והנה אני, אחרי המשבר שהיה לי,

והנה אני, אחרי המשבר שהיה לי,

התחושה שהכל סתמי, כל התהליך הזה - פתאום בשבוע האחרון רואה איך הכל מסתדר. איך הכל נפתר. איך הכל נסגר. פתאום הכל הולך - לא הולך.. רץ. פתאום תחושת הקלה. ועכשיו, אני רואה את האופק. ואת הדרך. ואת התקווה. ועכשיו אני רואה אפשרות להתחלה חדשה. סוף המשבר

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

שיווו איך אני שמחה לשמוע!!!!!!!
ומהנסיון שלי, נראה לי שלא חזרת לאותו מקום. את יותר גבוהה עכשיו. את רואה את זה?

תודה עומר.

אני חושבת שעכשיו אני מנקה את שאריות העבר. ואולי סוף כל סוף אני אוכל להתחיל מחדש בלי להביא את העבר להווה. תודה על החיבוק
מבטיחה לעדכן. בנתיים אני ממשיכה לנקות.

אמונה22

New member
קרן אור. אולי תוכלי לעזור לי.....

הייי.... יש מצב שאת מספרת מאיזה משבר את מתעוררת? ואם לא, אז אולי את הכלים שהשתמשת בהם להתעורר מאותו משבר.... אני ממש צריכה כלים.... קרובה להתמוטטות! תודה... ושמחה בשבילך...באמת!

קצת קשה לספר את כל הסיפור

על גבי הרשת. מנקה את פצעי הגירושין. במשך שנתיים העדפתי להתמודד עם מה שהיה נוח לי. אפשר לקרוא לזה "השרדות". אבל בתקופה האחרונה - אני עושה בדק בית רציני. ומנקה. מנקה מנקה.

שולחת לך אנרגיות

לנקות זה קשה ולא נעים, אבל זה תהליך קצר יחסית לזמן הארוך אחר כך שיהיה לך לחיות בתוך נקיון, והמקום שאת מפנה לחוויות חדשות, תחושות חדשות, אהבות חדשות. אני יודעת כמה זה קשה. כל אחד עובר את התהליך שלו, אבל המשותף הוא שזה תהליך לא נעים. ואני רוצה לשלוח לך חיבוק גדול גדול
והרבה הרבה כוח, כמה שאני רק יכולה להעביר אלייך, אם את מעוניינת, כדי שתוכלי לתהליך הזה ותתני לו את הזמן שלו.

זה נכון, עומר.

הניקיון הזה מאוד כואב. כבר שבועיים שאני בבלאגן רציני. אבל את יודעת מה... פעם ראשונה שהכל צף על פני השטח, שהכל גלוי. שהאמת שם. ופעם ראשונה שאני מרגישה... (רחמנא לצלן) הקלה.... כן... עם כל הכאב, עם כל הקושי, יש גם הקלה... ויש גם מישהו חדש...

למעלה