והנה אחת קטנה וחינוכית ....

femme

New member
והנה אחת קטנה וחינוכית ....

ילד נכנס לחדר שינה של הוריו ותופס אותם עושים אהבה. אומר הילד לאמא : "יופי אמא ...ואותי את שולחת לפסיכיאטר בגלל שאני מוצץ אצבע..."

מר בד

New member
אם סיפרו לך שקוראים לזה "אצבע"

Then you are in for a BIG surprise

femme

New member
אז בוא נגיד שאתה סיפרת את זה :

איזה אחד התחתן עם אלמנה פולניה, ואחרי כמה זמן נמאס לו ממנה אז הוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר.אז היא אומרת לו: "מאמאלה, קיבלת אותי אלמנה תחזיר אותי אלמנה".... ********************************************************************** ילד אחד משחק בים, ובאותו הזמן הסבתא הפולניה שלו עומדת על החוף, משכשכת את כפות רגליה במים ומסתכלת עליו בהנאה. פתאום מגיע גל גדול ומעלים את הנכד. הפולניה מרימה ידיים לשמיים ושואלת : "אלוהים, איך יכולת לעשות לי את זה ? לא הייתי אמא וסבתא נפלאה ? לא תרמתי לבני ברית ? לא תרמתי להדסה ? לא הקפדתי להדליק נרות כל יום שישי ? לא שמרתי אמונים לעם ישראל ? לא הבאתי לך מספיק גאווה ?". ואז יוצאת בת קול מהשמיים : "בסדר, בסדר". שתי דקות אח"כ בא עוד גל גדול ומחזיר את הנכד, כאילו כלום לא קרה. "את מרוצה ?", שואלת בת הקול, והפולניה עונה: "רגע, היה לו כובע". ********************************************************************** גבר מזיין את אישתו הפולניה. תוך כדי זיון היא אומרת לו:"אתה רואה, בכל זאת יש בי משהו טוב". והוא עונה: "כן, אבל אני הולך להוציא אותו עוד מעט". ********************************************************************* בעל רב עם אישתו הפולניה והלך למילואים. כשהוא חוזר בלילה, הוא מחליט להתפייס איתה: הוא מתפשט בחושך נכנס למיטה ומזיין אותה. לפני שהוא חוזר למיטה מחליט הבעל לשתות כוס קפה והנה אשתו במטבח. "היי, מה את עושה פה?", הוא אומר. והיא עונה: "אתה לא יודע שכשאתה במילואים אני מביאה את אמא שלי?". הבעל הבין, כי תקע את חמתו הפולניה, רץ לחדר השינה, מדליק את האור ואומר: "את לא מתביישת? אני מזיין אותך במחשבה שאת אשתי ואת לא אומרת מילה?". עונה לו חמתו: "20 שנה אנחנו לא מדברים, אז עכשיו אני אדבר אתך?" ********************************************************************** אני רוצה לאמר לכם שאני קבלתי עכשיו ים של בדיחות ואני מחזיקה עצמי בכוח לא לספר עוד ועוד. אז אשאיר משהו גם לפעם אחרת ! יש להניח שחלקן מוכרות לכם, אז אתכם הסליחה

מר בד

New member
קודם כל ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif. ונסיון משלי

שאלה למחשבה: אשה שערס מציע לה נישואין - האם היא מתחתנת או מתערסת ... ?

femme

New member
לא יודעת. מנסה :

לא זה ולא זה. הצעת נישואין מובילה קודם לאירוסים. מתערסת - אין מילה כזאת. יש או אין ?

מר בד

New member
../images/Emo3.gif נו באמת.

מתערסת = הופכת לערס. הבדיחות שלי חסרות אלמנטים מיניים המוניים אז הן לא מובנות. אסתפק בלקרוא של אחרים...

מר בד

New member
גם את הבדיחה הזו לא הבנת?!?!

ואת אומרת שאת לא מובנת...
תפסתי אותך!!!! מר בד.

femme

New member
אז תכריז : רבותי בדיחה !../images/Emo3.gif

מתי אמרתי שאני לא מובנת ?

למעלה