והיתה כתבה על אותו זיהום שהיה ..

אורניהו

New member
והיתה כתבה על אותו זיהום שהיה ..

השבוע בחופי הקריות,[הד הקריות]ומה אומרת הכתבה;בגלל התקלה הזאת שלא היתה צפוייה בצינור הביוב הקיים[קרית חיים]לא ייענש הקבלן המבצע!האזרח הנבך,המסכן,והדפוק,ילכלך.ייענש באבו אבוה,הקבלן הגדול הזה,,,הוא לא!שלושה ימים חופי הקריות היו סגורים למתרחצים,למי איכפת?

אורניהו

New member
ואני מוכן להיות כאן בפורום הזה...

הנציג הימי. בעיתות של פיגועים,ומעשי חבלה,אני עד להתעוררות מסיבית ביותר של צבא פקחים גדול המגיע לו עם שחר,לחוף הים שבקרית חיים,ניידות מתרוצצות שם סביב,אותם מגוייסים עם הג´קט הזוהר,,ובדיוק עובר יום או יומיים מאז אסון כלשהו,פתאום אתה מגלה שהמלך עירום,אין שום זכר לקבוצת הגנרלים המגויסת כפקחים.שום כלום והכל חוזר לקדמותו.אתם יודעים,העניין הזה של חפץ חשוד,כבר לא in !רק המצילים לעיתים רחוקות מזהירים את הציבור כאן,הפקחים רק מטיילים להם,ואני לא רואה איזו התעניינות מיוחדת ברכבים השונים המגיעים לחנייה,אולי רק לאיזה ביקיני חולף.בשבתות ישנה הרקדה בחוף,מגרש החנייה כאן,נסגר למי שאינו בעל תפקיד,נו,,איך אתם כבר מבינים מה אני רוצה לומר?המגרש דווקא מלא רכבים,של המקורבים לזה,והמקורבים להוא,ורכביהם של כל אותם בעלי תפקידים,בקיצור;המגרש עמוס מקורבים. ומשהו באמת טוב כאן בחוף-סוכת המצילים החדשה-הצימר של הצפון[ושמעתי שישנן בנות קרייה שמכירות כבר טוב את המבנה מבפנים,יכול להיות?]בוקר טוב קרית חיים,בוקר אור העיר חיפה.

למעלה