והכל בגלל ...

והכל בגלל ...

והכל בגלל מה ? והיא צועקת פתאום שותקת , מחבקת ... ושוב צווחה לאוויר בחינם מוכרת .. תחייכי יש לך גומה ... והיא בשלה רק אל תשתוק תגיד משהו ... אתה נשוי ? יש חברה ? אתה הומו ? אתה נזיר ? לעזאזל שיפתח את הפה מה אתה אוהב .... ואותי בכלל אתה מכיר ... אתה יודע איך אני יושבת בשקיקה ... מחכה ללטיפה הראשונה נו .. תנשום תנשוף ..משהו והיא מצפה לו כמו פרח לבואו של הגשם והוא מצפה לה כמו תינוק לינוק .. והיא כמו עץ המשיר עליו..מחכה לו - היא חשפה הכל .. והוא כמו צב המתחבא בשיריונו ושניהם רוצים .. ושניהם אוהבים .. אז כוס אמק היא אומרת למה הוא לא נוגע .. ושוב צועקת צווחה בחינם שוב מוכרת .. תגיד משהו .. אתה נשוי ? יש חברה ? אתה אוהב לקבל בדלת האחורית ? רק שאדע .. אתה נזיר ? והוא בלע את הלשון יצא וטרק את הדלת .. אלוהים רק יודע את הסיבה שבא לא נגע .. ואולי גם אני ...פסססססס והכל בגלל .. לא נעים וכן נורא והכל בגלל .. הכל בגלל ששכח את ``הגומי`` במגירה !

רותי ב.

New member
תסלח לי -

להודעה הזו כבר לא מחפשת לך אפשרויות ברשת, ובטח לא מסגירה את הבדיחות הכי גועליות שמגיעות עם הדואר. מספיק חיפשתי בשבילך שתיה - עכשיו אתה רוצה גם גומיות? מה יהיה??? (-: (-:

nasty-

New member
והכל בגלל... ממורני...

מגיע לו... בהחלט... ככה שוכחים דבר כזה?????????? וחוץ מיזה - טוב שהוא שכח.. אחרת עוד היה שם .. אההה... אההה... איך אמרת? .... אההה!! החלפת נוזלים.... (איכסססססססססססססססססססססססס).. ושאלה לי אלייך.. מה זה ``לקבל בדלת אחורית``? לעשות את זה במחסן? לעשות את זה מאחורה ברכב? לא יודעת... טוב נו שיהיה. רני.

למעלה