והיום
ארגז שהיה בו הרבה סלק וזוקיני הניב-
מרק ירוק: זוקיני תרד פטרוזיליה בצל שום-טרי-כולל-עלים אזוב מרווה סלרי ארטישוק-ירושלמי הכל מבושל במים וטחון ,אחר כך בטטה בקוביות קטנות ושמנת סויה אחת, מלח, פלפל שחור...
בתנור מניפות בטטה שמן זית ומלח
בתנור מאפה שתחתיתו זוקיני בקוביות אפויים עם בצל קצוץ, שמן שומשום, סויה וסילאן מעורבבים עם קמח שקדים וקמח תפוחי אדמה, מעל זה שכבה של אורז בר ואורז מלא(שאריות משישבת) שבושלו על מלאנתה עשבי תיבול, הוספתי סלק גדול מרוסק ושמנת אלפרו ולתנור.
בסיר נוסף קוביות עגבניות, קוביות קטנות במיוחד של סלק אחד, בצל, שלושה ראשי שום טרי מקוצצים, 300 גרם טופו בקוביות ופחית קרם קוקוס
סלט מחציל בלדי שנאפה ליד המניפות, טחינה גולמית, סילאן, עלי נענע, עלי אזוב טרי, מיצליים סחוטרי, מלח גס, ראש שום טרי
ואצלכם?
ארגז שהיה בו הרבה סלק וזוקיני הניב-
מרק ירוק: זוקיני תרד פטרוזיליה בצל שום-טרי-כולל-עלים אזוב מרווה סלרי ארטישוק-ירושלמי הכל מבושל במים וטחון ,אחר כך בטטה בקוביות קטנות ושמנת סויה אחת, מלח, פלפל שחור...
בתנור מניפות בטטה שמן זית ומלח
בתנור מאפה שתחתיתו זוקיני בקוביות אפויים עם בצל קצוץ, שמן שומשום, סויה וסילאן מעורבבים עם קמח שקדים וקמח תפוחי אדמה, מעל זה שכבה של אורז בר ואורז מלא(שאריות משישבת) שבושלו על מלאנתה עשבי תיבול, הוספתי סלק גדול מרוסק ושמנת אלפרו ולתנור.
בסיר נוסף קוביות עגבניות, קוביות קטנות במיוחד של סלק אחד, בצל, שלושה ראשי שום טרי מקוצצים, 300 גרם טופו בקוביות ופחית קרם קוקוס
סלט מחציל בלדי שנאפה ליד המניפות, טחינה גולמית, סילאן, עלי נענע, עלי אזוב טרי, מיצליים סחוטרי, מלח גס, ראש שום טרי
ואצלכם?