - החלטנו להיפגש... בבסיס... כשהגעתי ביום ראשון, ראיתי אותו: חתיך, מושלם, חמוד, חטוב ו.... מפקד. המפקד שלי! המפקד שלי מהקורס שלי, עם שרוך הדרכה והכל מחכה לי ומאז... שירותי הצבאי הפך לחלום מהנה ומרטיט...
סיפור שני כשהחלטנו לסוע, אני ובן זוגי האהוב והמתוק, לאיטליה, ארגנו הכל ותכננו בקפידה הכל! כשהגענו לאיטליה, התרגשנו נורא. היה יום מדהים ובכלל - אני פעם ראשונה בחו"ל, ועוד עם הקשב המפקד!, חבר שלי... מיהרנו למלון לשים ת´מזוודות ולהתחיל לטייל. כשהגענו למלון הבנו שקצת הקדמנו (בערך בשעה) וקיבלנו מפתח לחדר. נכנסנו לחדר והתחלנו להתארגן... חרמנים מטיסה ארוכה ומתלהבים ממקום חדש ויפהפה... נכנסים למקלחת להתקלח - ביחד! אני מסבן לו את הגב הסקסי שלו... הוא מלטף לי את הרגליים והמפסעה... אני נופל על ברכיי בפה פעור... ועד מהרה סיימנו להתקלח ובתנוחת דוב קואלה, יצאנו מהמקלחת לחדר השינה הצמוד - וכמעט התעלפנו.... עירומים כביום היוולדנו, אנחנו עומדים מול החדרנית שמנקה לנו את החדר. - אני המומה...
- עד כאן! אין לי כוח להמשיך את הסיפור, ובסיום המשחק תדעו הכל! ומי שיודע כבר, בבקשה תמשיכו להיות יפים חמודים ותשתקו! אז מה דעתכם??? מי מהסיפורים אמיתי ומי לא???

Liroy25

New member
לא כל כך הבנתי את ההבדל בינהם...

אבל בשביל הפרוטוקול אני בוחר באפשרות מספר 2.

בקשה קטנה...

חברה, כשאתם מכניסים את הודעת ה"אמת או שקר" בבקשה תשתדלו שיהיה הבדל ניכר בין שתי ההודעות. ברגע שאתם מכניסים שתי הודעות שהן או דומות למדי או שהפרט ששונה לא כל כך משמעותי, כל השוס נעלם, וחבל.

marik

New member
מה ההבדל?

שהראשון קורה בארץ, בצבא, ושהכרתי את הבליינג דייט שלי - שהיה המפקד שלי בקורס והשני היה באיטליה, בזמן שכבר היינו ביחד ואחרי המקלחת בזמן הסקס - גילינו שהחדרנית בחדר... מנקה וקולטת אותנו עירומים ומזדיינים. זה ממש לא הבדל קטן!

Liroy25

New member
זה פשוט נשמע שהבחור איתו

נסעת לחו"ל הוא המפקד בצבא, כך שאם זה נכון אז הפואנטה של ה"אמת או שקר" קצת הולכת לאיבוד.

marik

New member
הפואנטה היא לא בבחור

אלא בסיטואציה ובמעשה בלבד! לצורך הסיפור סיפרתי על אותו בחור אבל אחד מהם שיקרי כך - שזה לא מחייב שזה אותו בחור!!!

marik

New member
ו... הפתרון ../images/Emo3.gif

קודם כל אני מצטער שאני לא ממש הייתי בפורום בימים האחרונים אבל... המועדון והעבודה על הראש שלי. לגבי הסיפורים: אז רובכם טעיתם דווקא הסיפור הראשון הוא הנכון. בן זוגי האהוב הוא המפקד שלי מהקורס בצבא ומאז ועד היום - אנחנו ביחד (רק שעכשיו כולם כבר יודעים) ובסיפור השני - אז היינו באיטליה, ואולי
קרו כמה דברים באמבטיה, אבל החדרניות לא נכנסו לנו לחדר... ותמיד דאגנו לשים שלט כזה חמוד על הידית: "לא להפריע!!!"
והטיול היה סופני לחלוטין...

עודד 24

New member
התכוונת להגיד "כולכם" ולא "רובכם"..

אבל מה הפלא שטעינו, הגבול בין האמת לשקר בשני הסיפורים שלך ממש לא מורגש, ואם כבר הוא קיים... אז הוא ממש אדיוטי, וצדק מי שהעיר לך על זה לפני.

למעלה