והינה יד עוד יותר משוגעת.

eilat11

New member
והינה יד עוד יותר משוגעת.

אוקיי זו הייתה ההתלבטות הכי גדולה שנתקלתי בה. בליינדים 0.5-1, אני משווה מעמדה מוקדמת במשחק של 5. כולם משווים חוץ מ-1 כלומר 4 שקל בקופה, הביג - שחקן מאוד אגרסיבי ושאני מאוד מעריך, בצ'ק. אני עם יד TdJc אני עם ערימה של בערך 200, כאשר השחקן בביג עם סביבות 170. פלופ נפתח 8cTcQc הסמול בצ'ק, הביג ב-5 שקל. אני משווה ואחרי עוד שחקן לא רלוונטי מהדילר משווה. קופה סה"כ 20. טרן, מסבך. 10h הביג שם 15 אני מעלה ל-35 הדילר פורש והשחקן של הביג מסתכל עלי ואומר "אני יודע שאתה מחכה- אול אין" , אובר בט - על קופה של 70 הוא שם 150 בערך . אני חושב, חושב חושב.... חושף את השלישיה והסטרייט\פלאש דרו שלי ויודע שהשחקן שמולי לא יעשה מהלך כזה בלי פלאש או רצף. (פול בטוח שאין לו הוא לא מטומטם מספיק בשביל להבריח אותי) אז מה עושים?!

2המרפא

New member
תשמע לכאורה אתה לא מקבל את הפוט אודס להשוות

אותו כמה אאוטים יש לך? 14 אם נצא מתוך נקודת הנחה שהפלאש שלך מת. תקפל אם אתה בטוח שאתה מפסיד בשלב הזה כי יש לך בערך 28% לזכות ואתה צריך להשלים בערך 40% לקופה. אם בא לך להמר לך על זה. בעקרון של דבר הפוט אודס מחייבים אותך לקפל אבל זה באמת קשה.

2המרפא

New member
ועוד משהו אם הפלאש שלו מורכב מ9X

אז מוריד לך את האאוטים עוד יותר כי אז יש לו בלוקר לסטריט פלאש לך. ואז אתה עם 10 אאוטים ואז זה באמת לא משתלם להשוות

eilat11

New member
אני לא מסכים לגבי 11 אווטים...

אני לא חושב שהוא היה דוחף אול אין עם נאטס פלאש וגם לא עם קינג פלאש. מה שאומר - שאם אני שם אותו על פלאש האאוטים שלי הם 3 מלכות 3 נסיכים 3 שמניות T אחד + 7 טלטנים. כלומר 17 אווטים .

2המרפא

New member
אוקיי אז לפי הניתוח הזה אתה טוב. 36% בטרן

לבערך אותם האחוזים השלמה לקופה. למה לא תעשה קול

Harleydude

New member
אממ הוא לא היה עושה אול אין

בשביל להבריח אותך עם פול אבל הוא כן היה עושה אול אין עם פלאש נמוך מקינג או רצף כשיש זוג על השולחן? אוקיי... (פרצוף מבולבל). למרות שמשהו ביד הזאת אומר לי A10.. אבל זה ניחוש ממש פרוע ומסתמך על מה שאתה אמרת ואני ממש לא מכיר ת'שחקן...

eilat11

New member
אוקיי... המצב הסתבך עוד יותר בהמשך

אחרי שפתחתי את הקלפים- הוא ממש לא רצה שאני אשווה כי בתכלס אנחנו חברים טובים (מעדיפים לנקות את השולחן) ולא היה לנו עוד כסף להכנס למשחק... אז הוא פתח את הקלפים ואמר תראה אני מוביל... הוא הראה J9 בלי תילתנים.. כלומר רצף בסה"כ מה שמעלה לי את האאווטים ל-18 ואת ההסתברות לסביבות 55-40 ביקשתי ממנו להריץ פעמיים והוא לא הסכים. בסופו של דבר אחרי הרבה דיבורים הוא הביא לי חצי מהקופה ויצאנו מזה ... אם לא היה מסכים להביא לי חצי מהקופה אין שום סיכוי שאני זורק... אגב, בסופו של דבר - הייתי מקבל את הפלאש.

Shaycus

New member
אפשר הסבר לא הבנתי

סך הכל לא עשית לו call או שעשית call והוא הביא לך חצי מהקופה למרות שהפסדת לא הבנתי מה היה

eilat11

New member
לא עשיתי קול

אחרי שהראתי את הקלפים ודיברנו המון הוא כבר הראה את הקלפים שלו ואמר אני לא רוצה שתשווה, אני רוצה שנמשיך לשחק (לשנינו לא היה עוד כסף לכניסה ואנחנו חברים טובים) אז עשינו ספליט בקופה שהצטברה עד עכשיו ולא השוואתי.

Shaycus

New member
קצת קשה לי להבין את זה

כאילו קח לדוגמא את אתמול, שיחקתי עם חברים (החברים הכי טובים שלי) אחרי 2 ריביים (יום ממש לא מוצלח) הייתי בריביי השלישי ומבחינתי האחרון, כמובן שהגיע הזמן לאול אין והפסדתי בגלל קיקר לצערי, מה זה השטויות האלה של "אנחנו חברים אז הוא לא רצה שאני אשווה"? זה נשמע לי מצחיק כי זה מוריד מהערך של המשחק, סך הכל ברור שאתם חברים ולא משחקים כדי להרוויח הכנסה אחד מהשני אבל בלי משחק על כסף "חי" המשחק פשוט מאבד את הערך.. זה כמו לשחק על ז'יטונים שהם לא כסף אמיתי..

Harleydude

New member
אני בחיים לא הייתי מראה קלפים על הטרן

ומנסה כאלה עסקאות, זה ממש ממש גזור לדעתי... אתה שתיכם מראים את הקלפים שלכם אחד לשני באמצע היד ומנסים לסגור מה עושים?! והוא עוד מראה לך שאתה מפסיד ואומר לך תקפל?? מה עוד שאם הייתי שחקן בשולחן הייתי מתנגד בתוקף למשו כזה, סבבה לך שזה חבר שלך אבל שחקן אחר שיושב שם שלא היה מקבל יחס כזה יכול להרגיש שהוא בשולחן ש2 חבר'ה שמשחקים ביחד אחרי שהכסף נכנס סבבה תדברו על להריץ פעמיים שלוש או את כל החפיסה, אבל באמצע היד? wtf?

למעלה