והכוכב השבועי הואאאאאאאאאאא אנייי

ועוד איזו כוכבת../images/Emo47.gif ../images/Emo9.gif

מתרגשת לקראת הגיוס הקרב ובא(יום שלישי)
מרגישה מוכנה רגשית ומבחינת כל מה שצריך היה לקנות
היכן את נוהגת להתנדב
מה הדבר הכי מפתיע שגילית על עצמך בשנה האחרונה
מה התחביבים שלך
הפורומים שבחתימה שלך הם הפורומים שאת גולשת בהם
(כבוד שהפורום שלנו ברשימה
)
איזה מקצוע הכי אהבת בבית ספר
במה לדעתך תעסקי בעתיד
לאן מועדות פנייך

:)

מתרגשת לקראת הגיוס הקרב ובא(יום שלישי) מרגישה מוכנה רגשית ומבחינת כל מה שצריך היה לקנות? מתרגשת מאודדד היכן את נוהגת להתנדב? sos תנו לחיות לחיות,מועצת נוער עירונית,מהמועצת נוער אנחנו נשלחים לכל מיני התנדבויות שונות ובכל מה שצריך אני אתנדב.. מה הדבר הכי מפתיע שגילית על עצמך בשנה האחרונה? שאם אני רוצה משו אני משיגה אותו.. במשך 5 חודשים ירדתי כמעט 20 קילו בהרבה מאמצים ובהשקעה,הצלחתי ליצור משו משלי ביחד עם חברים לצוות עשינו סרט וקיבלנו ציון הכי גבוה במגמה.. מה התחביבים שלך? להיות במחשב ,לשמוע מוזיקה ,לקרוא, לכתוב,לשבת בים,וסתם להיות עם חברים לצאת לפאבים להופעות הפורומים שבחתימה שלך הם הפורומים שאת גולשת בהם (כבוד שהפורום שלנו ברשימה )? הפורומים שבחתימה הם חלק מהפורומים בתפוז ולכן הפורם הזה ברשימה :) איזה מקצוע הכי אהבת בבית ספר? קוןלנוע במה לדעתך תעסקי בעתיד לאן מועדות פנייך? תקשורת/עיתונאות/צילום/קולנו(כל הדברים דומים אבל עולמות שונים) יאללה להפציץץץץ

יאלא, עוד הצפה ../images/Emo3.gif

מה האייקון הכי אהוב עלייך ואיזה אייקון הכי מסמל אותך לדעתך
איזה סרט הכי השפיע עלייך
איזה ספר הכי השפיע עלייך
יש לך חבר
אם כן- כמה זמן אתם ביחד ואיך הכרתם
מה הכי היית רוצה להגיד לאחותך כעת בנקודה זו של חייך

זהו זה...

מה האייקון הכי אהוב עלייך ואיזה אייקון הכי מסמל אותך לדעתך?
-מתגייסת מחר אז זה מה שיאפיין אותי כרגע.. בדר"כ
אני בחורה אוהבת לא משנה מה או מי אני אוהבת.. איזה סרט הכי השפיע עלייך? יש הרבה.. איזה ספר הכי השפיע עלייך? לא בלי ביתי-ספר שבו מסופר על משפחה שהאבא הוא ממוצא אירני והאמא אמריקאית והם חיים באמריקה עם הילדה הקטנה והאבא חוטף אותן לאירן והן מנסות לברוח אבל לא לבד אלא שתיהן יחד ספר מרגש ועצוב ביחד עם הרבה משפחתיות. יש לך חבר אם כן- כמה זמן אתם ביחד ואיך הכרתם?אין חבר.יש מישהו שאני בקשר איתו כבר 5 שנים אבל לא חברים והכרנו דרך צאט בנענע.הוא גר בעיר שלי מה הכי היית רוצה להגיד לאחותך כעת בנקודה זו של חייך? וואו... "רעות את כ"כ חסרה לי כרגע,אני ממש צריכה אותך.. למה?"

בננונת היקרה

מה הזיכרון הראשון שלך?
ברוח החג - מה את זוכרת מהסדר הראשון שלך?
באיזן מגמה היית בתיכון?
מה סוג התה האהוב עלייך?
מה הפורום הראשון שנכנסת אליו בתפוז?
איזה צבע כומתה יהיה לך?
מכירה את התוכנית "בננות בפיג'מות"? האם יש קשר בינה לבין הניק שלך?
מה הולך הכי טוב בשייק על בסיס בננה? מצפה לתשובות, אבל מוכנה לחכות עד שתחזרי מהטירונות (ושיהיה בהצלחה!)

עונה..

