../images/Emo110.gifדו"ח דייג מהבוקר
בלב חפץ לקחתי יום חופש מעבודתי, והחלתטי לנצל אותו לדייג. עם תיק חדש על הכתף, פלפון וארנק מוגנים בתוך קופסה אטומה (לקח מפעם שעברה), יצאתי לי בבוקר לחוף הדתיים. כפי ששמעתי את התחזית וכפי שראיתי (ניר אני איתך) את התחזית באתר המטרולוגי, אמרתי שצפוי לי יום דייג מהנה ביותר. עם שחר קמתי, ושמתי פעמי לחוף הדתיים בת"א (הילטון). ברגע שראיתי את הים, ידעתי שיש פה טעות... גלים גבוהים שטפו את שוברי הגלים והמשטחים החלקלקים ממילא, מלאו במים סוחפים. לא אמרתי נואש!!! שמתי את ציודי במקום הרחוק ביותר מן הים הסוער במקום מוגבה, והתחילותי מז´רז´ר להנאתי. אך אוי, בכל רגע היכה גל גדול ושטף אותי ברסיסי מים גועשים. לצערי, נפטון לא האיר לי את פניו. וכלום לא יצא מן הים. ניסיתי לזרוק פתיון בעזרת המקל עם הרולר שלי וגם שם לא התמזל מזלי. ללכת על בוס לא עלה כלל בדעתי, וזאת כיון שהמים היו ממש סוערים וחששתי ליפול. ראיתי שאין מצב לדוג שם. לגמתי מקנקן התה מחיי הנפשות שלקחתי עמדי, והחלטתי לעבור למרינה בהרצליה המוגנת מפני הרוחות. בדרך ליציאה פ ע מ י י ם כמעט הגעתי לקפריסין, הן עקב החלקה לא מוצלחת והן בגלל גל סורר שהיכה בפני ישירות. הגיעותי למרינה(בסביבות המטר ה-900), ושוב אותו סדר:ז´רז´ור, רולר, ולבסוך גם בוס. הז´רז´ור לא הביא תוצאות משופרות. ברולר ובבוס עבדתי עם נתחי בקלה כפתיון. ומה לדעתכם דגתי? כמובן בקלה (טלויזיות בלע"ז)... עשרות דגים קטנים בעיקר וגם כמה גדולים. את הגדולים לקחתי הביתה ואת הקטנים החזרתי לאמא שלהם שתלווה אותם לקפריסין. אגב, כאשר ניקיתי בבית את הגדולים, ראיתי לכלוכים משמעותיים הן בתוך הבטן והן מתחת לעור. יש לי חשש סביר שמיכליות מנקות שם את התכולה שלהן והדגים סופגים מהחומר... בנסיון לעבוד עם מלכודת פיתה צפה, עלו רק סיקנים (קומוניסטים בלע"ז) ולכן נטשתי את הרעיון. זהו להיום. מחר אני בבית...