והים עולה......

והים עולה......

סוף סוף הים עולה קצת ומגיע לגובה סביר שהוא לא גבוה אך גם לא פלטה, ונקווה שזה יביא רק טוב. כרגע הגלים הם בין 80 ל-140 ס"מ. אני הולך לדוג עכשיו, עם פילוטה, בצק מבושל וסרדינים. נראה מה מהם ילך הכי טוב, אם בכלל ילך טוב. אם מישהו מחפש אותי, אני בדולפינריום, ואל תעבירו לי שיחות
.

קשה העסק, קשה....

הייתי בדולפינריום ואני יכול לומר בוודאות שהמידע שניתן היום מהשירות המטאורולוגי שווה ל%^$ . גלים של לפחות 2 מטרים ורוח מאוד מאוד חזקה, דרומית. להזכירכם, בשירות המטאורולוגי אמרו גלים של 80-140 ס"מ ורוח דרומית-מערבית קלה עד מתונה. לא קלה ולא מתונה, חזקה ! נראה כאילו הים בסימן עלייה והרוחות מתחזקות ונצטרך לחכות ולראות מה יהיה. אני מקווה שיום שבת יתאפשר הדיג, מחר אין סיכוי. שנה אזרחית טובה !

ohad היחיד

New member
כנ"ל

פגשתי את ניר בדולפינריום. בקיצור היה קשה מאוד לדוג ,רוח חזקה ,גלים איתניים... אז לפחות ניסינו... ביי ושנה טובה

alonps

New member
../images/Emo110.gifדו"ח דייג מהבוקר

בלב חפץ לקחתי יום חופש מעבודתי, והחלתטי לנצל אותו לדייג. עם תיק חדש על הכתף, פלפון וארנק מוגנים בתוך קופסה אטומה (לקח מפעם שעברה), יצאתי לי בבוקר לחוף הדתיים. כפי ששמעתי את התחזית וכפי שראיתי (ניר אני איתך) את התחזית באתר המטרולוגי, אמרתי שצפוי לי יום דייג מהנה ביותר. עם שחר קמתי, ושמתי פעמי לחוף הדתיים בת"א (הילטון). ברגע שראיתי את הים, ידעתי שיש פה טעות... גלים גבוהים שטפו את שוברי הגלים והמשטחים החלקלקים ממילא, מלאו במים סוחפים. לא אמרתי נואש!!! שמתי את ציודי במקום הרחוק ביותר מן הים הסוער במקום מוגבה, והתחילותי מז´רז´ר להנאתי. אך אוי, בכל רגע היכה גל גדול ושטף אותי ברסיסי מים גועשים. לצערי, נפטון לא האיר לי את פניו. וכלום לא יצא מן הים. ניסיתי לזרוק פתיון בעזרת המקל עם הרולר שלי וגם שם לא התמזל מזלי. ללכת על בוס לא עלה כלל בדעתי, וזאת כיון שהמים היו ממש סוערים וחששתי ליפול. ראיתי שאין מצב לדוג שם. לגמתי מקנקן התה מחיי הנפשות שלקחתי עמדי, והחלטתי לעבור למרינה בהרצליה המוגנת מפני הרוחות. בדרך ליציאה פ ע מ י י ם כמעט הגעתי לקפריסין, הן עקב החלקה לא מוצלחת והן בגלל גל סורר שהיכה בפני ישירות. הגיעותי למרינה(בסביבות המטר ה-900), ושוב אותו סדר:ז´רז´ור, רולר, ולבסוך גם בוס. הז´רז´ור לא הביא תוצאות משופרות. ברולר ובבוס עבדתי עם נתחי בקלה כפתיון. ומה לדעתכם דגתי? כמובן בקלה (טלויזיות בלע"ז)... עשרות דגים קטנים בעיקר וגם כמה גדולים. את הגדולים לקחתי הביתה ואת הקטנים החזרתי לאמא שלהם שתלווה אותם לקפריסין. אגב, כאשר ניקיתי בבית את הגדולים, ראיתי לכלוכים משמעותיים הן בתוך הבטן והן מתחת לעור. יש לי חשש סביר שמיכליות מנקות שם את התכולה שלהן והדגים סופגים מהחומר... בנסיון לעבוד עם מלכודת פיתה צפה, עלו רק סיקנים (קומוניסטים בלע"ז) ולכן נטשתי את הרעיון. זהו להיום. מחר אני בבית...

zoharfi

New member
זה קצת מעודד...

ולמה ? כי גם אני רציתי ללכת לדוג היום, וביקשתי אתמול יום חופש, אבל הבוס (לא החכה - הבוס בעבודה - כן יש גם דבר כזה) רקד על מצפוני (זה דחוף ולזה כולם מחכים) למרות זאת נפשי יצא אל הים, ולכן הבוקר ניסיתי שוב אך לא תפסתי אותו. וכך אבל וחפוי (ראש ושאר אברים) דידיתי לעבר העבודה. עכשיו, אתה עשית לי את היום ( או מה שנשאר ממנו), חברי הדתיים היו אומרים על זה "השגחה פרטית". תודה לך!

ohad היחיד

New member
שמע

תגיד איזה סוגי דגים תפסת,איזה גודל בערך בס"מ... זה לא עולה כסף אחי. כל טוב ביי

לייזר

New member
שלום אלון דוח יפה .

כל הכבוד שיש לך סבלנות לנסות המון סוגים ביום אחד. אבל העצה שלי לגבי הניקוי.למען שלום בית ושלום הכיור נקה דגים בים הרבה יותר קל ותן גירוד קל בשחור של הבטן ואז בשטיפה בבית הוא יורד מהר וקל. שבת שלום

joko7

New member
אהבתי../images/Emo8.gifהרפתקאות הקלברי אלון הנועז

בפריפריות של "הדתיים" ובמרינה בהרצליה
המשך יבוא.

למעלה