והם רוצים אקדח צעצוע....

לי28

New member
והם רוצים אקדח צעצוע....

אחה``צ נעים, יצאנו לשחק קצת בחוץ לנשום את האוויר, אני ושני ילדי הקטנים, הגדול בן 4 כמעט הקטנה בת 2.6, ישבתי לי בצד והשקפתי, כל כך נהנתי לראות את שני הזעטוטים משחקים, צוחקים, אך לפתע ירד לי החיוך, בני קרא לעבר בתי הקטנה ``פוף פוף יריתי בך...`` הזדעזעתי, צמרמורת עברה לי בכל הגוף, גיליתי כי הדמיון אשר הולך ומתעשר אצל בני לוקח אותו למחוזות אחרים, מחוזות בהם הוא השליט, בתי הסתכלה עליו וצחקה, לא הבינה הקטנה את פשר המשמעות. חשבתי רבות על המקרה... והגעתי למסקנה כי למעשה זה לא נכון למנוע ממנו לשחק במשחק מלחמה, כמו שלא אוכל להחליט עבורו על המחשבות שירוצו לו בראש ואולי באמת כדאי לתת לו להתבטא. המשימה היחידה אשר נשארה לי לקרב לו את עולם החלומות ועולם המציאות. שלכם לי28

לורה..

New member
תמימות ...

הם כל כך תמימים כל כך קטנים כל כך לא יודעים לאן החיים אותם מובילים... משחקים באקדחים,טנקים וחיילים לא יודעים שעם אלו כבר לא ישחקו כשיהיו גדולים..

מיה30

New member
יקירתי...

האם אפשר למנוע זאת מהם? עם כל הפוקימון, דיג`ימון, צבי הנינג`ה וכו` אבל אפשר למנוע מהם את הצעצועים האילה וכמובן כמובן את קלטות הוידאו שנמצאות במחי יד אני באופן אישי לא מרשה לו לצפות בסרטים עם אלימות ולא תאמינו השבוע תפסתי אותו צופה לא תאמיני במה- בשידור חוקר שזו סדרת אימה לא פחות. אני ממש הזדעזעתי. לאחר שכל הבניין התעורר והיו צרחות אימים כיביתי את ה-TV והוא עדיין לא הבין שזה ממש לא חומר לצפייה בשבילו בסוף יודעות מה? נראה לי שיצא לי בן חנון אמיתי שרואה רק פינוקיו ושלגיה חחחחחה מיה30

ronitfin

New member
אני לא חושבת

אני לא הכנסתי הביתה בכלל טלויזיה, או יותר נכון לא חיברתי אותה לאנטנה. והילדה שלי בכלל לא חנונה ולא יורמית. היא לא צריכה לראות את כל השתויות שאחרים חושבים שהיא צריכה לראות. הנפש של הילדים היא כל כך רכה, הם דף חלק, ומה שמראים להם, מצטלם, נרשם. אני רוצה לצייר לה את התמונה היפה ביותר, הטובה ביותר. היא לא צריכה לראות סרט עם דם ורצח, ולא עם תשוקה חסרת מעצורים. רק את הטוב והיפה. אני רכשת לה סרטיים טובים, מלך האריות, בנני ובנון, פיטר פן וכאלו, מהשעובר את הביקורת שלי, יגיע אילה, ומה שלא לא! אתן שאולות איך היא תתאים לחברה, איך היא תידע, אז היא תדע, אבל בגיל מתאים, ובמינון נכון. הילדים שלי, הם האוצר שלי, יהלום שניתן לי לליטוש, ואני יעשה הכל כדי לא לקלקל אותו, אלא ליפות אותו יותר ויותר, שהיה מזהיר, ויפיק את המירב. בברכה רונית

למעלה