והמבין יבין...

והמבין יבין...

כשהחופשה תסתיים לנצח זה יהיה מוזר להבין סופסוף שזה לא היה יכול להמשך לנצח, הקול המסויים שחוזר ואומר לנו ששום דבר לא ישתנה, וגם להזכר - כי עד אז הכל יהיה כבר גמור - איך היו הדברים, ואיך בזבזנו זמן כאילו אין שום דבר שביכולתנו לעשות, כשפתאום, בבת אחת, הרוח פנתה, והאוויר הרם הפך כבד מנשוא, הרוח הכתה אילמת, וערינו הפכו לאפר, ולדעת, גם, את מה שמעולם לא חשדנו בו, שזה יהיה כמו קיץ בשיא האוגוסט שלו, חוץ מהלילות שהפכו חמים יותר ועננים שנראו כזורחים, ואפילו אז - כי אנחנו לא עומדים להשתנות במיוחד - נתהה מה יקרה לכל הדברים, ומי ישאר מאחור להתחיל הכל מחדש, ועדיין איכשהו ננסה, אבל לא נהיה מסוגלים, להבין מה בדיוק זה היה שכל כך, כל כך התקלקל, או למה אנחנו הולכים ומתים. מארק סטרנד

time to fly

New member
טוב, שיר מדהים, ונכון, המבין יבין

אע"פ שהיה קשה לי להבין את 2 הבתים האחרונים וכמה דברים נוספים כנראה כמו כל דבר בחיים בעולם הזה ובטח באחרים הכל יחסי לאדם עצמו חוויות נכון יכולות לתת תוצאת תהליך דומה בין אדם לאדם אבל הדרך הדרך כה שונה מאחד לאחד והתובנות משתנות ועולם המושגים והערכים והחווייתי כלכך אינדוידואלי בדיוק עברתי את השינוי הזה בדיוק התחלתי ללכת בדרך הזאת כמו שהוא אמר (וזה מה שהזדהתי עימו כלכך) התעוררתי קמתי מהשינה והבנתי שמה שעברתי היה נחוץ כלכך כדי שאוכל להגיע עד הלום למקום הזה שלי שהוא כלכך שלי ולא של אף אחד אחר אף אחד שיכול להבין את זה חוץ מיני מעטים, מיוחדים שעברו חוויות דומות או זהות שמסוגלים להבין אבל אתם יודעים הסוד הגדול הוא העוצמה שלך לשמור עליה העוצמה האישית צריך כלכך הרבה אומץ, חוזק, ועוצמה מולדת גבוהה כדי להתמיד בדרך הלוואי והעולם היה יפה כלכך כמו בספרים באגדות, בפנטזיה הקסומה בו סוסים מכונפים, חדי קרן ונמפות ים צוהלות ומרקדות בו האהבה מתגשמת לה באופן הקסום והשלם והנכון ביותר שיש חבל שבדרך למטרה שבכלל אין לנו מושג מה היא ומה הדרך צריך לחוות כלכך הרבה כאב כנראה שזה המחיר הא? No Pain Ne Gain אבל הדבש כמה מתוק הוא, הא?
אוהב אותכם שלומי

deep ocean

New member
מה עושה מי שלא הבין את השיר?

למה אני לא מבינה את השיר? זה מוזר שאני לא מבינה את השיר כי אני חכמה (אולי לא? חהחה) אז מה קורה לי?...

deep ocean

New member
טוב, שלומי הסביר לי עכשיו את השיר

אבל אני עדיין רוצה הרחבה מבן או ממישהו אחר לגבי המהות של השיר...

השיר הזה בעיקר עושה לי צמרמורת

ומנער אותי קצת, במיוחד הבית האחרון.

למעלה