את תסלחי לי עם יהיו דברים שלא אענה זה מבלאק אאוט של לחץ כשאחזור אענה על כל מה שהשארתי.. מה הזיכרון הראשון שלך? - ברוח החג - מה את זוכרת מהסדר הראשון שלך? את סבא מגלה לי איפה האפיקומן באיזן מגמה היית בתיכון? קולנוע וביולוגיה מה סוג התה האהוב עלייך? לא אוהבת תה בכללללללל מה הפורום הראשון שנכנסת אליו בתפוז? עברי לידר איזה צבע כומתה יהיה לך? אין לי שמץ אחזור אלייך בעוד 3 שבועות מכירה את התוכנית "בננות בפיג'מות"? האם יש קשר בינה לבין הניק שלך? מכירה גם מכירה.. ולא אין קשר.. ידיד שלי היה קורה לי ככה וזה הפך לכינוי מה הולך הכי טוב בשייק על בסיס בננה? אני אוהבת תות ובננה על בסיס חלב :)

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

מה את עושה כשמשעמם לך
לאן את מתגייסת
יש לך בעלי חיים
איזה
אשאל עוד כשיהיה לי זמן וכוח, כרגע אני חייבת לזוז והחום גם הורג אותי.

היי../images/Emo70.gifמוכנה למלאנתלפים שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo152.gif

איך זה להיות כוכבת השבוע?
לגבי הניק שלך.. חמודונת, אני מבינה
, אבל למה בננה?
באיזה פורומים נמצא אותך?
מה את אוהבת לקרוא?
מה המאכל שאת יכולה לאכול בכל זמן?
תוכנית טלויזיה שאת לא אוהבת?
הצלחה שלך שגרמה לך להיות ממש גאה בעצמך:
מה החלום הכי גדול שלך?
עכשיו גיליתי שהתגייסת היום! איך זה להיות על מדים?
האם יש טעם להמשיך בשאלות?
[ממשיכה] יש סיכוי לעלות תמונה שלך כחיילת?
מה תקחי איתך לאי בודד? [לא אנשים, חפצים]
איזה איחול חזר על עצמו לפחות 5 פעמים לפני הגיוס? [בטוח שיש 1 כזה
]
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?
תעדיפי מתוק או מלוח?
ושאלה אחרונה.. התגעגעת אלינו?
מאחלת לך, גם מפה - המונים של הצלחה

חזרתיייייייי בטח שמוכנה!!

איך זה להיות כוכבת השבוע? נחמד מאוד :)
לגבי הניק שלך.. חמודונת, אני מבינה , אבל למה בננה? זה התחיל מידיד שקרא לי בנונות חמודונת כל הזמן ותמיד מאז שאני קטנה קראו לי דנה בננה (כמו לכל דנה אחרת) אז הלכתי על הכינוי הזה..
באיזה פורומים נמצא אותך? כל מיני-עברי לידר,מכתב שלא נשלח,פה ועוד.
מה את אוהבת לקרוא? בעיקר ספרים של הסופר רם אורן.. אבל רומנים וספרי מתח אני אוהבת מאוד.
מה המאכל שאת יכולה לאכול בכל זמן? לשתות שוקו!!!(וואי זה כזה חסר בבוקר!!!!)
תוכנית טלויזיה שאת לא אוהבת? היפים והאמיצים וכל האלה..
הצלחה שלך שגרמה לך להיות ממש גאה בעצמך: להיות מצטיינת חברתית שכבתית היחידה בשכבה ביב' וביא'.מציאת בתים לכלבים וחתולים עזובים.
מה החלום הכי גדול שלך? להצליח,למצוא אהבה,בריאות ואושר
עכשיו גיליתי שהתגייסת היום! איך זה להיות על מדים? גאווה!! האם יש טעם להמשיך בשאלות? בארוררררררררררר [ממשיכה] יש סיכוי לעלות תמונה שלך כחיילת? אני ינסה יותר מאוחר..
מה תקחי איתך לאי בודד? [לא אנשים, חפצים] פלאפון-כדי לשמור על קשר עם אנשים,מוזיקה, אוכל
איזה איחול חזר על עצמו לפחות 5 פעמים לפני הגיוס? [בטוח שיש 1 כזה ]: "גיוס קל ונעים","שפשוף קל"
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לעסוק במשהו בקולנוע/תקושרת/עיתונות או קרירה צבאית
תעדיפי מתוק או מלוח? ביחד(במבה ושוקלד
)
ושאלה אחרונה.. התגעגעת אלינו? בארורררררררררררררררררר

../images/Emo195.gif

להיות חייל זה אחלה חוץ נמזה שאין ייחודיות כל החיילות אותו הדבר לובשות מדים גומיות שחורות בשיער כובעים הכל אותו הדבר מה שהיית נמחק בבסיס את כמו כולן.. לא טובה ולא רעה.. יש אחלה בנות אחלה מפקדות הבסיס ממש נחמד..

למעלה