והיום

והיום ../images/Emo47.gif

ברוק היה חמוד עם ה"דוכסית!" שלו שקתרין נפלה לו לידיים. מאק ובילי מתחילים להתקרב, ומאק בכל זאת הבריזה בסוף

או, ומייקל -

הנחש הערמומי הזה - איך שהוא הצליח להסית את אוליביה נגד מלקולם עד כדי כך שהיא תחשוב שהוא מסוכן לליטל נייט! למה מלקולם לא אימץ אותו באמת?

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי

אחרי חודשים בהם מק ובילי לא יכלו להעביר משפט מבלי שהשני יתעצבן בחרה מק לשתף דווקא את בילי ברגשותיה האמיתיים. נחמד, אך גם קצת מוזר. למה לא שיתפה דווקא את ראול בכל זה? ולאן באמת נעלם ראול בהפסקה? האם מצא לעצמו חברים חדשים? ולמה נדמה כי ב"וולנאט" לומדים בקושי 10 תלמידים? ועוד שאלה אם יורשה לי (ואני חושב שיורשה לי): כיצד הגיעה תמונתו של בילי הזאטוט אל ארונית המסמכים בחדר מועצת המנהלים של ז'בו? אשלי רק ראתה את התמונה ולפתע נדלקה לה
מעל הראש. אמנם הדרך בה צצה ההצעה התמוהה של אשלי קצת מרושלת ופזיזה, אך זכרו טוב את ההצעה הזו כי היא תתברר כחשובה ומשפיעה. היום זכינו לצפות בהגעתו המיוחלת של ברוק לאחוזת צ'אנסלר. תודה לאל. לא ברור לי מדוע טורחים המפיקים להדגים בפנינו שוב ושוב את הכישרון הגדול בו התברכו לסחוט את המיץ כמעט מכל סיפור אפשרי, ובייחוד מסיפוריה של קת'רין. עם זאת, נדמה כי הפעם מדובר בשיא חדש. עזבו את המקריות המדהימה שבה הגיעה קת'רין דווקא אל אותו מקלט בו נמצאית הנכדה שלא ידעה על קיומה. התגברנו. עזבו את העובדה שקת'רין סוף סוף החליטה לנסוע להודו לחיפושים ודווקא אז ברוק "מת". החלקנו. הבעיה היא עם כל אותם ימים, שבועות, חודשים של סחבת איומה בסיפורים האלה שרק מוציאים מהם לגמרי את החשק. זוכרים כמה סצינות נאלצנו לסבול של קת'רין במקלט עם בירדי והחבר'ה עד שגילתה את נכדתה? וכמה פעמים כבר זכינו לראות את אותם פלאשבקים ישנים של קיי וברוק? אני כבר יכול לדקלם את הטקסטים שלהם בעל פה! אז ברוק הגיע. תודה לאל. הסיוט (סוף סוף) נגמר.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif דון ../images/Emo140.gif

כמו תמיד אתה מצליח להצחיק אותי בכל סיכום שלך !!
וכל מה שכתבת נכון כלכך ומה שהרגשתי , ועוד משהו , למה הם ממהרים להסיק מסקנות על מוות מבלי לראות הוכחות ?? או גופה ?? ישר להחליט על אדם שהוא מת ואז להתעלף כשהוא חוזר ... כמה צפוי.

Charmed24

New member
שלא לדבר על הפגמים בעלילה

קתרין כביכול לא ראתה את ברוק שנים על גבי שנים, אבל רק 7 שנים קודם לכן הוא כיכב על המסכים, כשחזר כך לפתע פתאום אחרי כל השנים, לג'נואה סיטי, הציל אותה ואת אסתר מהחטיפה המפורסמת, ואז השתהה בעיר לשנה נוספת, ואפילו התעניין בליאנה לאב...

ים כחול

New member
נכון, לא חסרים דברים תמוהים ....

כמו למה למען השם פיליפ של נינה לא גדל ?? בזמן שכמה ילדים שהיו בגילו גדלו והפכו לגברים מזמן ראו דוגמא - ניק ניומן . קראתי זאת באחד העיתונים ופתאום צחקתי מההארה הזו
נו מרוב אהבה אנחנו סולחים על הכל , אפילו שמחליפים לנו שחקנים אהובים ככה פתאום ושמים מעפנים במקומם .

למעלה